Anko Τροφίμων Machine Co, Ltd.
 • 20 εκατομμύρια δολάρια την ασφάλεια των τροφίμων Plant Machine ΑΝΚΟ
 • 20 εκατομμύρια δολάρια την ασφάλεια των τροφίμων Plant Machine ΑΝΚΟ
 • 20 εκατομμύρια δολάρια την ασφάλεια των τροφίμων Plant Machine ΑΝΚΟ

ANKO Μεγάλη επενδυτική κίνηση για τρόφιμα υψηλής ποιότητας Προμήθεια μηχανήματος

Καλύτερη Εξοπλισμός την ασφάλεια των τροφίμων για αγορά τροφίμων σας

CNC 5 άξονα Mill. Αυξημένη Design Team. Υψηλή παραγωγή. λογικό κόστος

διάσπαρτος ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: ANKO Μεγάλη επενδυτική κίνηση για τρόφιμα υψηλής ποιότητας Προμήθεια μηχανήματος


20 εκατομμύρια δολάρια την ασφάλεια των τροφίμων Plant Machine ΑΝΚΟ

20 εκατομμύρια δολάρια εργοστάσιο τροφίμων μηχανή λήψης ΑΝΚΟ
20 εκατομμύρια δολάρια εργοστάσιο τροφίμων μηχανή λήψης ΑΝΚΟ

Εάν ο στόχος της ANKO είναι η επιδίωξη παγκόσμια αναγνώριση των μηχανημάτων τροφίμων τους, τότε είναι πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων τους. Μετά από πάνω από 30 χρόνια προσφοράς μηχανής τροφίμων, ANKO αποφάσισε να κάνει ένα βήμα παραπέρα, ένα μεγάλο βήμα, για να γίνει ένα από τα καλύτερα στον κλάδο των τροφίμων μηχανή λήψης. Τους πήρε 5 χρόνια και 20 εκατομμύρια δολάρια, αλλά τελικά, νέο εργοστάσιο της ΑΝΚΟ χτίστηκε.

Ήταν μια μεγάλη wow!

Γιατί μια εταιρεία μηχανή τροφίμων επενδύσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε νέες εγκαταστάσεις τους; "Για την επέκταση και τη βελτίωση της παραγωγής μας και την ικανότητα οργάνωσης, έχουμε αποφασίσει να προχωρήσουμε. Μόλις ληφθεί η απόφαση έγινε, αρχίσαμε να ψάξουν για τη γη. Είναι μια μεγάλη αλλαγή, αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να γίνει προκειμένου να αναπτυχθούν." δήλωσε ο Richard Ouyang, γενικός διευθυντής της ANKO .

Πέντε χρόνια αργότερα, ANKO μετακινήθηκε, από αρχικά πάνω από 20.000 σε 107.000 τετραγωνικά πόδια. ANKO παρουσίασε μια εντελώς νέα εμφάνιση και αίσθηση στους πελάτες τους. Από τη στιγμή που η κίνηση είχε λυθεί, ANKO άρχισαν να προσλαμβάνουν το ταλέντο. Νέα αλλαγή, νέους στόχους, ANKO έχει πολλά σχέδια.

  ANKO στόχος είναι να δημιουργήσουμε μηχανήματα τροφίμων με καινοτόμα σχέδια. Αυτό σημαίνει εύρεση μηχανικούς οι οποίοι μπορούν να αναπτύξουν μηχανήματα τροφίμων με μοναδικά σχέδια και στο τέλος να προσελκύσει όλο τον κόσμο αγοραστές. Μέσα σε ένα χρόνο, ANKO θα ήθελε να αυξήσει την ικανότητα παραγωγής τους:
 • Τριπλασιάζοντας την ικανότητα παραγωγής της μηχανής τροφίμων?
 • Αύξηση συνολικό προσωπικό 60 - 150 άτομα?
 • Η αύξηση των μελών της ομάδας RD μέχρι 35 άτομα?
 • Παγκόσμια πατέντα απόκτηση, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, χώρες της Μέσης Ανατολής, των ΗΠΑ, της Ιαπωνίας και περισσότερο?
 • Την εφαρμογή του συστήματος Ιάπωνες 5S (ήδη αρχίσει)?
 • Αγοράζοντας ένα CNC 5 άξονα Mill (έφτασε το Νοέμβριο)?
 • Προμηθειών και την απογραφή των ομάδων πρόσθεσε.
Κέντρο Δεδομένων και δωματίων Server
 • δωμάτιο του server
 • κέντρο δεδομένων
αίθουσα δεδομένων και του server room ΑΝΚΟ

ANKO επεκτείνεται και υπάρχει πολλές πληροφορίες για να εξασφαλίσει, έτσι ώστε η ταχύτητα στο διαδίκτυο πρέπει να είναι σταθερό. Ο σχεδιασμός των δικτύων οπτικών ινών παίζει έναν κρίσιμο ρόλο στην αξιοπιστία του συστήματος. Στην ANKO , το ολοκαίνουργιο up-to-ενημερωμένο λογισμικό, hardware και επινοεί έχουν τεθεί σε εφαρμογή για να προστατεύσει το σύνολο των επενδύσεων, είναι απλά εκπληκτικό.

