Anko Food Machine Co., Ltd.
  • loempia gebak
  • loempia gebak
  • loempia gebak

110 landen 39 jaar - ANKO voedselmachines helpen u bij de Frozen Food Market

70% kostenverlaging: hoe ANKO voedselmachine u tot succes kan leiden

Wat heb je nodig voor Awesome Spring Rolls: BM-150 batter-mixer, 15 minuten roertijd om de beste deeg te maken

stippel secties:
stippel Huidige pagina: 110 landen 39 jaar - ANKO voedselmachines helpen u de markt voor diepvriesproducten te bereiken

110 landen 39 jaar - ANKO verkoopt geen machine. Ze helpen u de voedselmarkt te bereiken

28 september, 2017

De klant van ANKO levert gekookte diepvriesgarnaalproducten vanwege de rijke visproducten in Vietnam en met een beetje creativiteit was hun gefrituurde Loempia garnalen een van de meest populaire gerechten in het land geworden. Ze ANKO contact op met ANKO over hun uitbreiding. ANKO heeft in meer dan 39 jaar duizenden voedselmachines verkocht aan meer dan 110 landen en heeft daarnaast talloze leveranciers geholpen met het bereiken van hun doelstellingen, waaronder kostenbesparing door andere middelen, verhoging van de productiecapaciteit, ontwerp van voedselmachines (auto, semi-automatisch, multi -tasking), begeleiding van voedingsrecepten, plantontwerp, etc.

  • loempia's
  • samosa

De omgeving van elk land is anders, inclusief weer, water, elektriciteit, voedsel, ingrediënten en eetgewoonten; je hebt een expert nodig om je te helpen. ANKO 's voedselmachines staan ​​bekend om het produceren van gerechten uit verschillende keukens, wat betekent dat één machine kan worden gebruikt voor meerdere voedselproducties. Hun ingenieurs hebben gemiddeld meer dan 20 jaar machinebouwervaring en elke ingenieur kan met grote flexibiliteit ontwerpen. En dit is belangrijk als het gaat om de productie en het kostenbesparende ontwerp van een voedselmachine. ANKO 's doorgewinterde voedselmachines, samen met de internationale ervaring op de voedselmarkt, kunnen uw levensmiddelenbedrijf winstgevend maken.

70% kostenverlaging met behulp van ANKO voedselmachine: hoe ANKO kan leiden tot uw meest succesvolle voedselverkoop

Wanneer u ANKO over een voedselmachine raadpleegt, wordt een geschikte machine aanbevolen, worden ingrediënten bestudeerd, hoe u kunt voldoen aan de verwachtingen van plaatselijke consumenten, en de kosten worden berekend. De klant en ANKO een paar keer gecommuniceerd. Toen de prijs van de voedselmachine met anderen werd vergeleken, stelde ANKO een paar vragen. Hoeveel kost een kilo Loempia , elektriciteit en ingrediënten? Later deed ANKO de berekening en beloofde 70% kostenreductie. Als een garnalenlenter bijvoorbeeld oorspronkelijk één dollar kost, zou het 0,3 dollar per vel zijn als het door een machine wordt gefabriceerd). De klant was overtuigd door de expliciete berekening van ANKO . Een besparing van 70% is aantrekkelijk. Later werd voedselproeven uitgevoerd in Taiwan, bij ANKO 's nieuw gebouwde 107.000 vierkante voet fabriek; iedereen hield van het eten, inclusief het personeel van de klant uit Vietnam. Maar hoe zit het met het kopen van de volledige ingrediënten in Vietnam? Zal het de smaak van de loempia's veranderen? ANKO overeen om een ​​ingenieursassistent in Vietnam te gebruiken met 100% ingrediëntconsultatie. Uiteindelijk besloot de klant om met ANKO te werken om heerlijke loempia's te produceren door een paar voedselmachines aan te schaffen, zoals BM-150 batter-mixer, BW-400 beslagopslag, koel- en rusttank en SRP-serie automatische Loempia sheet productielijn. Tegenwoordig produceert de gecertificeerde voedselmachine van de klant 450.000 Loempia per maand, het is gemakkelijk schoon te maken en dankzij redelijke prijzen kunnen ze concurrerend blijven op de voedselmarkt.

