Anko Τροφίμων Machine Co, Ltd.
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Μάι
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Μάι
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Μάι

Siomai Machine / Siomai μηχανή λήψης - Καινοτόμος Σχεδιασμός για αγορά τροφίμων σας

ANKO Διαμορφώνει για να ικανοποιήσει τις Siomai Making Machine Απαιτήσεις

Shumai. Siomai. Siumai. Shaomai. Shu-Μάι Making Machine. Μηχανή λήψης Siomai

διάσπαρτος ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: Siomai Machine / Siomai μηχανή λήψης - Καινοτόμος Σχεδιασμός για αγορά τροφίμων σας


Δάσκαλος Siomai Χρησιμοποιεί ANKO Siomai Κάνοντας Μηχανήματα για 700 Franchises τους

Δάσκαλος Siomai είναι μια επιχείρηση καλάθι δικαιόχρησης τροφίμων που αναπτύχθηκε από Masterrific Foods στις Φιλιππίνες. Το καλάθι siomai βρίσκεται σε διάφορες περιοχές όπως σχολεία, τα δικαστήρια των τροφίμων, οι παραδοσιακές αγορές, κ.λπ. Το 2008, ο Δάσκαλος Siomai είχε 45 Δάσκαλος Siomai franchises, και με 2 έως 4 από αυτά το άνοιγμα κάθε εβδομάδα, ο Δάσκαλος Siomai σύντομα έγινε ένα από τα μεγαλύτερα franchising εταιρείες στις Φιλιππίνες. Μέχρι το 2012, ο Δάσκαλος Siomai είχε ήδη πάνω από 700 franchises πώληση νόστιμα siomais στις Φιλιππίνες, και που χρειάζονται για να κάνουν 120, 000 siomais κάθε μέρα. Πώς μπορεί να Δάσκαλος Siomai συμβαδίσει με την ταχεία ανάπτυξη και εξακολουθεί να είναι σε θέση να παραδώσει το μεγάλο όγκο των siomai;

Δάσκαλος Siomai

Στην αρχή, ο Δάσκαλος Siomai είχε 40-50 άνθρωποι που κάνουν siomai με το χέρι, αλλά σιγά-σιγά το ύψος της παραγωγής δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τη ζήτηση και την ασυνέπεια της ποιότητας siomai έγινε μια ανησυχία. Το 2008, ο Δάσκαλος Siomai συναντήθηκε ANKO σε μια εμπορική έκθεση και αγόρασε ένα μηχάνημα λήψης siomai , HSM-600 , για να το δοκιμάσετε. Δύο μήνες αργότερα, ο Δάσκαλος Siomai αγόρασε ένα άλλο μηχάνημα λήψης siomai λόγω της μεγάλη ικανοποίηση. Δάσκαλος Siomai είχε το siomai μηχανές σε λειτουργία 24 ώρες την ημέρα για να κάνει 120.000 siomais, και αργότερα, για τη μείωση του κόστους εργασίας και την αύξηση της ποιότητας siomai, αποφάσισαν να αγοράσουν περισσότερα μηχανήματα. Παράλληλα, πρότειναν επίσης ένα ιαπωνικό μηχανή λήψης siomai απαίτηση. Ιαπωνικά siomai καλείται επίσης φύκια siomai? αναπτύχθηκε από τον Δάσκαλο Siomai να παράσχει δυναμικές επιλογές του siomais. Μήνες αργότερα, ANKO ανέπτυξε ένα ημι-αυτόματο φύκια μηχανή λήψης siomai και ιαπωνικά siomai έγινε επίσης ένα δημοφιλές φαγητό στις Φιλιππίνες.

