Anko Voedsel Machine Co, Ltd.
 • ANKO 's 20 miljoen USD Eten Making Machine Plant
 • ANKO 's 20 miljoen USD Eten Making Machine Plant
 • ANKO 's 20 miljoen USD Eten Making Machine Plant

ANKO grote investering Move voor High Quality Food Machine Supply

Better Food maken van apparatuur voor uw Food Market

CNC 5 Axis Mill. Verhoogde Design Team. High Production. redelijke kosten

stippel secties:
stippel Huidige pagina: ANKO grote investering Move voor High Quality Food Machine Supply

ANKO 's 20 miljoen USD Eten Making Machine Plant

ANKO 's 20 miljoen USD voedsel making machine fabriek
ANKO 's 20 miljoen USD voedsel making machine fabriek

Als het doel van ANKO is om wereldwijd erkenning van hun voedsel machines voort te zetten, dan zijn ze dichter bij het bereiken van hun doelen. Na meer dan 30 jaar van voedsel machine aanbod, ANKO besloten om een stap verder, een grote stap te nemen, om een van de beste in het voedsel making machine-industrie. Het duurde 5 jaar en 20 miljoen USD, maar uiteindelijk, ANKO werd de nieuwe fabriek is gebouwd.

Het was een grote wow!

Waarom zou een food machine bedrijf investeert 20 miljoen USD in hun nieuwe fabriek? "Om uit te breiden en verbeteren van onze productie en organisatie vermogen, hebben we besloten om te verhuizen. Zodra de beslissing werd genomen, zijn we op zoek gegaan naar het land. Het is een grote verandering, maar we weten dat het moet worden gedaan om te groeien." zegt Richard Ouyang, general manager van ANKO .

Vijf jaar later, ANKO verhuisd, van oorspronkelijk meer dan 20.000 tot 107.000 vierkante voet. ANKO toonde een compleet nieuwe look en feel aan hun klanten. Zodra de verhuizing werd geregeld, ANKO begon om talent te werven. Nieuwe verandering, nieuwe doelen, ANKO heeft veel plannen.

  ANKO objectieve 's is om voedsel machines met innovatieve ontwerpen te maken. Dat betekent dat het vinden van ingenieurs die voedsel machines kunnen ontwikkelen met unieke ontwerpen en op het einde te trekken over de hele wereld kopers. Binnen een jaar, ANKO graag hun productiecapaciteit te verhogen door:
 • Verdrievoudiging machine productiecapaciteit levensmiddelen;
 • Het verhogen van het totale personeelsbestand van 60 tot 150 mensen;
 • Het verhogen van RD team lidmaatschap tot 35 personen;
 • Wereldwijd patent verkrijgen met inbegrip van Rusland, het Midden-Oosten, de VS, Japan en nog veel meer;
 • Het implementeren van de Japanse 5S systeem (al beginnen);
 • De aanschaf van een CNC 5 Axis Mill (aangekomen in november);
 • Inkoop en voorraadbeheer teams toegevoegd.
Data Center en Server Room
 • server ruimte
 • datacenter
ANKO 's dataroom & serverruimte

ANKO groeit en er is veel informatie te beveiligen, zodat de snelheid van de internetverbinding moet stabiel zijn. Het glasvezelnetwerk ontwerp speelt een cruciale rol in de betrouwbaarheid van het systeem. Bij ANKO , hebben de nieuwe up-to-date software, hardware en bedenkt geïmplementeerd om de investering te beschermen, het is gewoon geweldig.

Weet u dat u kunt beginnen met de verkoop siomai in uw land? Heeft u weet dat er een groot potentieel voor de verkoop van levensmiddelen uit andere landen? ANKO is de verkoop van levensmiddelen maken van machines voor meer dan 30 jaar in meer dan 106 landen. Hun verzamelde kennis van voeding en voedsel machines bouwen / ontwerpen van ervaring worden alle opgeslagen in het datacenter. Het nieuw gebouwde groot datacenter is gemaakt voor toegang op elk gewenst moment. Alle informatie van hun klanten, voedingsingrediënten en de ontwerpen, zijn ze allemaal opgeslagen in het datacenter.

