Anko Food Machine Co, Ltd.
 • ANKO este de 20 de milioane de dolari alimentare de fabricare a mașinii Plant
 • ANKO este de 20 de milioane de dolari alimentare de fabricare a mașinii Plant
 • ANKO este de 20 de milioane de dolari alimentare de fabricare a mașinii Plant

ANKO Big Investment Move pentru furnizarea de mașini alimentare de înaltă calitate

O mai bună producție de alimente pentru piața dvs. alimentară

CNC 5 Axis Mill. Echipa de proiectare a crescut. Producție înaltă. Cost rezonabil

punctat secţiuni:
punctat Pagina curenta: ANKO Big Investment Move pentru furnizarea de mașini alimentare de înaltă calitate

ANKO este de 20 de milioane de dolari alimentare de fabricare a mașinii Plant

ANKO 20 de milioane de dolari industria de fabricare a alimentelor
ANKO 20 de milioane de dolari industria de fabricare a alimentelor

Dacă obiectivul ANKO este de a urmări recunoașterea mondială a mașinilor lor alimentare, atunci acestea sunt mai aproape de atingerea obiectivelor lor. După peste 30 de ani de aprovizionare cu mașini alimentare, ANKO decis să facă un pas înainte, un pas mare, pentru a deveni unul dintre cei mai buni din industria mașinilor pentru industria alimentară. A fost nevoie de 5 ani și 20 de milioane de dolari, dar, în sfârșit, a fost construită noua centrală a ANKO .

A fost un mare wow!

De ce ar investi o companie de mașini de alimentare 20 de milioane de dolari în noua lor fabrică? "Pentru a ne extinde și a îmbunătăți capacitatea de producție și organizare, am decis să ne mișcăm. Odată ce decizia a fost luată, am început să căutăm terenuri, este o schimbare importantă, dar știm că trebuie făcută pentru a crește". a declarat Richard OuYang, directorul general al ANKO .

Cinci ani mai târziu, ANKO sa mutat, de la inițial peste 20.000 la 107.000 de metri pătrați. ANKO arătat un aspect complet nou și simțit clienților lor. De îndată ce mișcarea a fost soluționată, ANKO început să recruteze talente. Noua schimbare, obiective noi, ANKO are multe planuri.

  Obiectivul ANKO este de a crea mașini alimentare cu design inovator. Aceasta înseamnă găsirea de ingineri care pot dezvolta mașini alimentare cu modele unice și, în cele din urmă, atrage cumpărători la nivel mondial. În termen de un an, ANKO ar dori să-și mărească capacitatea de producție prin:
 • Triplarea capacității de producție a mașinilor alimentare;
 • Creșterea numărului de personal total de la 60 la 150 de persoane;
 • Creșterea numărului de membri ai echipei RD până la 35 de persoane;
 • Obținerea de brevete la nivel mondial, inclusiv Rusia, țările din Orientul Mijlociu, SUA, Japonia și multe altele;
 • Implementarea sistemului japonez 5S (deja început);
 • Achiziționarea unei mașini CNC 5 Axis Mill (a sosit în noiembrie);
 • Echipamentele de cumpărături și inventarul au fost adăugate.
Centrul de date și camera serverului
 • cameră cu servere
 • centru de date
Sala de date a lui ANKO și camera serverului

ANKO se extinde și există o mulțime de informații pentru a asigura, astfel încât viteza internetului trebuie să fie stabilă. Designul rețelei cu fibră optică joacă un rol crucial în fiabilitatea sistemului. La ANKO , au fost implementate software-ul, hardware-ul și dispozitivele de ultimă generație pentru a proteja toate investițiile, este chiar uimitor.

Știți că puteți începe să vindeți siomai în țara dvs.? Știți că există un mare potențial de a vinde alimente din alte țări? ANKO vinde mașini de fabricat alimente de peste 30 de ani în mai mult de 106 de țări. Cunoștințele legate de cunoașterea alimentelor și construirea / proiectarea de echipamente de alimentare sunt salvate la centrul de date. Centrul de date nou construit este creat pentru accesarea oricând. Informațiile clienților, ingredientele alimentare și desenele, toate sunt stocate în centrul de date.

