Anko Food Machine Co., Ltd.
  • springrulle wienerbrød
  • springrulle wienerbrød
  • springrulle wienerbrød

110 lande 39 år - ANKO Food Machines hjælper dig med at nå markedet for frossen mad

70% Omkostningsreduktion: Hvordan ANKO Food Machine kan lede dig til succes

Hvad du behøver for Awesome Spring Rolls: BM-150 Batter Mixer, 15 minutter omrøringstid for at gøre den bedste

prikket Sektioner:
prikket Nuværende side: 110 lande 39 år - ANKO Food Machines hjælper dig med at nå markedet for frossen mad

110 lande 39 år - ANKO sælger ikke kun madmaskine. De hjælper dig med at nå fødevaremarkedet

28. september, 2017

ANKO kunde leverer kogt frosset rejerfødevarer på grund af de rige skaldyrsressourcer i Vietnam, og med en smule kreativitet er deres friterede rejerruller blevet en af ​​de mest populære retter i landet. De kontaktede ANKO om deres ekspansion. ANKO har solgt tusindvis af fødevaremaskiner til over 110 lande i over 39 år, samt bistået adskillige leverandører for at nå deres mål, herunder omkostningsbesparelse på andre måder, øget produktionskapacitet, design af madmaskiner (auto, semi-auto, multi -taskning), fødevareopskrift vejledning, plante design, etc.

  • forårsruller
  • samosa

Hvert lands miljø er anderledes, herunder vejr, vand, elektricitet, mad, ingredienser og spisevaner; du har brug for en ekspert til at hjælpe dig. ANKO fødevareautomater er kendt for at producere retter fra forskellige køkkener, hvilket betyder at en maskine kan bruges til flere fødevareproduktioner. Deres ingeniører har i gennemsnit over 20 års maskinteknik erfaring, og hver ingeniør er i stand til at designe med stor fleksibilitet. Og det er vigtigt, når det kommer til en fødevareproduktions- og omkostningsbesparende design. ANKO krydrede madmaskiner, sammen med den internationale fødevaremarkedsoplevelse, kan gøre din fødevarevirksomhed rentabel.

70% omkostningsreduktion ved hjælp af ANKO Food Machine - hvordan ANKO kan føre til dit mest succesfulde madsalg

Når du konsulterer ANKO om en maskine, anbefales en egnet maskine, ingredienser studeres, hvordan man kan imødekomme lokale forbrugernes forventninger analyseres, og prisen beregnes. Klienten og ANKO kommunikerede et par gange. Da prisen på maskine blev sammenlignet med andre, stillede ANKO et par spørgsmål. Hvor meget koster et kilo kildepulver, elektricitet og ingredienser? Senere gjorde ANKO beregningen og lovede 70% omkostningsreduktion. For eksempel, hvis en rejerfjederull koster en dollar oprindeligt, ville det være 0,3 dollars pr. Ark, hvis det fremstilles af en maskine). Klienten blev overbevist af ANKO eksplicitte beregning. 70% omkostning nede er attraktivt. Senere blev der foretaget madsmagning i Taiwan ved ANKO nybyggede 107.000 kvadratfod plante; alle kunne lide maden, herunder klientens personale fra Vietnam. Men hvad med at købe hele ingredienserne i Vietnam? Vil det ændre smagen af ​​foråret ruller? ANKO indvilligede i at udnytte en ingeniørassistent i Vietnam med 100% ingredienshøring. I sidste ende besluttede klienten at arbejde med ANKO for at producere lækre forårsdrinker ved at købe et par fødevaremaskiner, såsom BM-150 Batter Mixer, BW-400 Batter Opbevaring, Køle & Hviletank og SRP-serie automatisk forår rulleplade produktionslinje. I dag producerer klientens certificerede fødevaremaskine 450.000 kildepapir pr. Måned, det er let at rengøre og rimelige priser har gjort det muligt for dem at forblive konkurrencedygtige på fødevaremarkedet.

  • SRPF semi-automatiske springrulle og samos produktionslinje
  • HSM-600 Siomai-maskine
SRPF - halvautomatisk springrulle og samosa produktionslinje
SRPF - 45A (Halvautomatisk springrulle og samosa produktionslinie)
Bage Machine 800 (L) x 1200 (W) x 1900 (H) mm
Stuffing Depositor 1200 (L) x 700 (W) x 1800 (H) mm
Conveyor 1300 (L) x 600 (W) x 1250 (H) mm
Transportør af skærer 4500 (L) x 800 (W) x 1100 (H) mm
Elektricitet 37 kw, 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Faser (Special kraft kan rummes)

