Anko Food Machine Co, Ltd.
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Mașină Siomai / Siomai de luare a mașinii - un design inovator pentru piața de alimentare dvs.

ANKO Personalizează Pentru a Meet Siomai de luare a mașinii Cerințe

Shumai. Siomai. Siumai. Shaomai. Shu-Mai de luare a mașinii. Siomai de luare a mașinii

punctat secţiuni:
punctat Pagina curentă: Siomai Masini / Siomai de luare a mașinii - un design inovator pentru piața de alimentare dvs.

Masterat Siomai Utilizeaza ANKO Siomai Efectuarea Mașini pentru 700 Francize lor

Siomai de master este o afacere coș alimentar de franciză dezvoltat de Masterrific Foods în Filipine. Căruciorul siomai este situat în diferite domenii, inclusiv școli, terenuri de produse alimentare, piețele tradiționale etc. În 2008, Maestrul Siomai a avut 45 de master francize Siomai, și cu 2 până la 4 din deschiderea lor în fiecare săptămână, Maestrul Siomai curând a devenit una dintre cele mai mari franciză companii din Filipine. Până în 2012, Maestrul Siomai a avut deja mai mult de 700 de francize care vand siomais delicioase în Filipine, și care au nevoie pentru a face 120, 000 siomais în fiecare zi. Cum se poate Maestrul Siomai ține pasul cu creșterea rapidă și încă să fie în măsură să livreze volumul mare de siomai?

Masterat Siomai

La început, Maestrul Siomai a avut 40-50 de oameni care fac siomai de mână, dar încet cantitatea de producție nu a putut ține pasul cu cererea și inconsecvența de calitate siomai a devenit un motiv de îngrijorare. În 2008, Maestrul Siomai întâlnit ANKO la un spectacol comercial și a cumpărat o mașină de luare a siomai , HSM-600 , să - l încercați. Două luni mai târziu, Maestrul Siomai a cumpărat o altă mașină de fabricare a siomai din cauza marea satisfacție. Masterat Siomai au avut mașinile face siomai de funcționare de 24 de ore pe zi, pentru a face 120.000 siomais, iar mai târziu, pentru a reduce costul forței de muncă și creșterea calității siomai, ei au decis să cumpere mai multe mașini. În același timp, ei au propus , de asemenea , un japonez mașină de luare a siomai cerință. siomai japonez este numit, de asemenea, alge marine siomai; a fost dezvoltat de către Maestrul Siomai pentru a oferi selecții dinamice ale siomais. Luni mai târziu, ANKO a dezvoltat un semi-automată de alge marine mașină siomai de luare și siomai japonez a devenit , de asemenea , un aliment popular în Filipine.

ANKO este un furnizor de echipamente de prelucrare a produselor alimentare , care a fost furnizarea de calitate siomai face mașini pentru mai mult de 30 de ani. ANKO echipa lui puternic R & D a fost proiectarea echipamente de prelucrare a produselor alimentare inovatoare pentru a ajuta proprietarii de restaurante sau companii de prelucrare a produselor alimentare pentru a efectua de locuri de muncă eficiente. ANKO s turn-key de proiectare proiect a ajutat clienții să construiască linii de producție eficiente și în cele din urmă pentru a face lor de afaceri profitabile. ANKO materiale din oțel inoxidabil 's este importat din Japonia , pentru a asigura calitatea înaltă a fiecărei mașini, ceea ce înseamnă că fiecare echipament de procesare a alimentelor este construit pentru a dureaza pentru totdeauna.

Ca urmare, punerea în aplicare a luare siomai mașinii a permis Maestrul Siomai să -și extindă afacerea lor , nu doar în Manila , dar , de asemenea , la sud de Filipine. ANKO recent tocmai a terminat în curs de dezvoltare de 100% japoneză automate de luare a siomai mașină pentru a face upgrade capacitatea de producție master Siomai lui , care permite Maestrul Siomai să-și extindă afacerea lor de franciză rapid.

Total Solutions pentru mașina dvs. Siomai

Masterat Siomai logo

Siomai de master este o afacere coș alimentar dezvoltat de Masterrific Foods. Lor de luare a ANKO mașinii siomai furnizor, ANKO , este un expert din Taiwan alimente mașină care oferă mare capacitate de producție și mașini la prețuri rezonabile , pe baza lor de 30 de ani de experiență.