Un mediu mai bun. o mai bună eficiență
Producția one-stop pentru mașina dvs. de producție a alimentelor

Pentru a controla calitatea fiecărei mașini de fabricat alimente, ANKO este implicată 100% în fiecare parte din proiectare și producție - de la achiziționarea de materiale, de la prototipuri, până la producție până la transport. Cu o creștere de 25% a numărului de ingineri RD, o cameră de producție a mucegaiului care produce 800-900 mucegaiuri pe an și o moară cu 5 axe CNC, ANKO este dedicată furnizării unei producții one-stop.

 • ANKO oferă un loc de muncă care este mare și luminos pentru angajați să lucreze confortabil și în siguranță
 • Cameră de depozitare cu o înălțime de 10 metri pentru piese și accesorii pentru mașini alimentare
Zona de producție situată în clădirea B
Două camioane 40 de containere pentru subsol

Ce este important pentru un cumpărător? Fără întârziere! La ANKO există o zonă de transport maritim mare, care permite încărcarea simultană a două camioane de containere de 40 picioare, ceea ce demonstrează capacitatea mare de încărcare a mașinilor. ANKO vă garantează un proces de lucru fără probleme pentru a vă asigura că mașina este livrată la timp.

Proiectarea EHEDG pentru mașina dumneavoastră alimentară

Al primului furnizor din Asia, ANKO a devenit membru al EHEDG și a început să proiecteze mașini alimentare pe baza normelor EHEDG. Aceasta înseamnă că mașina lor este proiectată igienic, incluzând manipularea alimentelor, prelucrarea preparatelor și ambalarea produselor alimentare.

Nu Nu,
mașina noastră alimentară
NU va deveni mai scump!

"Mulți oameni ar putea avea îngrijorări cu privire la prețul mașinilor noastre din cauza cheltuielilor mari, de fapt, noua noastră producție și implementarea sistemului de management ne-a permis să folosim mai puțin timp, dar să creăm mai mult profit. Spune Richard.

Mâncare mai bună pentru tine - ANKO

 • semnalizare digitală în lobby-ul larg deschis al ANKO -ului
 • semnalizare digitală în lobby-ul larg deschis al ANKO -ului
 • semnalizare digitală în lobby-ul larg deschis al ANKO -ului
 • semnalizare digitală în lobby-ul larg deschis al ANKO -ului
Semnalul digital "Bun venit" la lobby-ul deschis al ANKO -ului

De îndată ce intrați, lobby-ul larg deschis și un semn digital cu numele vizitatorului și pavilionul țării sunt prezentate pentru a vă oferi primirea călduroasă.

La etajul 1 există diferite săli de întâlnire, fiecare cameră fiind numită după o floare și pictura este închisă pe perete. Din nou, numele clientului este afișat în afara camerei. ( ANKO chiar pregătește o sală de rugăciune pentru vizitatorii religioși!) În interiorul sălii de ședințe, caligrafia chineză pe perete este foarte artistică.

Masini de alimentare cu alimente

Înainte de sosirea clienților, comunicarea este realizată prin e-mailuri pentru a avea o înțelegere de bază a nevoilor - alimentele pe care clienții doresc să le facă și ingredientele. Prin urmare, în timp ce întâlnirile se desfășoară la etajul 1, între timp, există personal care pregătește ingredientele și se pregătește să demonstreze echipamentul de procesare a alimentelor la etajul 2.

Etajul 2 este împărțit în două secțiuni - mașini de fabricare a alimentelor de dimensiuni mici și mijlocii și mașini de producție de alimente mari sau de producție. În cameră puteți vedea mucegaiuri dinamice (forme de forme, forme de animale, mărimi și forme reci), afișate lângă mașină. "Acestea sunt bunurile noastre valoroase, proiectate de echipa noastra de ingineri", a spus Richard OuYang.

În sala de demonstrație, există multe mașini de diferite tipuri care stau acolo așteptând încercările. Fără cabluri așezate pe podea, designul de tavan înalt lăsă spațiu pentru oameni. Fiecare mașină de fabricat alimentele are propriul cablu de alimentare standard european pentru a îndeplini cerințele de putere ale mai multor țări. Aranjamentul său bine proiectat, curățenia și luminozitatea locului oferă o experiență total confortabilă vizitatorilor.

