Anko Food Machine Co, Ltd
 • 20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την παραγωγή τροφίμων στην ANKO
 • 20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την παραγωγή τροφίμων στην ANKO
 • 20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την παραγωγή τροφίμων στην ANKO

ANKO Μεγάλη επενδυτική κίνηση για υψηλής ποιότητας τροφοδοσία μηχανημάτων τροφίμων

Καλύτερος τρόπος παρασκευής εξοπλισμού για την αγορά τροφίμων σας

CNC 5 Axis Mill. Αύξηση της ομάδας σχεδιασμού. Υψηλή παραγωγή. Λογικό κόστος

διάσπαρτος Ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: ANKO Μεγάλη επενδυτική κίνηση για υψηλής ποιότητας τροφοδοσία μηχανή τροφίμων

20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ για την παραγωγή τροφίμων στην ANKO

ANKO εργοστάσιο παραγωγής μηχανών παραγωγής 20 εκατομμυρίων δολαρίων της ANKO
ANKO εργοστάσιο παραγωγής μηχανών παραγωγής 20 εκατομμυρίων δολαρίων της ANKO

Εάν ο στόχος της ANKO είναι να επιδιώξει την παγκόσμια αναγνώριση των μηχανημάτων τροφίμων τους, τότε είναι πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Μετά από πάνω από 30 χρόνια εφοδιασμού με μηχανές τροφίμων, η ANKO αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα, ένα μεγάλο βήμα, για να γίνει μία από τις καλύτερες στη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων. Χρειάστηκαν 5 χρόνια και 20 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ, αλλά τελικά, κατασκευάστηκε το νέο εργοστάσιο της ANKO .

Ήταν ένα μεγάλο wow!

Γιατί μια εταιρεία μηχανημάτων τροφίμων θα επενδύσει 20 εκατομμύρια δολάρια στο νέο εργοστάσιό της; "Για να επεκτείνουμε και να βελτιώσουμε την παραγωγική και οργανωτική μας ικανότητα, αποφασίσαμε να κινηθούμε. Μόλις αποφασίσαμε, ξεκινήσαμε να ψάχνουμε γη, είναι μια μεγάλη αλλαγή αλλά γνωρίζουμε ότι πρέπει να γίνει για να αναπτυχθεί." δήλωσε ο Richard OuYang, γενικός διευθυντής της ANKO .

Πέντε χρόνια αργότερα, η ANKO κινήθηκε, αρχικά από 20.000 έως 107.000 τετραγωνικά πόδια. ANKO έδειξε μια πλήρη νέα εμφάνιση και αίσθηση στους πελάτες τους. Μόλις η κίνηση διευθετηθεί, η ANKO άρχισε να προσλαμβάνει ταλέντα. Νέα αλλαγή, νέοι στόχοι, ANKO έχει πολλά σχέδια.

  ANKO στόχος της ANKO είναι να δημιουργήσει μηχανήματα τροφίμων με καινοτόμα σχέδια. Αυτό σημαίνει την εύρεση μηχανικών που μπορούν να αναπτύξουν μηχανές τροφίμων με μοναδικά σχέδια και τελικά να προσελκύσουν παγκόσμιους αγοραστές. Μέσα σε ένα χρόνο, η ANKO θα ήθελε να αυξήσει την παραγωγική της ικανότητα:
 • Τριπλασιάζοντας την ικανότητα παραγωγής μηχανών τροφίμων?
 • Αύξηση του συνολικού προσωπικού από 60 σε 150 άτομα.
 • Η αύξηση της συμμετοχής της ομάδας RD έως 35 ατόμων.
 • Παγκόσμια απόκτηση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, συμπεριλαμβανομένων Ρωσίας, χωρών της Μέσης Ανατολής, ΗΠΑ, Ιαπωνία και άλλα.
 • Υλοποίηση του ιαπωνικού συστήματος 5S (που ήδη αρχίζει).
 • Αγορά ενός CNC 5 άξονα Mill (έφτασε στη Nov.)?
 • Οι ομάδες αγορών και αποθεμάτων προστέθηκαν.
Κέντρο δεδομένων και διακομιστή
 • δωμάτιο διακομιστή
 • κέντρο δεδομένων
Αίθουσα δεδομένων ANKO και αίθουσα εξυπηρετητών

ANKO επεκτείνεται και υπάρχουν πολλές πληροφορίες για την ασφάλεια, οπότε η ταχύτητα του Διαδικτύου πρέπει να είναι σταθερή. Ο σχεδιασμός του δικτύου οπτικών ινών διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην αξιοπιστία του συστήματος. Στο ANKO , το ολοκαίνουργιο ενημερωμένο λογισμικό, υλικό και επινοήσεις έχουν εφαρμοστεί για να προστατεύσουν όλες τις επενδύσεις, είναι απλά καταπληκτικό.

