Anko Food Machine Co, Ltd.
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Siomai Machine / Siomai Making Machine - Design inovator pentru piața dvs. de produse alimentare

ANKO personalizează pentru a satisface Siomai Efectuarea cerințelor mașinii

Shumai. Siomai. Siumai. Shaomai. Shu-Mai Making Machine. Siomai Making Machine

punctat secţiuni:
punctat Pagina curenta: Siomai Machine / Siomai Making Machine - Design inovator pentru piata ta alimentara

Maestrul Siomai folosește mașinile de fabricat ANKO Siomai pentru cele 700 de francize

Maestrul Siomai este o afacere de franciză cu produse alimentare, dezvoltată de Masterrific Foods din Filipine. Căruța siomai este situată în diferite zone, printre care școli, curți alimentare, piețe tradiționale etc. În 2008, Maestrul Siomai avea 45 de francize Master Siomai, iar cu 2 până la 4 deschiderea în fiecare săptămână, Maestrul Siomai a devenit în curând una dintre cele mai mari francize companii din Filipine. Până în 2012, Maestrul Siomai a avut deja peste 700 de francize care vindeau siomais delicios în Filipine și au nevoie de 120 000 de somoaie în fiecare zi. Cum poate Maestrul Siomai să țină pasul cu creșterea rapidă și să poată livra volumul mare de siomai?

Maestrul Siomai

La început, Maestrul Siomai a avut 40-50 de persoane care au facut siomai cu mana, dar cu greu cantitatea de productie nu a putut ține pasul cu cererea și inconsistența calității siomai a devenit o preocupare. În 2008, Maestrul Siomai sa întâlnit cu ANKO la o expoziție comercială și a cumpărat o mașină de fabricat siomai, HSM-600 , pentru ao încerca. Două luni mai târziu, Maestrul Siomai a cumpărat o altă mașină de fabricat siomai din cauza satisfacției mari. Maestrul Siomai avea mașinile de fabricat siomai care funcționau 24 de ore pe zi pentru a face 120.000 siomais, iar mai târziu, pentru a reduce costul forței de muncă și pentru a spori calitatea siomai, au decis să cumpere mai multe mașini. În același timp, aceștia au propus, de asemenea, o cerință japoneză de fabricare a mașinilor. Siomai japonez este de asemenea numit siomai de alge; a fost dezvoltat de către Maestrul Siomai pentru a oferi selecții dinamice de siomais. Luni mai târziu, ANKO dezvoltat o mașină de producție semi-auto siomai de alge marine și japonez siomai a devenit, de asemenea, o mâncare populară în Filipine.

ANKO este un furnizor de echipamente de prelucrare a alimentelor care a furnizat mașini de fabricat siomai de calitate de peste 30 de ani. Echipa puternică de cercetare și dezvoltare a ANKO a proiectat echipamente inovatoare de procesare a alimentelor pentru a ajuta proprietarii de restaurante sau companiile de prelucrare a alimentelor să realizeze locuri de muncă eficiente. Proiectul de proiectare la turn-key al ANKO a ajutat clienții să construiască linii de producție eficiente și, în cele din urmă, să-și facă afacerea profitabilă. Materialul din oțel inoxidabil al ANKO este importat din Japonia pentru a asigura calitatea superioară a fiecărei mașini, ceea ce înseamnă că fiecare echipament de procesare a alimentelor este construit pentru a rezista pentru totdeauna.

Ca urmare, implementarea mașinii de fabricat siomai a permis Maestrului Siomai să își extindă afacerea nu doar în Manila, ci și în sudul Filipinelor. ANKO a terminat recent dezvoltarea automatelor japoneze siomai automate de 100% pentru a imbunatati capacitatea de productie a Maestrului Siomai, care ii permite lui Master Siomai sa-si extinda afacerea francizata rapid.

Soluții complete pentru mașina dvs. Siomai

Sigla Master Siomai

Maestrul Siomai este o afacere de coș de alimente dezvoltată de Masterrific Foods. Furnizorul de mașini pentru fabricarea siomai, ANKO , este un expert în industria alimentară taiwanez care oferă capacități de producție ridicate și mașini la prețuri rezonabile, pe baza celor 30 de ani de experiență.

