Anko Food Machine Co, Ltd.
 • rulou de primăvară folie de piele, rola de creveți piele folie
 • rulou de primăvară folie de piele, rola de creveți piele folie
 • rulou de primăvară folie de piele, rola de creveți piele folie

ANKO vinde masini rulou de primăvară la o companie lider mondial de alimente

30 de ani , echipamente de prelucrare a rulou de primăvară producător - ANKO

Automate, semi-automată rulou de primăvară, mașini de prelucrare înveliș

punctat secţiuni:
punctat Pagina curentă: ANKO vinde masini rulou de primăvară la o lume lider de companie de produse alimentare

Creveți rola de primăvară echipamente de prelucrare a pielii pentru o lume mai importanta companie de produse alimentare

logo Charoen Pokphand Group

The Charoen Pokphand Group (CP) este cel mai mare conglomerat Thailandei bazate pe agricultură , cu sute de filiale. Grupul CP are în prezent peste 280.000 de persoane cu birouri și fabrici situate în întreaga lume.

Una dintre filialele, Charoen Pokphand Foods, a fost înfiintat în 1978 , iar acum este cel mai mare producător de păsări de curte din lume. ANKO este un producător de echipamente de prelucrare a produselor alimentare din Taiwan furnizarea de mașini funcționale și de calitate , de prelucrare a produselor alimentare pentru a asigura CP Group furnizeaza alimente exact modul în care ei doresc, iar în cele din urmă face ca afacerea lor alimentare profitabilă.

CP prima, PT Centralwindu logo

Cooperarea lor a început cu PT.Centralwindusejati 'cercetare pentru mașină de PT.Centralwindusejati prelucrare a pielii de creveți folie . PT.Centralwindusejati este unul dintre CP "filiale și au fost exportă creveți în Japonia, Statele Unite și Europa, în cazul în care creveți sunt populare.

Afacerea creveți a fost prosperă de ani de zile; cu toate acestea, recenta criză economică a redus profitul. Mai târziu, PT.Centralwindusejati a început să vândă rulouri de primăvară crevete să se extindă pe piața lor. Afacerea a fost bună, au existat o mulțime de piei de creveți folie necesare, iar PT.Centralwindusejati le -a fost de cumpărare de la o companie din Singapore. Cu toate acestea, pielea a primit prea scump și întotdeauna a dus la vremuri mult timp asteptati. Ca rezultat, PT.Centralwindusejati a decis să facă propriile piei de învelitoare și de a elimina dependența.

 • fluxul de producție de serie SRP
 • fluxul de producție de serie SRP
 • primăvară rola piele, rulou de primăvară înveliș
 • crep

"Atunci când o companie japoneză cumpără rulouri de primăvară creveți, ei cer cinci, non-rupere creveți pline perfect împachetate. Standardul ridicat de rulou de primăvară creveți se pot face numai cu mâna, așa că atunci când am vizitat PT.Centralwindusejati fabrica lui, au existat sute a personalului în plasarea chestii creveți rola piei de folie , care a fost destul de uimitor. din cauza aceasta, PT.Centralwindusejati a cerut să cumpere creveți rola echipamente de ANKO PT.Centralwindusejati ANKO prelucrare înveliș numai ", domnul Wang, managerul de ANKO amintit. PT.Centralwindusejati sa întâlnit ANKO și alte produse alimentare producătorii de echipamente de prelucrare la tradeshow, iar după efectuarea evaluărilor, ei au ales ANKO ca furnizor de mașini. Din moment ce a fost PT.Centralwindusejati "prima de achiziție s de creveți piele folie de ANKO ANKO luare a mașinii , în afară de proiectare mașină, ANKO furnizat , de asemenea , ingrediente pentru a face pieile exacte. ANKO 'mașină s - au ajutat la reducerea costurilor de producție, precum și calitatea fiecărui piele este controlată.

ANKO automată de primăvară roll și samosa Prajitura Sheet Masina SRP-series
Automată de primăvară roll și samosa Prajitura Masina Sheet ( SRP-Series ) este un echipament de prelucrare a produselor alimentare pentru toate tipurile de foi de patiserie.

SRP Specificații

Model SRP-20A SRP-45A
Înălţime 1570 m / m 1800 m / m
Lăţime 930 m / m 1200 m / m
Adâncime 3500 m / m 5800 m / m
Energie electrică (putere specială pot fi cazați) 220/380/415 V, 50/60 Hz,
3 faze, 18 Kw
220/380/415 V, 50/60 Hz,
3 faze, 35 Kw
Lățimea maximă 220 mm (dimensiuni speciale pot fi cazați)
Produse de patiserie Grosime 0,4 ~ 0,8 mm
Mare capacitate de producție (Foi de patiserie pe oră) Primăvară roll: 900 ~ 1200
Samosa: 2700 ~ 3600
Primăvară roll: 2400 ~ 2700
Samosa: 7200 ~ 8100
alimentele produse Benderchiki, Krokiet, samosa Prajitura, rulou de primăvară patiserie
ANKO automată de primăvară roll și samosa Prajitura Sheet Masina SRP-series
Automată rulou de primăvară și samosa Prajitura Sheet Masina ( SRP-Series ) Diagrama fluxului de producție
 • RSP Mașinile serie sunt concepute pentru a produce un continuu rulou de primăvară și produse de patiserie samosa foi. După foi de patiserie sunt tăiate, ele sunt numărate și aranjate în grămezi de-a lungul unei benzi transportoare, gata pentru ambalare.
 • Etape ale Sheet Patiserie de producție: Amestecarea → Alimentare → → Coacere de taiere → numărare → stivuire
Trimite o anchetă acum