  • siomai, Shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, Shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, Shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, Shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - un aluat tradițională chineză a servit în sumă dim

În 2008, ANKO întâlnit seful de master Siomai, domnul Ernilito, care a avut o dorință puternică pentru o Shumai (shu-mai) de luare a mașinii. Prin urmare, un HSM-600 a fost achiziționat de către Masterrific, și a început cooperarea lor. În anul următor, în 2009, datorită creșterii afacerilor siomai de Master Siomai lui, mai multe mașini siomai de luare au fost procurate. In timpul ANKO vizitei lui în Filipine, dl Ernilito a propus un proiect privind intensiune lor de a transforma linia lor de manual de alge marine siomai la una automată. Pentru a avea un siomai învelit cu un strat de alge marine, punct de vedere tehnic, există câteva dificultăți care trebuie să fie depășite. În primul rând, spre deosebire de înveliș făină de obicei, alge marine este foarte ușoară și crocante, și că face extrem de greu pentru ca mașina să-l folosească ca o acoperire. În al doilea rând off, de obicei, alge marine este potrivit pentru a manca-o in timp ce crocante, dar etapa de aburire face moale. Cu toate acestea, după degustare de alge marine siomai manual de Master Siomai lui, dulce umplutura, suculent cu o textură Chewy, cu o aroma ocean de alge marine, alge marine delicioase siomai convins ANKO să vină cu o soluție. In plus, ANKO a realizat potențialul său pe piața internațională, și după evaluările, ANKO a luat repartizarea și a început să se dezvolte un aparat de siomai care necesită un înveliș de alge marine.

Provocările legate de Algele Siomai Masini / siomai filtru

Chiar dacă ANKO utilizate HSM-600 de luare a siomai mașină ca o bază pentru a efectua personalizare, ei încă modificate mai mult de 50% din aceasta, în special pe secțiunea ambalaj de alge marine. Inainte de un înveliș de alge marine începe să-și încheie, este necesar să se răspândească cu apă să-l înmoaie. Prin urmare, răspândirea cantității de apă și perioada de oprire înainte de etapa următoare sunt critice, deoarece, fără calcularea corectă a acestor factori, algele pot fi fie prea moale sau prea tare pentru umplutura.

Dupa ce o interacțiune intensivă între departamentele de inginerie și de fabricație , precum și numeroase modificări, de luare a mașinii de alge marine siomai a fost fabricat la timp. Dl . Ernilito a zburat în Taiwan și a condus personal o evaluare a alge marine mașinii siomai de luare . Atunci când aparatul siomai a ajuns în Filipine și a început să proces, rata de înfrângere a urcat la 30%, care a fost în contradicție cu rezultatele testelor din Taiwan. ANKO a efectuat o investigație aprofundată și a constatat că grosimea de alge marine a fost motivul; în consecință, s-au făcut mai multe ajustări, până când performanța de alge marine Shumai mașinii a fost acceptabilă.

Semi mașină automată de alge marine Shumai NSM-400Punerea alge marine de manualUmplereFormarelivrarea

Până în prezent, Maestrul Siomai a procurat două mașini pentru fabricarea de alge marine siomai (NSM-400), și intenționează să achiziționeze unul mai mult în 2010. În plus, ANKO inovatoare de alge marine e de luare a ANKO siomai mașină este , de asemenea , vândute în Europa, SUA, Japonia și Coreea. ANKO e experiența și intransigență în proiectarea unui bun de luare a mașinii siomai plătit.

* Siomai, (Shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, Shui mei, mai shao sau mai siew) este un aluat tradițională chineză a servit în sumă dim. Există două varietăți regionale de Shumai în China, o versiune cantoneză și o versiune din regiunea Jiangnan, împreună cu multe alte variante din alte țări.

Algele marine Linie de producție Siomai de proiectare

Algele marine Linie de producție siomai Design: punerea alge marine de manual, pulverizare, de umplere, de formare, oferind

CATEGORIE PRODUS


Trimite - o anchetă
întreba acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on - line în scurt timp.
ACȚIUNE

Căutare Produse corelate


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close