Ξέρετε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση siomai στη χώρα σας; Γνωρίζετε ότι υπάρχει μεγάλη δυνατότητα πώλησης τροφίμων από άλλες χώρες; ANKO πωλεί μηχανήματα παραγωγής τροφίμων εδώ και πάνω από 30 χρόνια σε περισσότερες από 106 χώρες. Η συλλογή γνώσεων για τα τρόφιμα και η τεχνολογία κατασκευής / σχεδίασης των μηχανημάτων τροφίμων αποθηκεύονται στο κέντρο δεδομένων. Το νεόκτιστο μεγάλο κέντρο δεδομένων δημιουργείται για πρόσβαση οποτεδήποτε. Όλες οι πληροφορίες των πελατών τους, τα συστατικά τροφίμων και τα σχέδια, όλα αποθηκεύονται στο κέντρο δεδομένων.

Καλύτερο περιβάλλον. καλύτερη αποτελεσματικότητα
Μονόπλευρη παραγωγή για τη μηχανή παραγωγής τροφίμων

Για να ελέγχει την ποιότητα κάθε μηχανής παραγωγής τροφίμων, η ANKO συμμετέχει 100% σε όλα τα μέρη του σχεδιασμού και της κατασκευής - από την αγορά υλικών, τη δημιουργία πρωτοτύπων, τη μεταποίηση έως τη ναυτιλία. Με 25% αύξηση του αριθμού των μηχανικών RD, ενός χώρου ανάπτυξης καλουπιών που κατασκευάζει 800 έως 900 καλούπια ανά έτος και ενός μύλου 5 αξόνων CNC, η ANKO είναι αφιερωμένη στην παροχή ενιαίας παραγωγής.

 • ANKO παρέχει ένα χώρο εργασίας που είναι μεγάλη και φωτεινή για τους εργαζομένους να εργάζονται άνετα και ασφαλή
 • Χώρος αποθήκευσης 10 μέτρων για εξαρτήματα μηχανών τροφίμων και αξεσουάρ
Η περιοχή παραγωγής που βρίσκεται στο κτίριο Β
Δύο 40 φούτερ φορτηγά

Τι είναι σημαντικό για έναν αγοραστή; Δεν καθυστερούν! Στο ANKO υπάρχει μια μεγάλη περιοχή αποστολής που επιτρέπει σε δύο φορτηγά μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων 40 ποδών να φορτώνουν ταυτόχρονα τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων, γεγονός που δείχνει τη μεγάλη τους χωρητικότητα φόρτωσης. ANKO σας εγγυάται μια ομαλή διαδικασία εργασίας για να βεβαιωθείτε ότι η μηχανή σας παραδίδεται εγκαίρως.

Σχεδιασμός EHEDG για τη μηχανή σας

Ο πρώτος προμηθευτής στην Ασία, η ANKO έχει γίνει μέλος του EHEDG και άρχισε να σχεδιάζει μηχανές για φαγητό βάσει των κανόνων του EHEDG. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή τους είναι σχεδιασμένη με υγιεινή συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού των τροφίμων, της επεξεργασίας του φαγητού και της συσκευασίας των τροφίμων.

Οχι όχι,
τη μηχανή τροφίμων μας
Δεν θα γίνει πιο ακριβό!

«Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ανησυχίες σχετικά με την τιμή των μηχανών μας λόγω των μεγάλων δαπανών · στην πραγματικότητα, η νέα εφαρμογή παραγωγής και διαχείρισης του συστήματος μας επέτρεψε να χρησιμοποιήσουμε λιγότερο χρόνο αλλά να δημιουργήσουμε περισσότερα κέρδη. Λέει ο Ρίτσαρντ.

