Anko Food Machine Co, Ltd
  • ζαχαροπλαστική
  • ζαχαροπλαστική
  • ζαχαροπλαστική

110 χώρες 39 χρόνια - οι μηχανές τροφίμων ANKO βοηθούν να φτάσετε στην αγορά κατεψυγμένων τροφίμων

70% Μείωση κόστους: Πώς η μηχανή τροφίμων ANKO μπορεί να σας οδηγήσει στην επιτυχία

Τι χρειάζεστε για τρομερά ανοιξιάτικα ρολά: Μίξερ βάρκας BM-150, 15 λεπτά Ανακατέψτε χρόνο για να κάνετε καλύτερη ζύμη

διάσπαρτος Ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: 110 χώρες 39 χρόνια - τα μηχανήματα τροφίμων ANKO βοηθούν να φτάσετε στην αγορά κατεψυγμένων τροφίμων

110 χώρες 39 χρόνια - η ANKO δεν πωλεί μόνο μηχανή τροφίμων. Σας βοηθούν να προσεγγίσετε την αγορά τροφίμων

28 Σεπτεμβρίου 2017

ANKO πελάτης της ANKO προμηθεύει μαγειρεμένα κατεψυγμένα τρόφιμα από γαρίδες λόγω των πλούσιων πόρων θαλασσινών στο Βιετνάμ και με λίγη δημιουργικότητα, η βαθιά τηγανητά τους γαρίδα γαρίδες είχε γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή πιάτα στη χώρα. Επικοινωνησαν με την ANKO για την επέκτασή τους. ANKO έχει πουλήσει χιλιάδες μηχανές τροφίμων σε περισσότερες από 110 χώρες σε διάστημα άνω των 39 ετών, καθώς και βοηθώντας πολλούς προμηθευτές να επιτύχουν τους στόχους τους, συμπεριλαμβανομένης της εξοικονόμησης κόστους με άλλα μέσα, αύξηση της παραγωγικής ικανότητας, σχεδιασμός μηχανών τροφίμων - καθοδήγηση), καθοδήγηση συνταγών τροφίμων, σχεδιασμός εγκαταστάσεων κλπ.

  • εαρινά ρολά
  • samosa

Το περιβάλλον κάθε χώρας είναι διαφορετικό, όπως ο καιρός, το νερό, η ηλεκτρική ενέργεια, τα τρόφιμα, τα συστατικά και οι διατροφικές συνήθειες. χρειάζεστε έναν ειδικό για να σας βοηθήσει. ANKO μηχανές τροφίμων της ANKO είναι γνωστές για την παραγωγή πιάτων από διάφορες κουζίνες, πράγμα που σημαίνει ότι μια μηχανή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλαπλές παραγωγές τροφίμων. Οι μηχανικοί τους έχουν κατά μέσο όρο πάνω από 20 χρόνια εμπειρία μηχανικής μηχανικής και κάθε μηχανικός είναι σε θέση να σχεδιάσει με μεγάλη ευελιξία. Και αυτό είναι σημαντικό όταν πρόκειται για την παραγωγή ενός μηχανήματος τροφίμου και για ένα σχέδιο εξοικονόμησης κόστους. ANKO μηχανές τροφίμων της ANKO , μαζί με τη διεθνή εμπειρία στην αγορά τροφίμων, μπορούν να κάνουν την επιχείρηση τροφίμων σας κερδοφόρα.

70% Μείωση Κόστους Χρησιμοποιώντας το ANKO Food Machine - Πώς η ANKO μπορεί να οδηγήσει στις πιο επιτυχημένες πωλήσεις τροφίμων σας