  • SRPF semi-automatische loempia en samos productielijn
  • HSM-600 Siomai-maakmachine
SRPF - semi-automatische Loempia en samosa-productielijn
SRPF - 45A (Semi-automatische Loempia en samosa-productielijn)
Bakmachine 800 (L) x 1200 (W) x 1900 (H) mm
Stuffing Depositor 1200 (L) x 700 (B) x 1800 (H) mm
Conveyor 1300 (L) x 600 (B) x 1250 (H) mm
Transportband van Cutter 4500 (L) x 800 (B) x 1100 (H) mm
Elektriciteit 37 kw, 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Phase (speciaal vermogen kan worden aangepast)

Waarom u uw eigen Loempia garnalensprenten zou moeten maken

"Er zijn veel redenen waarom je je eigen Loempia moet maken, omdat het belangrijk is om de voedselkwaliteit te regelen," zei ANKO 's ingenieur. Omdat de Loempia een van de belangrijke factoren is om goede loempia's te maken, en het zelf maken van vellen niet alleen de kosten kan verlagen, is de kwaliteit ook verzekerd. Bedenk wanneer u ze bij andere leveranciers koopt, hoe lang de verpakking in de koelkast heeft gezeten. Als het proces is verkort om tijd te besparen of als de ingrediënten worden aangepast om de kosten te verlagen. Dat zijn de risico's die u neemt bij het kopen van loempiavellen elders. Door Loempia maken met uw eigen voedselmachine, kunt u loempia's leveren die vers en smaakvol zijn en een betere textuur hebben.

Wat heb je nodig voor Awesome Spring Rolls: BM-150 batter-mixer, 15 minuten roertijd om de beste deeg te maken

ANKO's BM-150 beslagmixer

In de diepvriesindustrie zijn het uiterlijk en de knapperigheid van de Loempia de belangrijkste elementen voor een goede verkoop. Daarom is een proces dat een functionele Loempia omvat essentieel. Langzaam roeren, afkoelen en rusten gedurende de nacht is een manier om het beste resultaat te krijgen van Loempia .

Het lange proces is echter inefficiënt. ANKO 's beslagmenger, BM-150, is ontworpen om tijd en geld te besparen. Normaal gesproken duurt het ongeveer een uur om het mengen te voltooien en 15 minuten is alles wat nodig is met de mixer. Het beslag is glad en klaar voor gebruik in 15 minuten, en als je het 's nachts laat zitten, krijg je de volgende dag een perfect gemengd beslag met vloeiende consistentie en fantastische geur. De messen van de mixer roteren met een matige snelheid (0-250 RPM), en ze voeren meel in water in een glad patroon en creëren een perfecte mix, dat gezegd zijnde; het beslag mag geen luchtbellen, knobbels of lucht bevatten.

BM-150
Dimensie 900 (L) x 900 (B) x 1.850 (H) mm
macht 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3-fase, 3KW
Inclusief omvormer en beslagoverdrachtspomp
Tank volume 150L
Volume laden 100L
Snelheid 0-250RPM

Beslag opslaan, koelen en rusten Tank - BW-400 - Het meelbeslag is altijd vers gehouden voor hoogwaardige loempia's

Bij mengen op lage temperatuur plus opslag met een lage temperatuur van het beslag kunt u Loempia hoge kwaliteit maken. Gemengd beslag moet worden bewaard in een ontworpen opslagvat om het vers te houden. Laten we zeggen, als je een industriële automatische Loempia uitrusting hebt die continu loempia's produceert, aangezien de eigenschap van beslag gemaakt van tarwemeel verandert als het kneedproces doorgaat; daarom is temperatuurconsistentie essentieel om ervoor te zorgen dat elke Loempia hetzelfde smaakt. Het gebruik van de temperatuurgecontroleerde opslagtank van ANKO om onzekerheid te voorkomen is noodzakelijk.

BW-400
Dimensie 1.200 (L) x 1.000 (B) x 1.900 (H) mm
macht 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3 fasen, 1.9KW
Inclusief beslagpomp, koelsysteem en blender met lage snelheid
Tank volume 400L
Volume laden 350L

SRP-serie - Automatische Loempia en Samosavellen Machine

In plaats van Loempia zijn Bliny, Blintzes, Kaas samosa , Nalesniki, Samosa, Samosadeeg , Crape of loempiavellen verkrijgbaar in de SRP-serie. Nadat de bladen zijn gesneden, worden ze geteld en in stapels gestapeld op een transportband klaar voor verpakking.

ANKO's SRP-serie - automatische loempia vel productielijn
SRP-serie
Dimensie 1800 (H) x 1200 (B) x 5800 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Phase
loempiavellen capaciteit 1200 - 5400 stks / uur
Samosadeeg 3600 - 16200 stks / uur
Gebak breedte 220 - 420 mm
Gebak Dikte 0,4 - 0,8 mm

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde producten


English | Português | Filipino | العربية | Dansk | česky | Français | Türkçe | Deutsch | हिन्दी | Ελληνικά | Nederlands | 日本語 | Việt | 한국어 | Italiano | فارسی | Русский | ไทย | Polska | Español | українська | Indonesia | Română | Close