Anko Food Machine Co., Ltd.
 • ANKO 20 miljoen USD voedsel maken Machine Plant
 • ANKO 20 miljoen USD voedsel maken Machine Plant
 • ANKO 20 miljoen USD voedsel maken Machine Plant

ANKO Big Investment Move voor hoogwaardige voedselmachinelevering

Betere voedselproductie-apparatuur voor uw voedselmarkt

CNC 5 asmolen. Verhoogd ontwerpteam. Hoge productie. Redelijke kosten

stippel secties:
stippel Huidige pagina: ANKO Big Investment Move voor hoogwaardige voedselmachinelevering

ANKO 20 miljoen USD voedsel maken Machine Plant

ANKO 's voedselverwerkingsmachine van 20 miljoen USD
ANKO 's voedselverwerkingsmachine van 20 miljoen USD

Als het doel van ANKO is om wereld erkenning van hun voedselmachines na te streven, dan zijn ze dichter bij het bereiken van hun doelen. Na meer dan 30 jaar bevoorraden met ANKO besloot ANKO een stap verder te gaan, een grote stap, om een ​​van de beste te worden in de voedingsindustrie. Het kostte ze 5 jaar en 20 miljoen USD, maar uiteindelijk werd de nieuwe fabriek van ANKO gebouwd.

Het was een grote wow!

Waarom investeert een voedingsmiddelenmachinebedrijf 20 miljoen USD in hun nieuwe fabriek? "Om ons productie- en organisatievermogen uit te breiden en te verbeteren, hebben we besloten om te verhuizen." Toen het besluit was genomen, gingen we op zoek naar land. "Het is een grote verandering, maar we weten dat het moet worden gedaan om te groeien." zei Richard OuYang, general manager van ANKO .

Vijf jaar later verhuisde ANKO , van oorspronkelijk meer dan 20.000 naar 107.000 vierkante voet. ANKO toonde een compleet nieuwe look en feel aan hun klanten. Zodra de verhuizing was geregeld, begon ANKO talent te werven. Nieuwe verandering, nieuwe doelen, ANKO heeft veel plannen.

  ANKO doel van ANKO is om voedselmachines te creëren met innovatieve ontwerpen. Dat betekent dat we ingenieurs moeten vinden die voedselmachines kunnen ontwikkelen met unieke ontwerpen en uiteindelijk wereldwijde kopers aantrekken. Binnen een jaar wil ANKO hun productiecapaciteit vergroten door:
 • Verdrievoudiging van de productiecapaciteit van voedselmachines;
 • Verhogen van totaal personeel van 60 tot 150 mensen;
 • Verhogen van RD-teamlidmaatschap tot 35 personen;
 • Wereldwijd patent verkrijgen, waaronder Rusland, landen in het Midden-Oosten, VS, Japan en meer;
 • Implementatie van Japans 5S-systeem (reeds gestart);
 • Aankoop van een CNC 5-asmolen (aangekomen in november);
 • Inkoop- en voorraadteams toegevoegd.
Datacenter en serverruimte
 • server ruimte
 • datacenter
ANKO 's dataroom & serverruimte

ANKO breidt uit en er is veel informatie te beveiligen, dus de internetsnelheid moet stabiel zijn. Het ontwerp van het glasvezelnetwerk speelt een cruciale rol in de betrouwbaarheid van het systeem. Bij ANKO zijn de gloednieuwe, up-to-date software, hardware en apparatuur geïmplementeerd om alle investeringen te beschermen, het is gewoon geweldig.

Weet je dat je siomai in jouw land kunt verkopen? Weet je dat er een groot potentieel is om voedingsmiddelen uit andere landen te verkopen? ANKO verkoopt al meer dan 30 jaar machines voor het maken van voedsel in meer dan 106 landen. Hun verzamelde kennis van voedselkennis en het bouwen / ontwerpen van voedselmachines worden allemaal opgeslagen in het datacenter. Het nieuw gebouwde grote datacenter is gemaakt voor toegang op elk moment. Alle informatie van hun klanten, voedselingrediënten en de ontwerpen, ze worden allemaal opgeslagen in het datacenter.