Όταν συμβουλεύεστε την ANKO σχετικά με μια μηχανή φαγητού, συνιστάται η κατάλληλη μηχανή, μελετώνται τα συστατικά, πώς μπορεί να αντιμετωπιστούν οι τοπικές προσδοκίες των καταναλωτών και υπολογίζεται το κόστος. Ο πελάτης και η ANKO ανακοίνωσαν μερικές φορές. Όταν η τιμή της μηχανής τροφίμων συγκρίθηκε με άλλες, η ANKO ρώτησε μερικές ερωτήσεις. Πόσο κοστίζει ένα χιλιόγραμμο φύλλων με ρολά από την άνοιξη, το κόστος ηλεκτρισμού και συστατικών; Αργότερα, η ANKO έκανε τον υπολογισμό και υποσχέθηκε μείωση του κόστους κατά 70%. Για παράδειγμα, εάν ένας ρόλος ελατηρίου γαρίδας κοστίζει ένα δολάριο αρχικά, θα ήταν 0,3 δολάρια ανά φύλλο εάν κατασκευάστηκε από μια μηχανή). Ο πελάτης ήταν πεπεισμένος από τον ρητό υπολογισμό της ANKO . Το 70% του κόστους είναι ελκυστικό. Αργότερα, η γευσιγνωσία τροφίμων διεξήχθη στην Ταϊβάν, στο νεόκτιστο εργοστάσιο ANKO 107.000 τετραγωνικών ποδιών. όλοι τους άρεσαν το φαγητό, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού του πελάτη από το Βιετνάμ. Αλλά πώς να αγοράσετε ολόκληρα τα συστατικά στο Βιετνάμ; Θα αλλάξει η γεύση των ρολών της άνοιξης; ANKO συμφώνησε να χρησιμοποιήσει έναν βοηθό μηχανικού στο Βιετνάμ με 100% συμβουλευτική για τα συστατικά. Στο τέλος, ο πελάτης αποφάσισε να συνεργαστεί με την ANKO για να παράγει νόστιμα ροκανίδια από την άνοιξη αγοράζοντας μερικές μηχανές τροφίμων, όπως BM-150 Batter Mixer, BW-400 Batter Storing, Cooling & Resting Tank και αυτόματο ελατήριο SRP γραμμή παραγωγής φύλλων κυλίνδρων. Σήμερα, η πιστοποιημένη μηχανή τροφίμων του πελάτη παράγει 450.000 φύλλα ελάτης άνοιξης ανά μήνα, είναι εύκολο να καθαριστεί και οι λογικές τιμές τους έχουν επιτρέψει να παραμείνουν ανταγωνιστικές στην αγορά τροφίμων.

  • SRPF ημιαυτόματο ρολό ελατηρίου και samos γραμμή παραγωγής
  • Μηχανή κατασκευής HSM-600 Siomai
SRPF - ημιαυτόματο ρολό ελατηρίου και γραμμή παραγωγής samosa
SRPF - 45A (ημιαυτόματη γραμμή ρολού και γραμμή παραγωγής samosa)
Μηχανή ψησίματος 800 (L) χ 1200 (W) χ 1900 (Η) mm
Γεμίζοντας Καταθέτη 1200 (L) χ 700 (Μ) χ 1800 (Η) mm
Μετακομιστής 1300 (L) χ 600 (W) χ 1250 (Η) mm
Μεταφορέας κοπής 4500 (L) χ 800 (Μ) χ 1100 (Η) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 37 kw, 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 φάσεις (μπορεί να τοποθετηθεί ειδική ισχύς)

Γιατί πρέπει να κάνετε το δικό σας φύλλο γαρίδας άνοιξη

"Υπάρχουν πολλοί λόγοι που πρέπει να φτιάξετε τα δικά σας ελάσματα από ρολά, γιατί είναι σημαντικό να ελέγχετε την ποιότητα των τροφίμων", δήλωσε ο μηχανικός της ANKO . Επειδή το περιτύλιγμα με ρολό άνοιξης είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για την παραγωγή καλών ρολών ελατηρίων, και η παραγωγή φύλλων από μόνοι σας όχι μόνο μπορεί να μειώσει το κόστος, εξασφαλίζεται επίσης η ποιότητα. Σκεφτείτε πότε τα αγοράζετε από άλλους προμηθευτές, πόσο καιρό το περιτύλιγμα καθόταν στο ψυγείο. Εάν η διαδικασία έχει μειωθεί για εξοικονόμηση χρόνου ή τα συστατικά έχουν τροποποιηθεί για να μειωθεί το κόστος. Αυτοί είναι οι κίνδυνοι που παίρνετε από την αγορά ζαχαροπλαστικής αλλού. Η κατασκευή φύλλων ελάσματος με ρολά με τη δική σας μηχανή φαγητού σας επιτρέπει να παραδώσετε ρολά από φρέσκα, γευστικά και καλύτερα υφή.

Τι χρειάζεστε για τρομερά ανοιξιάτικα ρολά: Μίξερ βάρκας BM-150, 15 λεπτά Ανακατέψτε χρόνο για να κάνετε καλύτερη ζύμη

ANKO μίξερ ζύμης BM-150 της ANKO

Στη βιομηχανία κατεψυγμένων τροφίμων, η εμφάνιση και η τραγανή εμφάνιση των ελατηρίων είναι τα σημαντικά στοιχεία για τις καλές πωλήσεις, συνεπώς, είναι απαραίτητη μια διαδικασία που περιλαμβάνει μια λειτουργική μηχανή παραγωγής φύλλων ελατηρίου. Η αργή ανάδευση, η ψύξη και η ανάπαυση του κτυπήματος κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένας τρόπος για να έχετε το καλύτερο αποτέλεσμα των ελασματικών φύλλων.