Beter milieu. betere efficiency
One - stop productie voor uw eten making machine

Met het oog op de kwaliteit van elk voedsel making machine te controleren, ANKO is 100% betrokken bij elk onderdeel van het ontwerp en de productie - van materiaal inkoop, prototyping, productie voor de scheepvaart. Met een stijging van 25% in het aantal RD ingenieurs, een schimmel ontwikkelen kamer die 800-900 mallen per jaar en een CNC 5-as molen maakt, ANKO is gewijd aan het verstrekken van one-stop productie.

 • ANKO biedt een werkplek die is groot en helder voor de werknemers om comfortabel en veilig werken
 • 10 meter hoge berging voor voedsel machine-onderdelen en accessoires
Het productiegebied dat zich in B gebouw
Twee 40 footer container trucks

Wat is belangrijk voor een koper? Geen vertraging! Bij ANKO , is er een groot vaargebied die het mogelijk maakt twee 40-voets container trucks voedselverwerkende apparatuur op hetzelfde moment, die hun hoge machine laadvermogen toont. Laden ANKO garandeert u een vlotte werkproces om ervoor te zorgen uw machine is op tijd geleverd.

EHEDG ontwerp voor uw voedsel machine

1 st Leverancier in Azië, ANKO is lid geworden van EHEDG en begon om voedsel machines op basis van EHEDG regels te ontwerpen. Het betekent dat hun machine is ontworpen hygiënisch waaronder voedsel behandeling, voorbereiding verwerking en het verpakken van levensmiddelen.

Nee nee,
ons voedsel machine
ZIJN NIET duurder geworden!

"Veel mensen zouden zorgen over de prijs van onze machines als gevolg van de grote uitgaven te hebben;. Eigenlijk, heeft onze nieuwe productie en het beheer implementatie van het systeem liet ons toe om minder tijd, maar om meer winst te maken te gebruiken Het is een win-win voor iedereen." Zegt Richard.

Beter eten machine voor u - ANKO

 • digital signage in ANKO wijd open lobby 's
 • digital signage in ANKO wijd open lobby 's
 • digital signage in ANKO wijd open lobby 's
 • digital signage in ANKO wijd open lobby 's
De "Welkom" digital signage bij ANKO wijd open lobby 's

Zodra u in lopen, de wijd open lobby en een digital signage met de naam van de bezoeker en de vlag van het land worden getoond aan uw warme welkom vast te stellen.

Op de 1e verdieping zijn er diverse vergaderzalen, en elke kamer is vernoemd naar een bloem en haar schilderij is opgehangen aan de muur. Ook hier wordt de naam van de klant weergegeven buiten de kamer. ( ANKO bereidt zelfs een gebedsruimte voor godsdienstige bezoekers!) In de vergaderzaal, de Chinese kalligrafie op de muur is erg artistiek.

Eten machine trials

Voordat klanten arriveren, wordt communicatie uitgevoerd door middel van e-mails naar een fundamenteel inzicht in de behoeften hebben - het voedsel dat de klant wenst te maken en de ingrediënten. Daarom, terwijl vergaderingen worden op de 1e verdieping wordt gehouden, ondertussen, is er het personeel voorbereiden van ingrediënten en klaar om de voedselverwerkende apparatuur te demonstreren op de 2e verdieping.

De 2 e verdieping is verdeeld in twee delen - kleine en middelgrote voedsel making machines en grote of productielijn voedsel machines. In de kamer, kunt u dynamische vormen (mallen van getallen, dierlijke vormen, maten en kwalijk trendy vormen) te zien getoond naast de machine. "Zij zijn onze waardevolle activa, die zijn ontworpen door ons technisch team.", Aldus Richard Ouyang.

In de demonstratie ruimte, zijn er veel verschillende soorten machines zit er te wachten op de trials. Met geen draden op de grond zitten, het hoge plafond ontwerp laat veel ruimte voor het volk. Elk voedsel making machine heeft zijn eigen Europese norm netsnoer aan de macht eisen van meerdere landen te voldoen. De goed ontworpen wire regeling, reinheid en de helderheid van de plaats bieden een totaal comfortabele ervaring voor hun bezoekers.

