Anko Food Machine Co, Ltd.
 • ravioli paste
 • ravioli paste
 • dim sum
 • ravioli paste

30 de ani Turn-Key Project design

Making Food Machine - Integrare și personalizare design

Umplerea și Formarea Machine, incrustatiei mașină, ambalată congelate Food Machine, produse alimentare de luare a mașinii

punctat secţiuni:
punctat Pagina curentă: 30 de ani Turn-Key Design Project


ANKO - Frozen Prelucrarea alimentelor Echipamente de integrare și personalizare

ANKO logo

ANKO a început prin vanzarea de echipament de prelucrare a produselor alimentare congelate la HPW Group ., Uni-President Enterprise Corp, Taisun Enterprise Company Ltd., I-Mei Foods Co., Ltd , care sunt cei mai importanti producatori de produse alimentare congelate în Taiwan. După 30 de ani de experiență , ANKO detine 70% din piața echipamentelor de procesare a alimentelor congelate în Taiwan și le - a vândut , de asemenea , la mai mult de 106 de țări. flexibilitate și adaptabilitate este echipament critică pentru combaterea noi și extinderea aplicațiilor într-un mod rentabil. Cu un design congelate echipamente de prelucrare a produselor alimentare Anko lui, fiecare factor de mic este considerat format din secțiunea prime materiale, secțiunea de producție, secțiunea de condimente, secțiunea de ambalare și selecție echipamente opționale.

Cu umplere și mașină de formare pentru personalizare a produselor alimentare congelate, puteți pur și simplu schimba pur și simplu mucegai produselor alimentare producător cu mai multe forme și, de asemenea, crea diferite texturi ale ambalajelor din aluat. Umplerea și mașină de formare este mare pentru a face paste, plăcinte, foietaje curry, sub formă de rulouri de ou, ravioli și pate, etc incrustatiei sistemul de transmisie a aluatului mașinii este proiectat în special pentru a face produsele alimentare în două culori pentru reducerea costurilor forței de muncă. Sistemul său de motor și invertor de control separat este potrivit pentru produsele alimentare care necesită umplutură și încrustare, cum ar fi kubbas, arancinis, prăjituri luna, cookie-uri, chifle și plăcinte cu carne etc. Masina de ambalare este conceput pentru a ambalaj alimentar terminat după congelare, și fiecare ambalate alimente congelate este asigurată pentru a îndeplini standardele de alimente fără contaminări.

ANKO Food Machine Co., Ltd.

congelate experiență echipamente de prelucrare a produselor alimentare Anko a devenit serviciul lor benefic; inovația lor alimentară a adus oportunități de afaceri pentru clienții lor și că e ceva ce nu se poate obține de la un furnizor mașină obișnuită. Orice aliment pe care ar dori să facă, ai nume! mare baza de date Anko conține fiecare rețetă din întreaga lume. Când te plimbi în a achiziționa echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate, veți obține o mașină exact conceput, iar mâncarea are un gust autentic. La ANKO , echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate este personalizat , în scopul de a produce alimente care satisface cerințele clientului, inclusiv gustul alimentelor, grosime înveliș, dimensiunea alimente și forma, ingrediente umplutura, capacitatea de producție, certificare, mărimea instalației, etc echipamente congelate de prelucrare a produselor alimentare Anko lui a fost exportat în diferite țări cu software de management pentru procesarea corectă și tranzițiile rapide; modele modulare că modificările de linie netede; și rapid conectați hardware pentru a minimiza unelte și întreținere de viteză și de producție tranzițiile. Înghețat echipamentul de procesare a alimentelor este capabil de a face 10.000 (16g) / 30.000 (2g) găluște pe oră.

Produse alimentare congelate Ambalaj Turn-Key Design Project

ANKO oferă clienților lor cu ambalarea produselor alimentare congelate turn-key modele de proiect. Bazat pe ANKO 's 30 de ani de experiență, în fiecare congelate de ambalare a alimentelor turn-key de proiect este personalizat pentru a satisface cerințele proprietarului. Cu evaluările privind mărimea instalației, capacitatea de producție și procedura de fabricare a produselor alimentare, producătorul alimentar va primi o propunere de producție și de economisire a banilor. În viitor, în cazul în care au nevoie pentru a crește capacitatea de producție de alimente congelate echipamente de prelucrare, inginerii vor ajusta aparatul în funcție de design sau recomanda înlocuitori adecvați. Pentru alimente retete, ANKO "experiență internațională s - a le -a permis să răspundă rapid producătorilor de produse alimentare" cerințele și să ofere rețete chiar și pentru produsele alimentare etnice sau internaționale. La proiectarea Forzen ambalarea produselor alimentare turn-key de proiect, tensiune electrică este personalizat pentru regiune, iar intervalul este de la 100 la 440 de volți. ANKO furnizează echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate cu motoare excelente și accesorii electronice, care sunt fabricate în Japonia și Germania ( FUJI, MITSUBISHI ELECTRIC, si Siemens). In fiecare an, sistem anual de evaluare furnizorul Anko evaluează în mod eficient calitatea produselor fiecărui furnizor de servicii și pentru a se asigura lanțul lor de aprovizionare este solid. ANKO nu este doar un furnizor de echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate , ci , de asemenea , un turn-key integrator de design de proiect cu soluție totală.