Καλύτερη μηχανή τροφίμων για εσάς - ANKO

 • ψηφιακή σήμανση στο ευρύχωρο λόμπι της ANKO
 • ψηφιακή σήμανση στο ευρύχωρο λόμπι της ANKO
 • ψηφιακή σήμανση στο ευρύχωρο λόμπι της ANKO
 • ψηφιακή σήμανση στο ευρύχωρο λόμπι της ANKO
Η ψηφιακή σήμανση "Welcome" στο ευρύχωρο λόμπι της ANKO

Μόλις μπείτε μέσα, το ευρύχωρο λόμπι και μια ψηφιακή πινακίδα με το όνομα του επισκέπτη και τη σημαία της χώρας δείχνουν να σας καλωσορίζουν θερμά.

Στον 1ο όροφο υπάρχουν διάφορες αίθουσες συσκέψεων και κάθε δωμάτιο ονομάζεται μετά από ένα λουλούδι και η ζωγραφική του είναι κρεμασμένη στον τοίχο. Και πάλι, το όνομα του πελάτη εμφανίζεται έξω από το δωμάτιο. (Η ANKO προετοιμάζει ακόμη μια αίθουσα προσευχής για θρησκευτικούς επισκέπτες!) Στην αίθουσα συσκέψεων, η κινεζική καλλιγραφία στον τοίχο είναι πολύ καλλιτεχνική.

Δοκιμές μηχανών τροφίμων

Πριν φθάσουν οι πελάτες, η επικοινωνία πραγματοποιείται μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να έχουν βασική κατανόηση των αναγκών τους - το φαγητό που επιθυμούν να κάνουν οι πελάτες και τα συστατικά. Επομένως, ενώ οι συναντήσεις πραγματοποιούνται στον 1ο όροφο, εν τω μεταξύ, υπάρχει προσωπικό που προετοιμάζει τα συστατικά και ετοιμάζεται να επιδείξει τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων στον 2ο όροφο.

Ο δεύτερος όροφος χωρίζεται σε δύο τμήματα - μικρού και μεσαίου μεγέθους μηχανήματα παραγωγής τροφίμων και μεγάλων ή μηχανημάτων παραγωγής τροφίμων. Στο δωμάτιο μπορείτε να δείτε δυναμικά καλούπια (μήτρες αριθμών, μορφές ζώων, μεγέθη και ανυπόμονα μοντέρνα σχήματα) που εμφανίζονται δίπλα στο μηχάνημα. "Είναι τα πολύτιμα περιουσιακά μας στοιχεία, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα μηχανικών μας", δήλωσε ο Richard OuYang.

Στην αίθουσα επίδειξης, υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη μηχανών που κάθονται εκεί περιμένοντας τις δοκιμές. Χωρίς καλώδια που κάθεται στο πάτωμα, ο σχεδιασμός υψηλής οροφής αφήνει άφθονο χώρο για τους ανθρώπους. Κάθε μηχανή παραγωγής τροφίμων έχει το δικό της ευρωπαϊκό πρότυπο καλώδιο τροφοδοσίας για την κάλυψη των απαιτήσεων ισχύος πολλών χωρών. Η καλά σχεδιασμένη σύρμα, η καθαριότητα και η φωτεινότητα του χώρου παρέχουν μια εντελώς άνετη εμπειρία στους επισκέπτες.

Αυτόματες μηχανές περιελίξεως και διαμόρφωσης, μηχανές siomai και μηχανές παραγωγής ζυμαρικών, η αίθουσα επίδειξης είναι εξοπλισμένη με όλα τα είδη μηχανών με έτοιμα συστατικά μόλις μπαίνετε.

Δωμάτιο επίδειξης στον 2ο όροφο
Ο χώρος παρασκευής και προετοιμασίας φαγητού σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα συστατικά σας και να δοκιμάσετε το μηχάνημα

Στο διάδρομο υπάρχουν ψηφιακές πινακίδες με δυναμικές τροφές από διαφορετικές περιοχές για αναφορές επισκεπτών. "Υπάρχουν τόσες πολλές τροφές από διαφορετικές χώρες, ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας να δημιουργήσουν διαφορετικές αγορές με νέες ιδέες", λέει ο Richard.