Mașini automate de încrustare și formare, mașini siomai și mașini de fabricat găluște, camera demonstrativă este echipată cu tot felul de mașini cu ingrediente gata făcute de îndată ce intrați.

Cameră demonstrativă la etajul 2
Sala de preparare și preparare a alimentelor vă permite să încercați ingredientele și să testați mașina

În hol, există semne digitale cu alimente dinamice din diferite regiuni pentru referințe ale vizitatorilor. "Există atât de multe alimente din diferite țări, sperăm că această informație poate ajuta clienții noștri să creeze piețe diferite cu idei noi", spune Richard.

Ingredientele pentru mașina dvs. alimentară

Există o cameră de depozitare a hranei, există ingrediente, atât locale, cât și din străinătate, pentru ca clienții să facă alimente. "Făina poate fi variată pe baza regiunilor, la ANKO , am fi preparat atât cu făină, cât și cu clienții noștri" pentru a arăta diferențele ", spune Richard. "În plus, camera de preparare și preparare a alimentelor este concepută pentru a satisface calificările pentru igiena alimentară și puteți aburi, găti, fierbe și prăji alimente după ce este făcută de mașini de fabricat alimente".

Clădirea verde - responsabilitatea noastră față de glob

Sistemul de colectare a apei, materialele de construcție care economisesc energie și designul ușor și simplu al cimentului, toate acestea sunt concepute astfel încât să fie eficiente din punct de vedere al costurilor și în același timp să fie ecologice.

Mediul de lucru al ANKO

Este un mediu de lucru liniștit și verde. Dacă priviți în afara peretelui de sticlă, veți vedea un copac în vârstă de 80 de ani în creștere cu prosperitate. Antichitățile, caligrafia și poemele chinezești sunt localizate în locuri dinamice cu eleganță, iar în același timp, mobilierul colorat de birou oferă unele emoții pentru a le amesteca.

Pentru a lucra cu alții, ANKO are un centru audio-vizuale care poate găzdui mai mult de 50 de persoane, unde comunică, negociază, învață și predă cu persoane din diferite țări, dar toate au aceleași interese - mașină alimentară.

Filozofia muncii ANKO

ANKO își prețuiește angajații, pentru fiecare departament există o culoare pentru a reprezenta echipa. Și culoarea este folosită și pentru mobilier. Spațiul mare pentru zona de lucru, proiectarea ecologică a iluminatului, scaunele de birou personalizate, întâlnirile oricând, curțile alimentare, barurile și camerele de odihnă, toate confortabile și relaxante.

"Este important să definim valorile de bază din care ne creează cultura, marca și munca noastră. În general, sperăm că mediul nostru poate crea un mediu de lucru distractiv și relaxant pentru a genera mai multe idei și pentru a atinge obiectivele reciproce" a declarat Robert OuYang, presedintele ANKO .

 • Clădirea verde - responsabilitatea noastră față de glob
 • Clădirea verde - responsabilitatea noastră față de glob

Muncește din greu,
joaca dur!

ANKO petrecere de Halloween

Petreceri de Halloween, petreceri de aniversare și activități sunt organizate în mod regulat la ANKO . Pentru a sărbători Halloween-ul în noua locație, toată lumea purta un costum de Halloween și pune machiaj înfricoșător de Halloween doar pentru distracție!

 • ANKO petrecere de Halloween
 • ANKO petrecere de Halloween

ARTICOLE SECȚIUNI

CATEGORIE PRODUS


TRIMITEȚI O ANSAMBLU
întrebați acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP , trebuie doar să dați clic pe "Live Help Desk", specialiștii noștri vor fi în curând online cu dvs.
ACȚIUNE

Căutați produse asemănătoare


English | Polska | हिन्दी | Română | 日本語 | Português | العربية | فارسی | ไทย | Italiano | Français | Türkçe | Filipino | Dansk | Indonesia | українська | česky | Русский | Ελληνικά | Español | Deutsch | Việt | 한국어 | Nederlands | Close