Anko Food Machine Co, Ltd.
  • coș de primăvară
  • coș de primăvară
  • coș de primăvară

110 de țări 39 de ani - Mașinile de alimentare ANKO ajută să ajungeți la piața produselor alimentare congelate

Reducerea costurilor cu 70%: Cum poate Mașina alimentară ANKO să vă conducă la succes

Ce aveți nevoie pentru roluri minunate de primăvară: Mixer batter BM-150, 15 minute Timp de amestecare pentru a face cea mai bună aluat

punctat secţiuni:
punctat Pagina actuală: 110 de țări 39 de ani - mașini alimentare ANKO ajută să ajungeți la piața de alimente congelate

110 de țări 39 de ani - ANKO nu vând doar mașină alimentară. Vă ajută să ajungeți la piața alimentară

28 septembrie 2017

Clientul ANKO livrează alimente gătite din creveți înghețate datorită bogatelor resurse de fructe de mare din Vietnam și, cu puțină creativitate, prăjiturile de primăvară creveți au devenit una dintre cele mai populare feluri de mâncare din țară. Au contactat ANKO privire la extinderea lor. ANKO a vândut mii de mașini alimentare la peste 110 de țări în ultimii 39 de ani, precum și asistând numeroși furnizori pentru a-și atinge obiectivele, inclusiv economisirea de costuri prin alte mijloace, creșterea capacității de producție, proiectarea mașinilor (auto, semi- -tasking), ghidarea rețetelor alimentare, proiectarea plantelor etc.

  • rulouri de primăvară
  • Samosa

Mediul înconjurător al fiecărei țări este diferit, incluzând vremea, apa, electricitatea, alimentele, ingredientele și obiceiurile alimentare; aveți nevoie de un expert pentru a vă ajuta. Mașinile de alimentare ale ANKO sunt renumite pentru producerea de mâncăruri de la diferite bucătării, ceea ce înseamnă că o mașină poate fi utilizată pentru mai multe producții alimentare. Inginerii lor au o medie de peste 20 de ani de experiență în ingineria mașinilor, iar fiecare inginer este capabil să proiecteze cu o mare flexibilitate. Și acest lucru este important atunci când vine vorba de producția unei mașini alimentare și de proiectul de economisire a costurilor. Mașinile de alimente condimentate de la ANKO , împreună cu experiența pe piața internațională a alimentelor, pot face din afacerea dvs. alimentară profitabilă.

Reducerea costurilor cu 70% Utilizarea mașinii alimentare ANKO - Cum poate conduce ANKO la cele mai reușite vânzări de alimente

Când vă consultați cu ANKO despre o mașină alimentară, se recomandă o mașină adecvată, se studiază ingredientele, se pot analiza așteptările consumatorilor locali și se calculează costul. Clientul și ANKO comunicat de câteva ori. Când prețul mașinii alimentare a fost comparat cu alții, ANKO pus câteva întrebări. Cât costă un kilogram de rulouri de primăvară, electricitatea și ingredientele costă? Ulterior, ANKO făcut calculul și a promis reducerea costurilor cu 70%. De exemplu, dacă o rolă de creveți de creveți costă inițial un dolar, ar fi de 0,3 dolari pe foaie dacă este fabricată de o mașină). Clientul a fost convins de calculul explicit al ANKO . Costul de 70% este atractiv. Mai târziu, degustarea alimentelor a fost efectuată în Taiwan, la noua clădire ANKO 107.000 de metri patrati; toată lumea îi plăcea mâncarea, inclusiv personalul clientului din Vietnam. Dar cum să cumpărați toate ingredientele din Vietnam? Va schimba aroma rulourilor de primăvară? ANKO fost de acord să folosească un asistent de inginer în Vietnam cu consultare 100% ingredient. În cele din urmă, clientul a decis să lucreze cu ANKO pentru a produce rulouri de primăvară delicioase prin achiziționarea câtorva mașini de hrănire, cum ar fi mixerul cu baterii BM-150, rezervorul de stocare BW-400, răcirea și odihna și seria automată SRP roll line de producție. Astăzi, mașina de alimentare certificată a clientului produce 450.000 de coli de primăvară pe lună, este ușor de curățat și prețuri rezonabile le-au permis să rămână competitivă pe piața produselor alimentare.

  • SRPF semiautomate rulou de primăvară și linie de producție samos
  • HSM-600 Siomai face mașină
SRPF - rulou de primăvară automată și linie de producție Samosa
SRPF - 45A (rulou de primăvară automată și linie de producție Samosa)
Masina de coacere 800 (L) x 1200 (W) x 1900 (H) mm
Umplerea Depozitorului 1200 (L) x 700 (W) x 1800 (H) mm
transportor 1300 (L) x 600 (W) x 1250 (H) mm
Transportorul tăietorului 4500 (L) x 800 (W) x 1100 (H) mm
Electricitate 37 kw, 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 faze (puterea specială poate fi acompaniată)