Ξέρετε, μπορείτε να αρχίσουν να πωλούν siomai στη χώρα σας; Γνωρίζετε ότι υπάρχει ένα μεγάλο δυναμικό για την πώληση τροφίμων από άλλες χώρες; ANKO έχει πωλήσει μηχανές λήψης τροφής για πάνω από 30 χρόνια σε περισσότερες από 106 χώρες. συλλέγονται τους γνώσεις για τα τρόφιμα και τα μηχανήματα τροφίμων κτίριο / σχεδιασμό εμπειρία είναι όλα τα αποθηκευμένα στο κέντρο δεδομένων. Το νεόκτιστο μεγάλο κέντρο δεδομένων έχει δημιουργηθεί για την πρόσβαση ανά πάσα στιγμή. Όλες οι πληροφορίες των πελατών τους, τα συστατικά τροφίμων και των σχεδίων, αποθηκεύονται όλα στο κέντρο δεδομένων.

Καλύτερο περιβάλλον. καλύτερη απόδοση
Ένα - να σταματήσει την παραγωγή για μηχανή λήψης τροφής σας

Για τον έλεγχο της ποιότητας του κάθε μηχανή λήψης τροφής, ANKO είναι 100% εμπλέκονται σε κάθε μέρος του σχεδιασμού και της κατασκευής - από την αγορά υλικών, κατασκευή πρωτοτύπων, την κατασκευή για τη ναυτιλία. Με μια αύξηση 25% στον αριθμό των μηχανικών RD, ένα καλούπι ανάπτυξη δωμάτιο που κάνει 800-900 καλούπια ανά έτος και ένα CNC 5 άξονα μύλου, ANKO είναι αφιερωμένο στην παροχή παραγωγή one-stop.

 • ANKO παρέχει ένα χώρο εργασίας που είναι μεγάλο και φωτεινό για τους εργαζόμενους να εργάζονται άνετα και ασφαλή
 • 10 μέτρων δωμάτιο υψηλής αποθήκευσης για εξαρτήματα μηχανών τροφίμων και αξεσουάρ
Η περιοχή παραγωγής που βρίσκεται στο κτίριο Β
Δύο φορτηγά δοχείο 40 footer

Αυτό που είναι σημαντικό για έναν αγοραστή; Δεν καθυστέρησης! Στην ANKO , υπάρχει ένα μεγάλο χώρο της ναυτιλίας που επιτρέπει σε δύο φορτηγά εμπορευματοκιβωτίων 40 ποδών για να φορτώσει εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων, ταυτόχρονα, το οποίο δείχνει υψηλή ικανότητα μηχάνημα φόρτωσης τους. ANKO σας εγγυάται μια ομαλή διαδικασία εργασίας για να εξασφαλιστεί το μηχάνημά σας παραδίδεται στην ώρα τους.

EHEDG σχεδιασμού για το μηχάνημά το φαγητό σας

1 st Προμηθευτής στην Ασία, ANKO έχει γίνει μέλος της EHEDG και άρχισε να σχεδιάζει μηχανές διατροφής με βάση τους κανόνες EHEDG. Αυτό σημαίνει ότι η μηχανή τους έχει σχεδιαστεί με τους κανόνες υγιεινής, συμπεριλαμβανομένων του χειρισμού των τροφίμων, την επεξεργασία προετοιμασία και τη συσκευασία των τροφίμων.

Όχι όχι,
μηχανή τροφίμων μας
ΔΕΝ θα γίνουν πιο ακριβά!

"Πολλοί άνθρωποι μπορεί να έχουν ανησυχίες σχετικά με την τιμή των μηχανών μας, λόγω της μεγάλης δαπάνης?. Στην πραγματικότητα, νέα εφαρμογή παραγωγής και το σύστημα διαχείρισης μας, μας επέτρεψε να χρησιμοποιούν λιγότερο χρόνο, αλλά να δημιουργήσει περισσότερα κέρδη Είναι μια win-win κατάσταση για όλους." Λέει ο Richard.