aspectul plantelor
Aspect de plante
 • găluşcă
 • ravioli paste
 • ravioli paste
Găluște, Gyoza, Ravioli

Galuste: există diverse denumiri pentru diferite tipuri de găluște din întreaga lume. In Japonia, se numesc gyoza; în Coreea, acestea sunt denumite mandu; în India, ele sunt numite Gujia; în Spania, acestea sunt cunoscute ca Empanada; în Italia, acestea sunt numite ravioli; în Rusia, ei sunt numiți pelmini; în Polonia, se numesc pierogi și în Uzbekistan, acestea sunt menționate ca Manti. Masina de umplere alimentar Anko a fost exportate în țări diferite, cu modele dinamice de mucegai, iar aparatul este capaple de a face 10.000 (16g) și 30.000 (2g) găluște pe oră. Altele decât găluște, produse alimentare populare chineză include, de asemenea, sub formă de rulouri de primăvară, siomais, găluște, chifle, parathas umplute, chifle aburit, etc.

ANKO este un inovator alimentar care furnizează echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate pentru cumpărători actualizate reteta de selecție din timp în timp pe baza experienței lor alimentare internaționale. În prezent , ANKO lucrează la furnizarea de produse alimentare educaționale , care este fabricat din ingrediente organice în mai multe forme. Ele sunt forme de animale , cum ar fi pește, broaște țestoase, iepuri sau litere englezești cu culori diferite , care sunt realizate din morcovi, spanac, dovleci și sepii, etc ANKO crede că oamenii din zilele noastre desfășoară mai multe alimente sănătoase și convenabil; furnizarea de idei de produse alimentare Anko oferă clienților lor cu diverse opțiuni pentru a face afacerea lor să devină mai mult succes.

În cazul în care echipamentul de procesare a alimentelor congelate necesită certificări, ANKO este capabil de a face mașini de certificate CE pentru a îndeplini standarde înalte de siguranță mașinii din Europa, sau JIS aprobat mașini pentru asigurarea calității produselor alimentare.

Consumul de masă de produse agricole pentru utilizarea în biocombustibili a avut ca rezultat dezechilibrat. mașină de prelucrare a produselor alimentare Anko oferă o soluție pentru viitor. Robert Ou-Young de la ANKO FOOD MACHINE CO., Ltd., unul dintre cei mai de succes furnizori de echipamente Taiwan de prelucrare a produselor alimentare, revendicate.

Valoarea adăugată După ce Serviciul pentru ANKO alimentar de luare a mașinii

Chiar și după ANKO oprește vânzarea unui anumit model de echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate, se asigură că părțile de mașini vor fi disponibile pentru următorii 10 ani. In plus, birourile ANKO sunt situate peste tot în lume, ceea ce permite clienților lor să ajungă la ei într-un timp scurt.

International Food Machine Making Experiența De la 106 țări

clientii ANKO sunt de peste tot în lume; acestea au vândut echipamente de prelucrare a produselor alimentare congelate mai mult de 106 de țări.

 • Canada: Datta Food manufactură Inc.
 • SUA: COSCO Group, Valley Fine Foods Company, Inc.
 • Hong Kong: Grupul Hong Kong Maxim
 • Taiwan: HPW Group , Uni-President Enterprise Corp, Taisun Enterprise Company Ltd.,. I-Mei Foods Co., Ltd , Chen Hsiang alimentară Industrial Corporation
 • Filipine: JOLLIBEE PRODUSE ALIMENTARE CORPORATION, Masterrific Foods

CATEGORIE PRODUS


Trimite - o anchetă
întreba acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on - line în scurt timp.
ACȚIUNE

Căutare Produse corelate


English | Deutsch | 한국어 | Polska | українська | Español | Русский | Indonesia | Ελληνικά | Nederlands | česky | Français | हिन्दी | Filipino | 日本語 | ไทย | Dansk | Türkçe | Română | Italiano | Việt | العربية | فارسی | Português | Close