Anko Voedsel Machine Co, Ltd.
  • Shumai , Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai , Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai , Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Siomai Machine / Siomai Making Machine - Innovatief ontwerp voor uw Food Market

ANKO Past To Meet Siomai Making Machine Eisen

Sieuw Mai . Siomai. Siumai. Shaomai. Shu-Mai Making Machine. Siomai Making Machine

stippel secties:
stippel Huidige pagina: Siomai Machine / Siomai Making Machine - Innovatief ontwerp voor uw Food Market

Master Siomai Gebruikt ANKO Siomai Making Machines voor hun 700 Franchises

Master Siomai is een voedingsmiddel kar franchise bedrijf ontwikkeld door Masterrific Foods in de Filippijnen. De siomai wagen bevindt zich in verschillende gebieden, waaronder scholen, food courts, traditionele markten, enz. In 2008, Master Siomai had 45 Master Siomai franchises, en met 2-4 van ze te openen elke week, Master Siomai werd al snel een van de grootste franchising bedrijven in de Filippijnen. In 2012, Master Siomai had al meer dan 700 franchises verkopen van heerlijke siomais in de Filippijnen, en ze nodig hebben om 120, 000 siomais elke dag te maken. Hoe kan Master Siomai tred te houden met de snelle groei en nog steeds in staat zijn om de grote hoeveelheid siomai leveren?

Master Siomai

Aan het begin, Master Siomai had 40-50 mensen die siomai met de hand, maar langzaam de productie bedrag niet kon houden met de vraag en de inconsistentie van siomai kwaliteit werd een punt van zorg. In 2008, Master Siomai ontmoette ANKO op een beurs en kocht een siomai making machine , HSM-600 , om het uit te proberen. Twee maanden later, Master Siomai kocht een ander siomai making machine vanwege de grote tevredenheid. Master Siomai had de siomai maken van machines draait 24 uur per dag tot 120.000 siomais te maken, en later, om de arbeidskosten te verminderen en de kwaliteit siomai, besloten ze om meer machines te kopen. Op hetzelfde moment, ze ook voorgesteld een Japanse siomai making machine eis. Japanse siomai wordt ook wel zeewier siomai; Het werd ontwikkeld door Master Siomai om dynamische selecties van siomais bieden. Maanden later, ANKO ontwikkelde een semi-automatische zeewier siomai making machine en Japanse siomai werd ook een populair voedsel in de Filippijnen.

ANKO is een voedselverwerkende apparatuur leverancier die is het verstrekken van kwaliteit siomai maken van machines voor meer dan 30 jaar. ANKO 's sterke R & D team is het ontwerpen van innovatieve voedselverwerkende apparatuur tot restaurant eigenaars of voedselverwerkende bedrijven te helpen om effectieve werk uit te voeren. ANKO ' s turn-key project ontwerp heeft geholpen klanten efficiënte productielijnen op te bouwen en uiteindelijk om hun bedrijf winstgevend te maken. ANKO roestvrij staal materiaal 's wordt geïmporteerd uit Japan om de hoge kwaliteit van elke machine, wat betekent dat elke voedselverwerkende apparatuur is gebouwd om ervoor te zorgen voor eeuwig meegaan.

Als gevolg daarvan, de uitvoering van siomai making machine heeft toegestaan Master Siomai om hun bedrijf uit te breiden, niet alleen in Manila, maar ook in het zuiden van de Filipijnen. ANKO heeft onlangs net klaar met het ontwikkelen van 100% automatische Japanse siomai making machine Master Siomai's productie capaciteit upgraden , die het mogelijk maakt Master Siomai om hun franchise bedrijf snel uit te breiden.

Total Solutions voor Uw Siomai Machine

Master Siomai logo

Master Siomai is een voedingsmiddel kar bedrijf ontwikkeld door Masterrific Foods. Hun siomai making machine leverancier, ANKO , een Taiwanese food machine expert die zorgt voor een hoge productie capaciteit en redelijk geprijsde machines op basis van hun 30 jaar ervaring.