De ce ar trebui să vă creați propria cremă de primăvară

"Există multe motive pentru care ar trebui să îți faci propriile rulouri de primăvară pentru că este important să controlați calitatea alimentelor", a spus inginerul ANKO . Deoarece ambalajul de primăvară este unul dintre factorii importanți pentru a face roluri bune de primăvară, iar fabricarea de foi pe cont propriu nu numai că poate reduce costurile, calitatea este, de asemenea, asigurată. Gândiți-vă când le cumpărați de la alți furnizori, cât timp ambalajul a fost așezat în frigider. Dacă procesul a fost scurtat pentru a economisi timp sau dacă ingredientele sunt modificate pentru a reduce costurile. Acestea sunt riscurile pe care le luați de la cumpărarea de patiserie în altă parte. Efectuarea rulourilor de primăvară folosind mașina proprie vă permite să livrați rulouri de primăvară care sunt proaspete, aromate și au o textură mai bună.

Ce aveți nevoie pentru roluri minunate de primăvară: Mixer batter BM-150, 15 minute Timp de amestecare pentru a face cea mai bună aluat

ANKO - mixerul de aluat BM-150

În industria alimentelor congelate, aspectul roșu al primăverii și claritatea sunt elementele importante pentru vânzările bune, astfel că este esențial să existe un proces care să includă o mașină de fabricare a unei foi de role de primăvară funcțională. Încărcarea lentă, răcirea și răcirea peste noapte este o modalitate de a obține cel mai bun rezultat din foile de ruliu de primăvară.

Cu toate acestea, procesul lung este ineficient. Mixerul de amestec al lui ANKO , BM-150, este proiectat pentru a economisi timp și bani. În mod normal, este nevoie de aproximativ o oră pentru a finaliza amestecarea și 15 minute este tot ce este necesar cu mixerul. Aluatul este neted și gata de utilizare în 15 minute și, dacă l-ați lăsat să stea peste noapte, veți obține o aluatură perfectă amestecată cu consistență curgătoare și miros fantastic a doua zi. Lamele mixerului se rotesc la o viteză moderată (0-250RPM) și transportă făină în apă într-un model neted și creează un amestec perfect, ceea ce se spune; aluatul nu ar trebui să aibă bule, bulgări sau aer.

BM-150
Dimensiune 900 (L) x 900 (W) x 1,850 (H) mm
Putere 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 faze, 3 KW
Inclusiv pompa de transmisie a invertorului și a bateriei
Volumul rezervorului 150L
Încărcarea volumului 100L
Viteză 0-250RPM

Rezervor de stocare, răcire și odihnă - BW-400 - Furtunul pentru făină este ținut mereu proaspăt pentru rulouri de primăvară de înaltă calitate

Mixarea la temperaturi joase plus depozitarea la temperaturi scăzute a băuturii vă va permite să realizați foi de ruliu de primăvară de înaltă calitate. Băutura amestecată trebuie depozitată într-o bară de stocare proiectată pentru ao menține proaspătă. Să presupunem că, dacă aveți o rolă de primăvară automată industrială, echipamentul produce continuu role de primăvară, deoarece proprietatea făinii din făină de grâu se schimbă odată cu procesul de frământare; prin urmare, consistența temperaturii este esențială pentru a vă asigura că fiecare rolă de primăvară are același gust. Utilizarea rezervorului de stocare cu temperatură controlată ANKO pentru evitarea incertitudinii este necesară.

BW-400
Dimensiune 1,200 (L) x 1,000 (W) x 1,900 (H) mm
Putere 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3 faze, 1.9KW
Inclusiv pompa de batter, sistemul de răcire și mixerul cu viteză redusă
Volumul rezervorului 400L
Încărcarea volumului 350L

Seria SRP - Rolă automată de primăvară și mașină cu foaie de tocat Samosa

Mai degrabă decât cearșafurile de primăvară, sunt disponibile serii Bliny, Blintzes, Samosa Samosa, Nalesniki, Samosa, Patiserie Samosa, Crape sau Roll Spring. După ce foile de patiserie sunt tăiate, acestea sunt numărate și stivuite în grămezi pe o bandă transportoare gata pentru ambalare.

Seria SRP de la ANKO - linia automată de fabricare a foii de ruliu de primăvară
Seria SRP
Dimensiune 1800 (H) x 1200 (W) x 5800 (D) mm
Electricitate 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 faze
Capacitate de patiserie pentru rola de primăvară 1200 - 5400 buc / oră
Capacitatea de panificație Samosa 3600 - 16200 de bucăți / oră
Lățimea batoșelor 220 - 420 mm
Grosimea de patiserie 0,4 - 0,8 mm

CATEGORIE PRODUS


TRIMITE O ANSAMBLU
întrebați acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP , trebuie doar să dați clic pe "Live Help Desk", specialiștii noștri vor fi în curând online cu dvs.
ACȚIUNE

Căutați produse asemănătoare


English | Português | Filipino | العربية | Dansk | česky | Français | Türkçe | Deutsch | हिन्दी | Ελληνικά | Nederlands | 日本語 | Việt | 한국어 | Italiano | فارسی | Русский | ไทย | Polska | Español | українська | Indonesia | Română | Close