Datorită marii lor satisfacție, PT.Centralwindusejati a introdus ANKO la una dintre filialele CP "din Thailanda RAM CP numit , care a fost cumpararea echipamente de prelucrare a produselor alimentare din alte tari. După ce am încercat din ANKO e primăvară rola piele echipament de luare , CP RAM comandate în mod continuu 7 mai mult , în plus față de un mini - echipamente de luare bun ( HLT-700XL + EA100R ). CP RAM a subliniat faptul că ANKO e mașină de prelucrare a produselor alimentare nu este doar conceput pentru a satisface cerințele specifice fiecărui cumpărător, ele acționează , de asemenea , ca un consultant oferind un design inovator pentru a asigura afacerea dvs. alimentar este profitabilă. Mai târziu, ANKO a devenit furnizor de încredere CP Group livrarea de mașini de tăiat produse alimentare, inclusiv de margine găluște, chifle și mașini de prelucrare cu pate pret competitiv.

bun abur icon- Faceți cunoștință cu ANKO e de umplere multifuncțional & mașini de formare și automate mini - suculent bun & mașină Manty cu sistem (EA-100R) de ridicare pentru tine de a produce alimente cu umplutura!

vândute la nivel mondial de primăvară de luare a mașinii rola

In Statele Unite, Europa și Japonia, ANKO a fost de vânzare rola de ANKO primăvară mașini de prelucrare pe scară largă datorită tendinței de preparate din bucătăria chineză. ANKO 100%, o persoană acționată automat e ceea ce face rola de primăvară mașină este deosebit de popular , din cauza costurilor ridicate forței de muncă și de igienă cerințe. În cazul în care un cumpărător dorește să facă diverse dimensiuni de rulouri de primăvară, ANKO oferă , de asemenea , de primăvară mașini automate de prelucrare a semi-rola .

linia rulou de primăvară și samosa de producție semi-automate (SRPF)

Mașinile de seria SRPF sunt perfecte pentru a face produsele alimentare care necesită ambalaje de subțiri, cum ar fi sub formă de rulouri de primăvară, samosa ... etc Diferite Umpluturi pot fi folosite, cum ar fi beff, carne de porc, fructe de mare și legume. Mașinile de seria SRPF sunt proiectate pentru utilizarea în linie de producție.

Mașinile din seria SRPF sunt proiectate pentru a produce o foaie continuă de piele patiserie coapte să fie tăiate. Atât lungimea și lățimea foii aluat poate fi reglată conform specificațiilor dorite. Un deponent umplutura plasează apoi umplutura și lipici paste pe foaia de aluat ca acesta se deplasează de-a lungul unui sistem de benzi transportoare. Lucrătorii de pe ambele părți ale benzii transportoare se poate apoi înveliți și roll-le în rulouri de primăvară.

ANKO semi-automate rulou de primăvară și de producție samosa linie SRPF-series
Line semi-automate rulou de primăvară și samosa de producție ( SRPF ). SRPF-serie sunt concepute pentru a face produse alimentare , inclusiv sub formă de rulouri de primăvară, samosa și alte tipuri de alimente care necesită învelișuri subțiri.
ANKO automată de primăvară roll și samosa Prajitura Sheet Masina SRP-series
Semi-automate rulou de primăvară și linia de producție samosa ( SRPF ) graficul fluxului de producție
Trimite o anchetă acum
linie de producție de rulou de primăvară

SR-24 este echipat cu pliere speciala si dispozitiv de rulare, pentru a produce rulou de primăvară cum ar fi realizate manual. SR-24 oferă o capacitate ridicată de producție și se adaptează la nevoile tale.

  caracteristici
 • Personaliza masina, dimensiunea este reglabil. În funcție de cerința clientului, această mașină se poate atașa diferite dispozitive opționale pentru a produce diferite tipuri de produse.
 • Advance Design, dispozitiv sanitare și de siguranță.
 • Preț rezonabil. Conform smîrcul și cererea de producție medie, noi de aprovizionare mașină potrivită pentru a ajuta clienții noștri pentru a produce mai multe produse cu valoare adăugată.
 • Ușor de operat, ressemble, curat. Masina este usor de asamblat, curatat si intretinut.
 • Produse uniforme și de mare capacitate.
ANKO de primăvară rola linie de producție SR-24
Linia de primăvară de producție rolă ( SR-24 )
ANKO automată de primăvară roll și samosa Prajitura Sheet Masina SRP-series
ANKO SR-24 Diagrama de flux de producție
Trimite o anchetă acum

CATEGORIE PRODUS


Trimite - o anchetă
întreba acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on - line în scurt timp.
ACȚIUNE

Căutare Produse corelate


English | Ελληνικά | Indonesia | Français | فارسی | Română | Deutsch | Русский | Nederlands | Português | Việt | Filipino | ไทย | Español | Polska | Italiano | česky | українська | Türkçe | 日本語 | العربية | हिन्दी | Dansk | 한국어 | Close