Καλύτερη μηχανή τροφίμων για σας - ANKO

 • ψηφιακής σήμανσης σε ευρεία ανοικτή λόμπι ΑΝΚΟ
 • ψηφιακής σήμανσης σε ευρεία ανοικτή λόμπι ΑΝΚΟ
 • ψηφιακής σήμανσης σε ευρεία ανοικτή λόμπι ΑΝΚΟ
 • ψηφιακής σήμανσης σε ευρεία ανοικτή λόμπι ΑΝΚΟ
Το "Welcome" digital signage σε ευρεία ανοικτή λόμπι ΑΝΚΟ

Από τη στιγμή που μπαίνεις μέσα, η ορθάνοιχτα λόμπι και ένα digital signage με το όνομα του επισκέπτη και τη σημαία της χώρας φαίνονται να καθιερώσει τη θερμή υποδοχή σας.

Στο 1 ο όροφο, υπάρχουν διάφορες αίθουσες συνεδριάσεων, και κάθε δωμάτιο έχει πάρει το όνομά του από ένα λουλούδι και τη ζωγραφική του είναι κρεμασμένα στον τοίχο. Και πάλι, το όνομα του πελάτη εμφανίζεται έξω από το δωμάτιο. ( ANKO ετοιμάζει ακόμη ένα δωμάτιο προσευχής για τις θρησκευτικές τους επισκέπτες!) Μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης, η κινεζική καλλιγραφία στον τοίχο είναι πολύ καλλιτεχνικό.

δοκιμών μηχάνημα τροφίμων

Πριν από την άφιξη των πελατών, η επικοινωνία γίνεται μέσω e-mail για να έχουν μια βασική κατανόηση των αναγκών - τα τρόφιμα που οι πελάτες επιθυμούν να κάνουν και τα συστατικά. Ως εκ τούτου, ενώ οι συναντήσεις διεξάγονται στον 1ο όροφο, εν τω μεταξύ, υπάρχει προσωπικό προετοιμασία συστατικά και ετοιμάζεται να αποδείξει τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων στο 2 ο όροφο.

Ο 2 ος όροφος χωρίζεται σε δύο τμήματα - μικρές και μεσαίες μηχανές παραγωγής τροφίμων και τα μεγάλα ή γραμμή παραγωγής μηχανημάτων τροφίμων. Στο δωμάτιο, μπορείτε να δείτε δυναμικές φόρμες (καλούπια αριθμούς, σχήματα ζώων, τα μεγέθη και δυσανασχετούν μοντέρνα σχήματα) που εμφανίζεται δίπλα από το μηχάνημα. "Είναι πολύτιμα περιουσιακά μας στοιχεία, τα οποία έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα των μηχανικών μας.", Δήλωσε ο Richard Ouyang.

Στην αίθουσα επίδειξης, υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μηχανημάτων που κάθεται εκεί, περιμένοντας για τις δοκιμές. Χωρίς καλώδια κάθεται στο πάτωμα, η υψηλή αισθητική οροφή αφήνει άφθονο χώρο για τους ανθρώπους. Κάθε μηχανή λήψης τροφής έχει τη δική της Ευρωπαϊκής καλώδιο δύναμης της να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ισχύος πολλές χώρες ». καλά σχεδιασμένη διάταξη σύρμα, καθαριότητα και τη φωτεινότητα του χώρου του παρέχουν μια εντελώς άνετη εμπειρία για τους επισκέπτες τους.

Αυτόματη Encrusting και αποτελούν μηχανές, μηχανές siomai και μηχανές ζυμαρικών αποφάσεων, η αίθουσα επίδειξης είναι εξοπλισμένο με όλα τα είδη των μηχανημάτων με έτοιμα προς-made συστατικά όπως μόλις μπείτε.

δωμάτιο επίδειξης στον 2ο όροφο
αποφάσεων των τροφίμων και δωμάτιο προετοιμασίας σας επιτρέπει να δοκιμάσετε τα συστατικά σας και ελέγξτε τη μηχανή

Στο διάδρομο, υπάρχουν ψηφιακές ταμπέλες με δυναμικές τρόφιμα από διάφορες περιοχές για τις αναφορές των επισκεπτών. "Υπάρχουν τόσα πολλά τρόφιμα από διαφορετικές χώρες, ελπίζουμε ότι αυτή η πληροφορία μπορεί να βοηθήσει τους πελάτες μας να δημιουργήσουν διαφορετικές αγορές με νέες ιδέες.», Λέει ο Ρίτσαρντ.