  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - găluște tradițională chineză servită în sumă dim

În 2008, ANKO sa întâlnit cu șeful Masterului Siomai, domnul Ernilito, care a avut o dorință puternică pentru o mașină de fabricat shumai (shu-mai). Prin urmare, HSM-600 a fost achiziționat de către Masterrific, iar cooperarea lor a început. În anul următor, în 2009, datorită creșterii afacerii lui Siomai a lui Master Siomai, au fost achiziționate mai multe mașini de fabricat siomai. În timpul vizitei ANKO la Filipine, domnul Ernilito a propus un proiect cu privire la intenția lor de a transforma linia de producție siomai manuală de alge marine într-una automată. Pentru a avea un siomai învelit cu un strat de alge marine, din punct de vedere tehnic, există câteva dificultăți care trebuie depășite. În primul rând, spre deosebire de ambalajul obișnuit de făină, algele marine sunt foarte ușoare și crocante, ceea ce face extrem de greu ca mașina să o folosească ca pe o acoperire. În al doilea rând, de obicei, algele marine sunt potrivite pentru al mânca în timp ce sunt crocante, dar etapa de aburire o face moale. Cu toate acestea, după ce a savurat Siomai-ul de mâini al maestrului Siomai, umplutura dulce, suculentă, cu o textura dezgustătoare, cu o aromă de alge marine de ocean, sosul delicios al siomaiului a convins ANKO să vină cu o soluție. În plus, ANKO și-a realizat potențialul pe piața internațională, iar după evaluări, ANKO luat misiunea și a început să dezvolte un producător de siomai care necesită un înveliș de alge marine.

Provocările producătorului Siomai / Siomai Maker

Chiar dacă ANKO folosit mașina HSM-600 siomai ca bază pentru a efectua personalizarea, au modificat încă mai mult de 50% din aceasta, în special pe secțiunea de ambalare a algelor. Înainte ca o învelitoare de alge să înceapă să se înfășoare, trebuie să se răspândească cu apă pentru ao înmuia. Prin urmare, cantitatea de apă care se răspândește și perioada de oprire înainte de etapa următoare sunt critice, deoarece, fără un calcul corect al acestor factori, algele marine pot fi prea moi sau prea greu de umplut.

După o interacțiune intensă între departamentele de inginerie și producție și numeroase modificări, mașina de fabricare a mazărelor siomai a fost fabricată la timp. Dl. Ernilito a zburat în Taiwan și a efectuat personal o evaluare a mașinii de fabricat siomai de alge marine. Când masina siomai a sosit în Filipine și a început să proceseze, rata de înfrângere a crescut până la 30%, ceea ce nu a fost în concordanță cu rezultatele testelor efectuate în Taiwan. ANKO efectuat o investigație aprofundată și a constatat că grosimea algele a fost motivul; în consecință, s-au făcut mai multe ajustări, până când performanța mașinii Shumai de alge marine a fost acceptabilă.

Masina de semanat semi-automata shumai NSM-400Așezați alge marine manualUmplereFormarelivrarea

Până în prezent, maestrul Siomai a achiziționat două mașini de fabricat siomai (NSM-400) și intenționează să achiziționeze unul mai mult în 2010. În plus, mașina de fabricat siomai de alge marine al ANKO este vândută și în Europa, SUA, Japonia și Coreea. Experiența și neliniștea experienței ANKO în proiectarea unei mașini de fabricare a mașinii de fabricat siomai au fost plătite.

* Siomai (shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, shui mei, shao mai sau siew mai) este o gaina traditionala chinezeasca servita in dim sum. Există două soiuri regionale de shumai în China, o versiune cantoneză și o versiune din regiunea Jiangnan, împreună cu multe alte variații din alte țări.

Alimentare Siomai linia de producție de alge marine

Alge marine siomai Design Linie de productie: introducerea alge marine manual, pulverizare, umplere, formare, livrare

ARTICOLE SECȚIUNI

CATEGORIE PRODUS


TRIMITE O ANSAMBLU
întrebați acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP , trebuie doar să dați clic pe "Live Help Desk", specialiștii noștri vor fi în curând online cu dvs.
ACȚIUNE

Căutați produse asemănătoare


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close