ANKO είναι προμηθευτής του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων που έχει την παροχή ποιότητας siomai μηχανές για περισσότερα από 30 χρόνια. ANKO Η ομάδα του ισχυρή ομάδα R & D έχει το σχεδιασμό καινοτόμων εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορίων ή εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων για να εκτελέσει αποτελεσματικά τις θέσεις εργασίας. ANKO 's turn-key σχεδιασμό του έργου έχει βοηθήσει τους πελάτες να θεσπίσουν αποτελεσματικές γραμμές παραγωγής και τελικά να κάνει την επιχείρησή τους κερδοφόρες. ανοξείδωτο χάλυβα υλικό ΑΝΚΟ εισάγεται από την Ιαπωνία για να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του κάθε μηχανήματος, το οποίο σημαίνει ότι κάθε εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων είναι φτιαγμένο για να διαρκέσει για πάντα.

Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή του μηχανή λήψης siomai επέτρεψε Δάσκαλος Siomai να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους όχι μόνο στη Μανίλα, αλλά και στα νότια των Φιλιππίνων. ANKO πρόσφατα μόλις τελειώσει την ανάπτυξη 100% αυτόματο ιαπωνικό μηχανή λήψης siomai για την αναβάθμιση των δυνατοτήτων παραγωγής Μάστερ Siomai του , το οποίο επιτρέπει Δάσκαλος Siomai να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις δικαιόχρησης τους γρήγορα.


Ολοκληρωμένες λύσεις για Siomai μηχανή σας

Δάσκαλος Siomai λογότυπο

Δάσκαλος Siomai είναι ένα καλάθι τροφίμων των επιχειρήσεων που αναπτύχθηκε από Masterrific Foods. Τους αποφάσεων siomai μηχανή προμηθευτή, ANKO , Ταϊβάν είναι μια εμπειρογνώμονας μηχανή τροφίμων που παρέχει υψηλή ικανότητα παραγωγής και σε λογικές τιμές μηχανές που βασίζονται σε 30 χρόνια εμπειρίας τους.

  • siomai, shumai, Shu-mai, siumai, shaomai, Shu-mai
  • siomai, shumai, Shu-mai, siumai, shaomai, Shu-mai
  • siomai, shumai, Shu-mai, siumai, shaomai, Shu-mai
  • siomai, shumai, Shu-mai, siumai, shaomai, Shu-mai
Siomai - μια παραδοσιακή κινεζική ζυμαρικών που σερβίρεται στο dim sum

Το 2008, ANKO συναντήθηκε το αφεντικό του Master Siomai, κ Ernilito, ο οποίος είχε μια ισχυρή επιθυμία για ένα shumai (Shu-mai) μηχανή λήψης. Ως εκ τούτου, μια HSM-600 αγοράστηκε από Masterrific, και τη συνεργασία τους ξεκίνησε. Την επόμενη χρονιά, το 2009, λόγω της αύξησης των επιχειρηματικών siomai Δάσκαλος Siomai του, είχαν αγοραστεί πιο siomai μηχανές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ΑΝΚΟ στις Φιλιππίνες, ο κ Ernilito πρότεινε ένα σχέδιο σχετικά πρόθεσή τους να μετατρέψουν χειροποίητα γραμμή παραγωγής φυκιών siomai τους σε μια αυτόματη μία. Για να έχετε μια siomai τυλιγμένο με ένα στρώμα από φύκια, τεχνικά, υπάρχουν μερικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Πρώτα απ 'όλα, σε αντίθεση με τη συνήθη περιτύλιγμα αλεύρι, τα φύκια είναι πολύ ελαφρύ και τραγανό, και ότι καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για το μηχάνημα για να το χρησιμοποιήσετε ως επικάλυψη. Δεύτερον μακριά, συνήθως τα φύκια είναι κατάλληλο για να τρώει, ενώ τραγανό, αλλά το στάδιο ατμό καθιστά μαλακό. Ωστόσο, μετά από γευσιγνωσία χειροποίητα siomai φύκια Δάσκαλος Siomai του, τη γλυκιά, ζουμερή γέμιση με ένα λαστιχωτό υφή, με μια γεύση ωκεανό των φυκιών, τα νόστιμα φύκια siomai πεπεισμένος ANKO να καταλήξουμε σε μια λύση. Επιπλέον, ANKO συνειδητοποίησε τις δυνατότητές της στη διεθνή αγορά, και μετά από αξιολόγηση, ANKO πήρε η ανάθεση και άρχισε να αναπτύσσει έναν κατασκευαστή siomai που απαιτεί ένα περιτύλιγμα φύκια.