Τα συστατικά για το μηχάνημα φαγητού σας

Υπάρχει αίθουσα αποθήκευσης τροφίμων, υπάρχουν συστατικά, τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό, για τους πελάτες να φτιάξουν φαγητό. "Τα αλεύρια μπορούν να ποικίλουν με βάση τις περιοχές, στο ANKO , θα μαγειρέψαμε τόσο με τα αλεύρια, όσο και με τα δικά μας και τους πελάτες μας, για να δείξουμε τις διαφορές", λέει ο Richard. "Επιπλέον, η αίθουσα παρασκευής και παρασκευής φαγητών έχει σχεδιαστεί για να πληροί τα προσόντα για την υγιεινή των τροφίμων και μπορείτε να ατμού, μαγειρέψετε, βράζετε και να τηγανίζετε τα τρόφιμα αφού τα φτιάξετε από μηχανές παραγωγής τροφίμων".

Πράσινο κτίριο - η ευθύνη μας για την υδρόγειο

Το σύστημα συλλογής νερού, το δομικό υλικό εξοικονόμησης ενέργειας και ο εύκολος και απλός σχεδιασμός τσιμέντου είναι όλα σχεδιασμένα για να είναι οικονομικά αποδοτικά και συγχρόνως φιλικά προς το περιβάλλον.

Το περιβάλλον εργασίας του ANKO

Πρόκειται για ένα ειρηνικό και πράσινο περιβάλλον εργασίας. Αν κοιτάξετε έξω από το γυάλινο τοίχο, θα δείτε ένα δέντρο 80 ετών που μεγαλώνει με ευημερία. Οι αντίκες, η καλλιγραφία και τα κινεζικά ποιήματα βρίσκονται σε δυναμικά μέρη με κομψότητα, ενώ ταυτόχρονα, πολύχρωμα έπιπλα γραφείου παράγουν κάποια ενθουσιασμό για να τα συνδυάσουν.

Για να συνεργαστεί με άλλους, το ANKO διαθέτει ένα οπτικοακουστικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει πάνω από 50 άτομα, όπου επικοινωνούν, διαπραγματεύονται, μαθαίνουν και διδάσκουν με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, αλλά όλοι έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα - μηχανή τροφίμων.

Η φιλοσοφία της ANKO

ANKO αγαπά τους υπαλλήλους τους, για κάθε τμήμα, υπάρχει ένα χρώμα για να εκπροσωπήσει την ομάδα. Και το χρώμα χρησιμοποιείται και για τα έπιπλα. Ο μεγάλος χώρος εργασίας, ο φιλικός προς το περιβάλλον σχεδιασμός φωτισμού, οι καρέκλες γραφείου προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, οι συνεδριάσεις κάθε φορά που συναντάτε, τα γήπεδα τροφίμων, τα μπαρ και τα δωμάτια για ξεκούραση, είναι όλα άνετα και χαλαρά.

"Είναι σημαντικό να καθορίσουμε τις βασικές αξίες από τις οποίες δημιουργούμε τον πολιτισμό μας, το εμπορικό μας σήμα και το έργο μας. Συνολικά, ελπίζουμε ότι το περιβάλλον μας μπορεί να δημιουργήσει ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον εργασίας για να δημιουργήσει περισσότερες ιδέες και να επιτύχει τους αμοιβαίους στόχους" δήλωσε ο Robert OuYang, πρόεδρος της ANKO .

 • Πράσινο κτίριο - η ευθύνη μας για την υδρόγειο
 • Πράσινο κτίριο - η ευθύνη μας για την υδρόγειο

Δούλεψε σκληρά,
ΠΑΙΞΕ σκληρα!

ANKO Απόκριες κόμμα

Απόκριες, πάρτι γενεθλίων και δραστηριότητες πραγματοποιούνται τακτικά στο ANKO . Για να γιορτάσουμε το Halloween στη νέα θέση, όλοι φορούσαν ένα κοστούμι αποκριών και βάζοντας το ανατριχιαστικό μακιγιάζ αποκριών μόνο για διασκέδαση!

 • ANKO Απόκριες κόμμα
 • ANKO Απόκριες κόμμα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Ρωτήστε τώρα
READY-eSUPPORT
Για το LIVE HELP , απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk", οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας online σύντομα.
ΜΕΡΙΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | Polska | हिन्दी | Română | 日本語 | Português | العربية | فارسی | ไทย | Italiano | Français | Türkçe | Filipino | Dansk | Indonesia | українська | česky | Русский | Ελληνικά | Español | Deutsch | Việt | 한국어 | Nederlands | Close