Automatische Korstvormende en de vorming van machines, siomai machines en Dumpling maken van machines, wordt de demonstratie kamer uitgerust met allerlei machines met kant-en-klare ingrediënten zodra je binnenkomt.

Demonstratie kamer op de 2e verdieping
Eten maken en voorbereiding ruimte kunt u uw ingrediënten te proberen en testen van de machine

In de gang, er zijn digitale signages met dynamische voedingsmiddelen uit verschillende regio's voor referenties bezoeker. "Er zijn zo veel voedingsmiddelen uit verschillende landen, we hopen dat deze informatie kunnen onze klanten te helpen om verschillende markten met nieuwe ideeën te creëren.", Aldus Richard.

De ingrediënten voor uw voedsel machine

Er is een food berging, zijn er ingrediënten, zowel lokaal of uit het buitenland, voor klanten om voedsel te maken. "Meel kan worden gevarieerd op basis van de regio, bij ANKO , zouden we koken met beide meel, onze en klanten, om de verschillen te laten zien", zegt Richard. "Bovendien, eten maken en de voorbereiding kamer is ontworpen vergadering voedselhygiëne kwalificaties, en je kunt stomen, koken, koken en frituren voedsel nadat het is gemaakt door voedsel maken van machines.".

Groen gebouw - onze verantwoordelijkheid naar bol

Water opvangsysteem, energiebesparende bouwmateriaal en eenvoudig ontwerp cement, ze zijn allemaal ontworpen kosteneffectief te zijn en tegelijkertijd om milieuvriendelijk zijn.

ANKO 's Werkomgeving

Het is een rustige en groene werkomgeving. Als je naar buiten kijkt vanuit de glazen wand, zie je een 80 jaar oude boom groeit met welvaart. Antiek, kalligrafie en Chinese gedichten zijn gevestigd in dynamische plaatsen met elegantie, en op hetzelfde moment, kleurrijke kantoormeubilair levert wat opwinding te mengen met het.

Om te werken met anderen, ANKO heeft een audio-visuele centrum dat plaats biedt aan meer dan 50 mensen, waar ze communiceren, onderhandelen, te leren en te onderwijzen met mensen uit verschillende landen, maar hebben allemaal dezelfde belangen - food machine.

ANKO 's werkfilosofie

ANKO koestert hun werknemers, voor elke afdeling, is er een kleur aan het team te vertegenwoordigen. En de kleur wordt gebruikt aan te brengen op meubels en. De grote ruimte voor werkruimte, Eco-vriendelijke licht en design, op maat gemaakte bureaustoelen, anytime vergaderarrangementen, food courts, bars en kamers om uit te rusten, de set-up is gezellig en ontspannen.

"Het is belangrijk om de kernwaarden van waaruit we onze cultuur, ons merk, en ons werk te maken te bepalen. Kortom, we hopen dat onze omgeving kan een leuke en ontspannende werkomgeving te creëren om meer ideeën te genereren en het bereiken van wederzijdse doelen." zei Robert Ouyang, voorzitter van ANKO .

 • Groen gebouw - onze verantwoordelijkheid naar bol
 • Groen gebouw - onze verantwoordelijkheid naar bol

Werk hard,
speel het hard!

ANKO Halloween party

Halloween partijen, verjaardagsfeestjes en activiteiten worden regelmatig gehouden op ANKO . Om Halloween te vieren op de nieuwe locatie, iedereen was het dragen van een Halloween kostuum en het aantrekken van griezelige Halloween make-up gewoon voor de lol!

 • ANKO Halloween party
 • ANKO Halloween party

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Voor Live Help, klikt u op "Live Help Desk", specialisten zal onze zijn met je online vindt.
DELEN

Zoek naar gerelateerde producten


English | 日本語 | فارسی | українська | Türkçe | Français | ไทย | العربية | हिन्दी | česky | Italiano | Ελληνικά | Việt | Română | Indonesia | Nederlands | Português | Español | Filipino | Dansk | Deutsch | Polska | Русский | 한국어 | Close