Betere omgeving. betere efficiëntie
One-stop productie voor uw voedselbereidingsmachine

Om de kwaliteit van elke voedselbereidingsmachine te controleren, is ANKO 100% betrokken bij elk onderdeel van ontwerp en productie - van materiaalaankoop, prototyping, productie tot verzending. Met een toename van 25% van het aantal RD-ingenieurs, een ontwikkelkamer voor vormen die 800 tot 900 mallen per jaar en een CNC-as met vijf assen maakt, is ANKO toegewijd om one-stop-productie te bieden.

 • ANKO biedt een werkplek die groot en licht is voor medewerkers om comfortabel en veilig te werken
 • 10 meter hoge opslagruimte voor onderdelen en accessoires voor voedselmachines
Het productiegebied dat zich in het B-gebouw bevindt
Twee containertrucks van 40 voeters

Wat is belangrijk voor een koper? Geen vertraging! Bij ANKO is er een groot verzendgebied waar twee containervrachtwagens van 40 voet tegelijkertijd voedselverwerkingsapparatuur kunnen laden, wat hun hoge machinebeladingscapaciteit laat zien. ANKO garandeert u een probleemloos werkproces om te zorgen dat uw machine op tijd wordt geleverd.

EHEDG-ontwerp voor uw voedselmachine

Eerste leverancier in Azië, ANKO is lid geworden van EHEDG en is begonnen met het ontwerpen van voedselmachines op basis van de EHEDG-regels. Dit betekent dat hun machine hygiënisch is ontworpen, inclusief het hanteren van voedsel, het verwerken van de bereiding en het verpakken van voedsel.

Nee nee,
onze voedselmachine
WORDT NIET duurder!

"Veel mensen maken zich zorgen over de prijs van onze machines vanwege de grote uitgaven, maar dankzij onze nieuwe productie- en managementsysteemimplementatie hebben we minder tijd kunnen gebruiken maar meer winst kunnen maken." Het is een win-win voor iedereen. " Zegt Richard.

Betere voedingsmachine voor u - ANKO

 • digitale bewegwijzering in ANKO 's open lobby
 • digitale bewegwijzering in ANKO 's open lobby
 • digitale bewegwijzering in ANKO 's open lobby
 • digitale bewegwijzering in ANKO 's open lobby
De "Welcome" digitale bewegwijzering bij ANKO 's open lobby

Zodra u binnenloopt, wordt de open lobby en een digitale bewegwijzering met de naam van de bezoeker en de vlag van het land getoond om uw warme welkom te bevestigen.

Op de eerste verdieping zijn er verschillende vergaderruimtes en elke kamer is vernoemd naar een bloem en de schilderij is opgehangen aan de muur. Nogmaals, de naam van de klant wordt buiten de ruimte weergegeven. ( ANKO zelfs een gebedsruimte voor religieuze bezoekers klaar!) In de vergaderruimte is de Chinese kalligrafie aan de muur erg artistiek.

Voedselautomaat proeven

Voordat klanten arriveren, verloopt de communicatie via e-mails om een ​​basiskennis te hebben van de behoeften - het voedsel dat klanten willen maken en de ingrediënten. Tijdens de vergaderingen op de eerste verdieping worden er ondertussen medewerkers voorbereid die ingrediënten klaarmaken en zich klaarmaken om de voedselverwerkingsapparatuur op de 2e verdieping te demonstreren.

De 2 e verdieping is verdeeld in twee secties - kleine en middelgrote machines voor het maken van voedsel en machines voor grote of productielijnen. In de kamer zie je dynamische mallen (vormen van cijfers, dierenvormen, maten en weerzinwekkende trendy vormen) die naast de machine worden weergegeven. "Het zijn onze waardevolle troeven, die zijn ontworpen door ons technische team.", Zei Richard OuYang.

In de demonstratieruimte zitten veel verschillende soorten machines die wachten op de proeven. Omdat er geen draden op de grond zitten, laat het ontwerp met een hoog plafond veel ruimte voor de mensen. Elke voedselbereidingsmachine heeft zijn eigen Europese standaard netsnoer om aan de vermogensvereisten van meerdere landen te voldoen. De goed ontworpen draadopstelling, netheid en helderheid van de plek zorgen voor een volledig comfortabele ervaring voor hun bezoekers.