  • siomai, shumai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - een traditionele Chinese Dumpling geserveerd in Dim Sum

In 2008, ANKO ontmoette de baas van Master Siomai, Mr. Ernilito, die een sterk verlangen naar een had Sieuw Mai (shu-mai) making machine. Daarom is een HSM-600 werd gekocht door Masterrific, en hun samenwerking begon. Het volgende jaar in 2009, als gevolg van Master Siomai toenemende siomai bedrijf, meer siomai maken van machines werden aangeschaft. Tijdens ANKO bezoek 's aan de Filippijnen, de heer Ernilito stelde een project met betrekking tot hun intentie om hun handgemaakte zeewier siomai productielijn om te vormen tot een automatisch één. Een siomai omwikkeld met een laag van zeewier hebben, technisch, zijn er enkele problemen die moeten worden overwonnen. Ten eerste, in tegenstelling tot de gebruikelijke bloem wrapper, zeewier is zeer licht en krokante, en dat maakt het uiterst moeilijk voor het apparaat om het te gebruiken als een coating. Seconde uit, meestal zeewier is geschikt voor het eten van het terwijl knapperige, maar de dampende podium maakt het zacht. Echter, na het proeven handgemaakte zeewier siomai Master Siomai's, de zoete, sappige vulling met een stevige structuur, met een oceaan smaak van zeewier, de heerlijke zeewier siomai overtuigd ANKO om te komen met een oplossing. Bovendien, ANKO gerealiseerd zijn potentieel op de internationale markt, en na evaluatie, ANKO nam de opdracht en begon een siomai maker die een zeewier wrapper vereist ontwikkelen.

De uitdagingen van zeewier Siomai Machine / siomai maker

Hoewel ANKO gebruikt HSM-600 siomai making machine als een basis om maatwerk uit te voeren, ze bewerkt nog steeds meer dan 50% van het, vooral op het gedeelte zeewier verpakking. Voordat een zeewier wrapper begint te wikkelen, moet worden gespreid met water te verzachten. Daarom is het water verspreiden bedrag en het beëindigen periode vóór de volgende stap zijn van cruciaal belang, want zonder correcte berekening van deze factoren, kan het zeewier ofwel te zacht of te hard om op te vullen zijn.

Na een intensieve interactie tussen de engineering en productie-afdelingen en talrijke wijzigingen, het zeewier siomai making machine is vervaardigd op tijd. Mr. Ernilito vloog naar Taiwan en persoonlijk een evaluatie van het zeewier gevoerd siomai making machine . Wanneer de siomai machine in de Filippijnen aangekomen en begon te verwerken, de nederlaag percentage steeg tot 30%, wat in strijd was met de testresultaten in Taiwan. ANKO voerde een grondig onderzoek en ontdekte dat de dikte van de zeewier was de reden; dus werden er meer aanpassingen, tot het Zeewier Sieuw Mai performance machine aanvaardbaar was.

Semi automatic seaweed shumai machine NSM-400Putting zeewier door handmatigeVullingFormingHet leveren

Tot nu toe heeft Master Siomai aangeschaft twee zeewier siomai making machines (NSM-400), en zijn van plan om nog een kopen in 2010. Bovendien, ANKO 's innovatieve zeewier siomai making machine is ook verkocht aan Europa, de VS, Japan en Korea. ANKO 's ervaring en meedogenloosheid in het ontwerpen van een goede siomai making machine afbetaald.

* Siomai, ( Sieuw Mai , shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, shui mei, shao mai of siew mai) is een traditionele Chinese Dumpling geserveerd in Dim Sum . Er zijn twee regionale varianten van Sieuw Mai in China, een Cantonese versie en een versie uit de regio Jiangnan, samen met vele andere variaties in andere landen.

Zeewier Siomai Production Line Design

Zeewier siomai Production Line Design: putting zeewier met de hand, spuiten, het vullen, vormen, het leveren

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Voor Live Help, klikt u op "Live Help Desk", specialisten zal onze zijn met je online vindt.
DELEN

Zoek naar gerelateerde producten


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close