Οι προκλήσεις της Φύκια Siomai Machine / συσκευή siomai

Ακόμα κι αν ANKO χρησιμοποιούνται HSM-600 μηχανή λήψης siomai ως βάση για να εκτελέσει προσαρμογή, εξακολουθούν να τροποποιηθούν περισσότερο από το 50% αυτής, ειδικά στο τμήμα φύκια περιτύλιγμα. Πριν από ένα περιτύλιγμα φύκια αρχίζει να τυλίξουν, θα πρέπει να διαδοθούν με νερό για να μαλακώσει. Ως εκ τούτου, το ποσό ρίχνοντας νερό και η περίοδος ακινητοποίησης πριν από το επόμενο βήμα είναι κρίσιμη, διότι, χωρίς σωστό υπολογισμό των στοιχείων αυτών, τα φύκια μπορεί να είναι είτε πολύ μαλακά ή πολύ σκληρά για το παραγέμισμα.

Μετά από εντατική αλληλεπίδραση μεταξύ των μηχανικών και την κατασκευή τμήματα και πολυάριθμες τροποποιήσεις, η μηχανή λήψης φύκια siomai κατασκευάστηκε σε χρόνο. Ο κ Ernilito πέταξε στην Ταϊβάν και προσωπικά προέβη σε εκτίμηση των φυκιών μηχανή λήψης siomai . Όταν το μηχάνημα siomai έφτασε στις Φιλιππίνες και άρχισε τη διαδικασία, το ποσοστό ήττα ανέβηκε στο 30%, που ήταν ασυνεπής με τα αποτελέσματα των δοκιμών στην Ταϊβάν. ANKO προέβη σε διεξοδική έρευνα και διαπίστωσε ότι το πάχος του φύκια ήταν ο λόγος? κατά συνέπεια, περισσότερες προσαρμογές έγιναν, μέχρι την απόδοση του μηχανήματος shumai φύκια ήταν αποδεκτή.

Ημι αυτόματη μηχανή shumai φύκια NSM-400Κάνοντας φύκια από το εγχειρίδιοΠλήρωσησχηματίζουνπαροχή

Μέχρι στιγμής, ο Δάσκαλος Siomai έχει αγοραστεί δύο μηχανές λήψης φύκια siomai (NSM-400), και σκοπεύετε να αγοράσετε ένα ακόμη το 2010. Επιπλέον, καινοτόμες φύκια ΑΝΚΟ μηχανή λήψης siomai , επίσης, πωλείται σε Ευρώπη, ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κορέα. Την εμπειρία και επιμονή της ΑΝΚΟ στο σχεδιασμό μια καλή μηχανή λήψης siomai απέδωσε.

* Siomai, (shumai, Shu-mai, siumai, shaomai, Shu-mai, σούι Mei, Shao mai ή Siew mai) είναι μια παραδοσιακή κινεζική ζυμαρικών που σερβίρεται στο dim sum. Υπάρχουν δύο τοπικές ποικιλίες της shumai στην Κίνα, ένα Καντονέζικα έκδοση και μια έκδοση από την περιοχή Jiangnan, μαζί με πολλές άλλες παραλλαγές και σε άλλες χώρες.

Φύκια Siomai Σχεδιασμός Γραμμή Παραγωγής

Φύκια siomai Γραμμή Παραγωγής Σχεδιασμός: προέχουν τα φύκια, με χειροκίνητα, ψεκασμό, συμπληρώνοντας, διαμόρφωση, την παράδοση

ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ


Στείλει ένα ερώτημα
ρωτήσετε τώρα
READY-eSUPPORT
Για LIVE HELP, απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι σε απευθείας σύντομα μαζί σας.
ΜΕΡΊΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close