Ωστόσο, η μακρά διαδικασία είναι αναποτελεσματική. ANKO μίξερ για ANKO , BM-150, έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομείτε χρόνο και χρήμα. Κανονικά χρειάζεται περίπου μια ώρα για να ολοκληρωθεί η ανάμειξη και 15 λεπτά είναι όλα που χρειάζεται με το μίξερ. Το κτύπημα είναι ομαλό και έτοιμο για χρήση σε 15 λεπτά, και αν το αφήσετε να καθίσει όλη τη νύχτα, θα πάρετε το τέλειο ανακατεμένο κτύπημα με ρέουσα συνέπεια και φανταστική μυρωδιά την επόμενη μέρα. Τα πτερύγια του αναδευτήρα περιστρέφονται με μέτρια ταχύτητα (0-250RPM), και μεταφέρουν το αλεύρι σε νερό με ένα ομαλό σχέδιο και δημιουργούν ένα τέλειο μίγμα, που λέγεται. το κτύπημα δεν πρέπει να έχει φυσαλίδες, σβώλους ή αέρα.

BM-150
Διάσταση 900 (L) χ 900 (W) χ 1,850 (Η) mm
Εξουσία 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3 φάσεις, 3KW
Συμπεριλαμβανομένης της αντλίας μετάδοσης αναστροφέα και ζύμης
Ποσότητα δεξαμενής 150L
Φόρτιση έντασης 100L
Ταχύτητα 0-250 ΡΡΜ

Τροφοδότης αποθήκευσης, ψύξης και ανάπαυσης - BW-400 - Το αλυσοπρίονο διατηρείται φρέσκο ​​ανά πάσα στιγμή για υψηλής ποιότητας ελατηριωτά ρολά

Η ανάμειξη σε χαμηλή θερμοκρασία και η αποθήκευση κρέατος σε χαμηλή θερμοκρασία θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε υψηλής ποιότητας ελάσματα ρολών. Το αναμεμειγμένο κτύπημα πρέπει να φυλάσσεται σε σχεδιασμένο βαρέλι αποθήκευσης για να διατηρείται φρέσκο. Ας πούμε, αν έχετε ένα βιομηχανικό αυτόματο ρολό ελατηρίου που κάνει το μηχάνημα να παράγει συνεχώς ρολά ελατηρίου, δεδομένου ότι η ιδιότητα της ζύμης από αλεύρι σιταριού αλλάζει καθώς η διαδικασία ζύμωσης προχωράει. Επομένως, η συνεκτικότητα της θερμοκρασίας είναι κρίσιμη για να βεβαιωθείτε ότι κάθε κύλινδρος άνοιξης έχει τα ίδια γούστα. Η χρήση της δεξαμενής αποθήκευσης της ANKO για την αποφυγή της αβεβαιότητας είναι απαραίτητη.

BW-400
Διάσταση 1,200 (L) x 1,000 (W) x 1,900 (H) mm
Εξουσία 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3 φάσεις, 1.9KW
Συμπεριλαμβανομένης της αντλίας ζύμης, του συστήματος ψύξης και του μπλέντερ χαμηλής ταχύτητας
Ποσότητα δεξαμενής 400L
Φόρτιση έντασης 350L

Σειρά SRP - Αυτόματο ρολό ελατηρίου και μηχανή φύλλων πάστας Samosa

Αντί να ανοίξετε τα ρολά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα Bliny, Blintzes, Cheese Samosa, Nalesniki, Samosa, ζαχαροπλαστική Samosa, Crape ή Spring Roll Pastry χρησιμοποιώντας τη σειρά SRP. Μετά την κοπή των φύλλων ζύμης, μετριούνται και στοιβάζονται σε πασσάλους πάνω σε έναν μεταφορικό ιμάντα έτοιμο για συσκευασία.

Σειρά SRP της ANKO - αυτόματη γραμμή παραγωγής φύλλων ελατηρίου
Σειρά SRP
Διάσταση 1800 (Η) χ 1200 (Μ) χ 5800 (ϋ) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 φάσεις
Χωρητικότητα ζαχαροπλαστικής με άνοιξη 1200 - 5400 τεμάχια / ώρα
Χωρητικότητα ζαχαροπλαστικής Samosa 3600 - 16200 τεμάχια / ώρα
Πάχος ζαχαροπλαστικής 220 - 420 mm
Πάχος ζαχαροπλαστικής 0,4 - 0,8 mm

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Ρωτήστε τώρα
READY-eSUPPORT
Για το LIVE HELP , απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk", οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας online σύντομα.
ΜΕΡΙΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | Português | Filipino | العربية | Dansk | česky | Français | Türkçe | Deutsch | हिन्दी | Ελληνικά | Nederlands | 日本語 | Việt | 한국어 | Italiano | فارسی | Русский | ไทย | Polska | Español | українська | Indonesia | Română | Close