Anko Food Machine Co., Ltd.
  • Sieuw Mai , Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Sieuw Mai , Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Sieuw Mai , Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Siomai Machine / Siomai Making Machine - Innovatief ontwerp voor uw voedselmarkt

ANKO past zich aan om te voldoen aan Siomai om machine-eisen te stellen

Sieuw Mai . Siomai. Siumai. Shaomai. Shu-Mai Making Machine. Siomai Making Machine

stippel secties:
stippel Huidige pagina: Siomai Machine / Siomai Making Machine - Innovatief ontwerp voor uw voedselmarkt

Master Siomai Gebruikt ANKO Siomai Making Machines voor hun 700 franchises

Master Siomai is een franchisebedrijf voor levensmiddelenkarren ontwikkeld door Masterrific Foods in de Filippijnen. De siomai-kar bevindt zich in verschillende gebieden, waaronder scholen, food courts, traditionele markten, etc. In 2008 had Master Siomai 45 Master Siomai-franchises, en met 2 tot 4 van hen elke week open, werd Master Siomai al snel een van de grootste franchisers. bedrijven in de Filippijnen. In 2012 had Master Siomai al meer dan 700 franchises die heerlijke siomais op de Filippijnen verkopen, en ze moeten elke dag 120, 000 siomais maken. Hoe kan meester Siomai de snelle groei bijhouden en toch het grote volume siomai kunnen leveren?

Meester Siomai

In het begin had Master Siomai 40-50 mensen die siomai met de hand maakten, maar langzaam kon de productiehoeveelheid de vraag niet bijhouden en werd de inconsistentie van de siomai-kwaliteit een punt van zorg. In 2008 ontmoette Master Siomai ANKO op een beurs en kocht ze een siomai-makingmachine, HSM-600 , om het uit te proberen. Twee maanden later kocht meester Siomai een nieuwe siomai-making machine vanwege de grote tevredenheid. Meester Siomai liet de siomai-machines 24 uur per dag draaien om 120.000 siomais te maken en later, om de arbeidskosten te verlagen en de siomai-kwaliteit te verhogen, besloten ze om meer machines te kopen. Tegelijkertijd stelden ze ook een Japanse siomai-machine-eis voor. Japanse siomai wordt ook zeewier siomai genoemd; het werd ontwikkeld door Master Siomai om dynamische selecties van siomais te bieden. Maanden later ontwikkelde ANKO een semi-automatische zeewier siomai-making machine en Japanse siomai werd ook een populair voedsel in de Filippijnen.

ANKO is een leverancier van voedselverwerkende apparatuur die al meer dan 30 jaar kwaliteitsmachines voor het maken van siomai levert. ANKO sterke R & D-team van ANKO heeft innovatieve voedselverwerkingsapparatuur ontworpen om restaurateurs of voedselverwerkende bedrijven te helpen bij het uitvoeren van effectieve banen. ANKO 's turn-key projectontwerp heeft klanten geholpen bij het bouwen van efficiënte productielijnen en uiteindelijk hun bedrijf winstgevend te maken. ANKO 's roestvrijstalen materiaal wordt geïmporteerd uit Japan om de hoge kwaliteit van elke machine te garanderen, wat betekent dat elke voedselverwerkende apparatuur is gebouwd om eeuwig mee te gaan.

Dientengevolge heeft de implementatie van siomai making machine Master Siomai in staat gesteld om hun activiteiten uit te breiden, niet alleen in Manilla, maar ook in het zuiden van de Filippijnen. ANKO onlangs net klaar met de ontwikkeling van een 100% automatische Japanse siomai-machine om de productiecapaciteit van Master Siomai te upgraden, waardoor Master Siomai hun franchiseactiviteiten snel kan uitbreiden.

Totaaloplossingen voor uw Siomai-machine

Master Siomai-logo

Master Siomai is een food cart-bedrijf ontwikkeld door Masterrific Foods. Hun siomai-making machineleverancier, ANKO , is een Taiwanese expert op het gebied van voedselmachines die op basis van hun 30 jaar ervaring een hoge productiecapaciteit en scherp geprijsde machines biedt.