Τα συστατικά για το μηχάνημά το φαγητό σας

Υπάρχει μια αποθήκη τροφίμων, υπάρχουν συστατικά, τόσο τοπικά όσο και από το εξωτερικό, για τους πελάτες να κάνουν τα τρόφιμα. «Άλευρα μπορεί να μεταβάλλεται με βάση τις περιοχές, σε ANKO , θα μαγειρεύουμε με τα δύο αλεύρια, το δικό μας και των πελατών», για να δείξει τις διαφορές », λέει ο Ρίτσαρντ. "Επιπλέον, η λήψη τροφής και αίθουσα παρασκευής έχει σχεδιαστεί συνάντηση προσόντα υγιεινή των τροφίμων? Και μπορείτε να ατμό, μάγειρας, βρασμό και τσιγαρίστε τα τρόφιμα αφού γίνεται με μηχανήματα την ασφάλεια των τροφίμων.».

Πράσινο κτίριο - η ευθύνη μας για την υφήλιο

σύστημα συλλογής νερού, την εξοικονόμηση ενέργειας υλικό κατασκευής και το εύκολο και απλό σχεδιασμό τσιμέντου, είναι όλα σχεδιασμένα για να είναι αποδοτικές και ταυτόχρονα να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Περιβάλλον εργασίας ΑΝΚΟ

Είναι ένα ήσυχο και καταπράσινο περιβάλλον εργασίας. Αν κοιτάξετε έξω από το γυάλινο τοίχο, θα δείτε ένα 80 ετών δέντρο αυξάνεται με την ευημερία. Οι αντίκες, καλλιγραφία και κινέζικα ποιήματα που βρίσκονται σε δυναμική χώρους με κομψότητα, και την ίδια στιγμή, πολύχρωμα έπιπλα γραφείου παρέχει κάποια ενθουσιασμό για να αναμειχθεί με αυτό.

Να συνεργαστεί με άλλους, ANKO έχει ένα οπτικοακουστικό κέντρο που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 50 άτομα, όπου μπορούν να επικοινωνούν, να διαπραγματεύεται, να μάθουν και να διδάξουν με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, αλλά όλα έχουν τα ίδια συμφέροντα - μηχανήματα τροφίμων.

Η φιλοσοφία εργασίας ΑΝΚΟ

ANKO λατρεύει τους υπαλλήλους τους, για κάθε τμήμα, υπάρχει ένα χρώμα για να αντιπροσωπεύουν την ομάδα. Και το χρώμα χρησιμοποιείται για να εφαρμόσει για τα έπιπλα, καθώς και. Ο μεγάλος χώρος για χώρο εργασίας, Eco φιλικό σχεδιασμό φωτισμού, custom made καρέκλες γραφείου, ρυθμίσεις οποιαδήποτε στιγμή συνάντηση, τα δικαστήρια των τροφίμων, τα μπαρ και τα δωμάτια για ανάπαυση, όλη η δημιουργία είναι ζεστό και χαλαρωτικό.

"Είναι σημαντικό να καθοριστούν οι βασικές αξίες από τις οποίες δημιουργούμε πολιτισμό μας, το εμπορικό σήμα μας και τη δουλειά μας. Σε γενικές γραμμές, ελπίζουμε ότι το περιβάλλον μας μπορεί να δημιουργήσει ένα διασκεδαστικό και χαλαρωτικό περιβάλλον εργασίας, ώστε να παράγουν περισσότερες ιδέες και την επίτευξη αμοιβαίων στόχων.», δήλωσε ο Robert Ouyang, πρόεδρος της ANKO .

 • Πράσινο κτίριο - η ευθύνη μας για την υφήλιο
 • Πράσινο κτίριο - η ευθύνη μας για την υφήλιο

Δούλεψε σκληρά,
ΠΑΙΞΕ σκληρα!

ANKO Απόκριες κόμμα

Τα συμβαλλόμενα μέρη αποκριών, πάρτι γενεθλίων και δραστηριότητες που πραγματοποιούνται τακτικά σε ANKO . Για να γιορτάσουμε το Καρναβάλι στη νέα θέση, ο καθένας φορούσε ένα κοστούμι αποκριών και τη θέση σε ανατριχιαστικό μακιγιάζ αποκριές απλά για διασκέδαση!

 • ANKO Απόκριες κόμμα
 • ANKO Απόκριες κόμμα

ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΠΡΟΙΌΝΤΟΣ


Στείλει ένα ερώτημα
ρωτήσετε τώρα
READY-eSUPPORT
Για LIVE HELP, απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk», οι ειδικοί μας θα είναι σε απευθείας σύντομα μαζί σας.
ΜΕΡΊΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | Polska | हिन्दी | Română | 日本語 | Português | العربية | فارسی | ไทย | Italiano | Français | Türkçe | Filipino | Dansk | Indonesia | українська | česky | Русский | Ελληνικά | Español | Deutsch | Việt | 한국어 | Nederlands | Close