Automatische encrusteer- en vormmachines, siomai-machines en knoedelmachines, de demonstratieruimte is uitgerust met allerlei soorten machines met kant-en-klare ingrediënten zodra u binnenkomt.

Demonstratieruimte op de 2e verdieping
De ruimte voor het maken en bereiden van voedsel stelt u in staat om uw ingrediënten te testen en de machine te testen

In de gang zijn er digitale borden met dynamisch voedsel uit verschillende regio's als referentie voor bezoekers. "Er zijn zoveel voedingsmiddelen uit verschillende landen, we hopen dat deze informatie onze klanten kan helpen bij het creëren van nieuwe markten met nieuwe ideeën.", Zegt Richard.

De ingrediënten voor uw voedselmachine

Er is een voedselopslagruimte, er zijn ingrediënten, zowel lokaal als vanuit het buitenland, voor klanten om voedsel te maken. "Meel kan worden gevarieerd op basis van de regio's, bij ANKO , we zouden koken met zowel meel, onze en klanten", om de verschillen te tonen, "zegt Richard. "Bovendien is de ruimte voor het maken van voedsel en het bereiden van voedsel ontworpen om te voldoen aan de kwalificaties voor voedselhygiëne, en kunt u voedsel stomen, koken, koken en frituren nadat het is gemaakt door voedselmachines.".

Groen gebouw - onze verantwoordelijkheid voor de wereld

Wateropvangsysteem, energiebesparend bouwmateriaal en het eenvoudige en eenvoudige cementontwerp, ze zijn allemaal ontworpen om kosteneffectief te zijn en tegelijkertijd milieuvriendelijk te zijn.

ANKO 's werkomgeving

Het is een vredige en groene werkomgeving. Als je vanuit de glazen wand naar buiten kijkt, zie je een 80 jaar oude boom groeien met voorspoed. Antiek, kalligrafie en Chinese gedichten bevinden zich op dynamische plekken met elegantie, en tegelijkertijd leveren kleurrijk kantoormeubilair wat opwinding om er mee te mengen.

Om met anderen samen te werken, heeft ANKO een audiovisueel centrum dat plaats biedt aan meer dan 50 mensen, waar ze communiceren, onderhandelen, leren en onderwijzen met mensen uit verschillende landen, maar allemaal dezelfde interesses hebben: een voedselmachine.

ANKO 's werkfilosofie

ANKO koestert hun medewerkers, voor elke afdeling is er een kleur om het team te vertegenwoordigen. En de kleur wordt ook toegepast op meubels. De grote ruimte voor werkruimte, milieuvriendelijk lichtontwerp, op maat gemaakte bureaustoelen, altijd vergaderarrangementen, food courts, bars en rustruimtes, alles is gezellig en ontspannend.

"Het is belangrijk om de kernwaarden te definiëren waaruit we onze cultuur, ons merk en ons werk maken.Al met al hopen we dat onze omgeving een leuke en ontspannen werkomgeving kan creëren om meer ideeën te genereren en wederzijdse doelen te bereiken.", zei Robert OuYang, president van ANKO .

 • Groen gebouw - onze verantwoordelijkheid voor de wereld
 • Groen gebouw - onze verantwoordelijkheid voor de wereld

Werk hard,
speel het hard!

ANKO Halloween-feest

Halloweenfeesten, verjaardagsfeestjes en activiteiten worden regelmatig gehouden bij ANKO . Om Halloween op de nieuwe locatie te vieren, droeg iedereen een halloween-kostuum en paste griezelige make-up voor halloween alleen voor de lol aan!

 • ANKO Halloween-feest
 • ANKO Halloween-feest

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde producten


English | Polska | हिन्दी | Română | 日本語 | Português | العربية | فارسی | ไทย | Italiano | Français | Türkçe | Filipino | Dansk | Indonesia | українська | česky | Русский | Ελληνικά | Español | Deutsch | Việt | 한국어 | Nederlands | Close