  • siomai, Sieuw Mai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, Sieuw Mai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, Sieuw Mai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, Sieuw Mai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - een traditionele Chinese Dumpling geserveerd in Dim Sum

In 2008 ontmoette ANKO de baas van Meester Siomai, de heer Ernilito, die een sterk verlangen had naar een Sieuw Mai (shu-mai) makende machine. Daarom werd een HSM-600 gekocht door Masterrific en hun samenwerking begon. Het volgende jaar in 2009, als gevolg van de toenemende siomai-activiteiten van Master Siomai, werden er meer siomai-machines gemaakt. Tijdens ANKO 's bezoek aan de Filippijnen, heeft de heer Ernilito een project voorgesteld met betrekking tot hun intentie om hun handgemaakte zeewier siomai productielijn te transformeren naar een automatische. Om een ​​siomai omwikkeld met een laag zeewier te hebben, technisch gezien, zijn er een paar moeilijkheden die overwonnen moeten worden. Ten eerste is zeewier, in tegenstelling tot de gebruikelijke meelwikkelaar, heel licht en knapperig, en dat maakt het extreem moeilijk voor de machine om het als een coating te gebruiken. Ten tweede is zeewier meestal geschikt om knapperig te eten, maar het stomen maakt het zacht. Na het proeven van meester Siomai's handgemaakte zeewier siomai, de zoete, sappige vulling met een taaie textuur, met een oceaansmaak van zeewier, overtuigden de heerlijke zeewier siomai ANKO om een ​​oplossing te bedenken. ANKO realiseerde haar potentieel op de internationale markt en na beoordelingen nam ANKO de opdracht over en begon een siomai-maker te ontwikkelen die een zeewierverpakking nodig heeft.

De uitdagingen van Seaweed Siomai Machine / siomai maker

Hoewel ANKO HSM-600 siomai-makingmachine als basis gebruikte om maatwerk uit te voeren, hebben ze nog steeds meer dan 50% van de machine aangepast, met name op de wikkelafdeling zeewier. Voordat een verpakking van zeewier begint te wikkelen, moet het worden verspreid met water om het te verzachten. Daarom zijn de hoeveelheid water die wordt verspreid en de periode vóór de volgende stap van cruciaal belang, omdat het zeewier zonder correcte berekening van deze factoren te zacht of te hard kan zijn om te vullen.

Na intensieve interactie tussen de engineering- en productieafdelingen en tal van aanpassingen, werd de zeewier siomai-making machine op tijd vervaardigd. De heer Ernilito vloog naar Taiwan en voerde persoonlijk een beoordeling uit van de zeewier siomai-making machine. Toen de siomai-machine op de Filippijnen arriveerde en begon te verwerken, steeg de nederlaag tot 30%, wat niet strookte met de testresultaten in Taiwan. ANKO voerde een grondig onderzoek uit en ontdekte dat de dikte van het zeewier de reden was; bijgevolg werden meer aanpassingen gemaakt, totdat de prestatie van de Zeewier Sieuw Mai machine acceptabel was.

Semi Automatische Zeewier Sieuw Mai Machine NSM-400Zeewier handmatig aanbrengenVullingVormenHet leveren

Tot nu toe heeft Master Siomai twee zeewier siomai-makingmachines (NSM-400) aangeschaft en is van plan er in 2010 nog een te kopen. Daarnaast wordt ANKO 's innovatieve zeewier siomai-making-machine ook verkocht aan Europa, de VS, Japan en Korea. ANKO 's ervaring en meedogenloosheid bij het ontwerpen van een goede machine voor het maken van siomai hebben hun vruchten afgeworpen.

* Siomai, ( Sieuw Mai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, shui mei, shao mai of siew mai) is een traditionele Chinese Dumpling geserveerd in Dim Sum . Er zijn twee regionale variëteiten van Sieuw Mai in China, een Cantonese versie en een versie uit de regio Jiangnan, samen met vele andere variaties in andere landen.

Zeewier Siomai productielijnontwerp

Productielijnontwerp zeewier siomai: zeewier door handmatig in te brengen, te spuiten, te vullen, te vormen, af te leveren

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde producten


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close