Hvorfor skal du lave din egen rejer forårsblade

"Der er mange grunde til at du skal lave dine egne forårsblade, fordi det er vigtigt at kontrollere fødevarekvaliteten." Sagde ANKO ingeniør. Fordi springrulleindpakning er en af ​​de vigtige faktorer for at lave gode forårsblade, og at lave ark på egen hånd kan ikke kun reducere omkostningerne, men også kvaliteten sikres. Tænk på, når du køber dem fra andre leverandører, hvor længe wrappen har siddet i køleskabet. Hvis processen er forkortet for at spare tid eller ingredienserne ændres for at reducere omkostningerne. Det er de risici, du tager fra at købe springrulle wienerbrød andetsteds. Ved at lave forårsblade med din egen madmaskine kan du levere springruller, der er friske, smagfuldt og har bedre tekstur.

Hvad du behøver for Awesome Spring Rolls: BM-150 Batter Mixer, 15 minutter omrøringstid for at gøre den bedste

ANKO BM-150 batterblander

I den frosne fødevareindustri er springvals udseende og skarphed de vigtige elementer for godt salg, og derfor er en proces, der omfatter en funktionel kildefremstillingsmaskin, afgørende. Langsom omrøring, afkøling og hvilende smør over natten er en måde at få det bedste resultat af forårsblade.

Den lange proces er imidlertid ineffektiv. ANKO , BM-150, er designet til at spare tid og penge. Normalt tager det cirka en time at færdiggøre blandingen, og 15 minutter er alt, hvad der kræves med mixeren. Smeten er glat og klar til brug på 15 minutter, og hvis du lader den sidde over natten, får du en perfekt blandet smør med flydende konsistens og fantastisk lugt næste dag. Blenderens knive roterer med moderat hastighed (0-250RPM), og de bærer mel i vand i et glat mønster og skaber en perfekt blanding, det er sagt; batteren bør ikke have bobler, klumper eller luft.

BM-150
Dimension 900 (L) x 900 (W) x 1.850 (H) mm
Strøm 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3 fase, 3KW
Inklusiv inverter og batterispredende pumpe
Tankvolumen 150L
Indlæser volumen 100L
Hastighed 0-250RPM

Batter Opbevarings-, køle- og hviletank - BW-400 - Flour batteren er holdt frisk på alle tidspunkter for højkvalitets forårsdråber

Lav temperaturblanding plus lavtemperaturslagring giver dig mulighed for at lave højkvalitetsfjederrulleark. Blended batter bør opbevares i en designet opbevaringsbeholder for at holde den frisk. Lad os sige, at hvis du har et industrielt automatisk forårspulver, der gør det muligt at producere udstyr, der kontinuerligt producerer forårsdråber, da ejendommen med smør fremstillet af hvedemel ændres som æltningsprocessen går langs Derfor er temperaturkonsistensen afgørende for at sikre, at hver forårsmalade smager det samme. Brug ANKO temperaturregulerede opbevaringstank for at undgå, at usikkerheden er nødvendig.

BW-400
Dimension 1.200 (L) x 1.000 (W) x 1.900 (H) mm
Strøm 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, 3 fase, 1,9KW
Inklusiv batterpumpe, kølesystem og blæser med lav hastighed
Tankvolumen 400L
Indlæser volumen 350L

SRP Series - Automatisk Spring Roll og Samosa Pastry Sheet Machine

I stedet for springrulleplader er Bliny, Blintzes, Ost Samosa, Nalesniki, Samosa, Samosa Pastry, Crape eller Spring Roll Pastry tilgængelige med SRP-serien. Efter at kagepladerne er skåret, tælles de og stables i bunker på et transportbånd, der er klar til emballering.

ANKO SRP-serie - automatisk produktionslinje til forårsplade
SRP-serien
Dimension 1800 (H) x 1200 (W) x 5800 (D) mm
Elektricitet 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Fase
Forårsrulle Pastry Kapacitet 1200 - 5400 stk / time
Samosa Pastry Kapacitet 3600 - 16200 stk / time
Pastry Bredde 220 - 420 mm
Pastry Tykkelse 0,4 - 0,8 mm

PRODUKTKATEGORI


SEND EN UNDERSØGELSE
spørg nu
READY-eSUPPORT
For Live Help , skal du blot klikke på "Live Help Desk". Vores specialister vil snart være med dig online.
DEL

Søg relaterede produkter


English | Português | Filipino | العربية | Dansk | česky | Français | Türkçe | Deutsch | हिन्दी | Ελληνικά | Nederlands | 日本語 | Việt | 한국어 | Italiano | فارسی | Русский | ไทย | Polska | Español | українська | Indonesia | Română | Close