Anko Food Machine Co, Ltd.
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Siomai Machine / Siomai Making Machine - Design inovator pentru piața dvs. de produse alimentare

ANKO personalizează pentru a satisface Siomai Efectuarea cerințelor mașinii

Shumai. Siomai. Siumai. Shaomai. Shu-Mai Making Machine. Siomai Making Machine

punctat secţiuni:
punctat Pagina curenta: Siomai Machine / Siomai Making Machine - Design inovator pentru piata dvs. de produse alimentare

Maestrul Siomai folosește mașina ANKO Siomai pentru fabricarea a 700 de francize

Maestrul Siomai este o afacere de franciză de coș de alimente, dezvoltată de Masterrific Foods în Filipine. Căruța siomai este situată în diverse zone, inclusiv școli, curți alimentare, piețe tradiționale etc. În 2008, Master Siomai avea 45 de francize Master Siomai, iar între 2 și 4 dintre ei se deschideau săptămânal, Maestrul Siomai a devenit în curând una dintre cele mai mari francize companii din Filipine. Până în 2012, Maestrul Siomai a avut deja peste 700 de francize care vindeau siomais delicios în Filipine și au nevoie de 120 000 de somoaie în fiecare zi. Cum poate Maestrul Siomai sa tina pasul cu cresterea rapida si inca sa poata livra volumul mare de siomai?

Maestrul Siomai

La început, Maestrul Siomai a avut 40-50 de persoane care au făcut din siomai cu mâna, dar cantitatea lentă de producție nu a putut să țină pasul cu cererea, iar inconsistența calității siomai a devenit o preocupare. În 2008, Maestrul Siomai sa întâlnit cu ANKO la o expoziție comercială și a cumpărat o mașină de fabricat siomai, HSM-600 , pentru ao încerca. Două luni mai târziu, Maestrul Siomai a cumpărat o altă mașină de fabricat siomai din cauza satisfacției mari. Maistrul Siomai avea mașinile de fabricat siomai care funcționau 24 de ore pe zi pentru a face 120.000 siomais, iar mai târziu, pentru a reduce costul forței de muncă și pentru a spori calitatea siomai, au decis să cumpere mai multe mașini. În același timp, aceștia au propus, de asemenea, o cerință japoneză de fabricare a mașinilor. Siomai japonez este, de asemenea, numit siomai alge marine; a fost dezvoltat de către Maestrul Siomai pentru a oferi selecții dinamice de Siomais. Luni mai tarziu, ANKO dezvoltat o masina de fabricare siomai semi-auto siomai si siomai japonez a devenit de asemenea o mancare populara in Filipine.

ANKO este un furnizor de echipamente de prelucrare a alimentelor care a fost furnizarea de mașini de calitate siomai de luare de mai mult de 30 de ani. Echipa puternică de cercetare și dezvoltare a ANKO a proiectat echipamente inovatoare de prelucrare a alimentelor pentru a ajuta proprietarii de restaurante sau companiile de prelucrare a alimentelor să realizeze locuri de muncă eficiente. Proiectul de proiectare la turn-key al ANKO a ajutat clienții să construiască linii de producție eficiente și, în cele din urmă, să-și facă profitabile afacerea. Materialul din oțel inoxidabil al ANKO este importat din Japonia pentru a asigura calitatea înaltă a fiecărei mașini, ceea ce înseamnă că fiecare echipament de procesare a alimentelor este construit pentru a rezista pentru totdeauna.

Ca urmare, implementarea mașinii de fabricat siomai a permis Maistrul Siomai să-și extindă afacerea nu numai în Manila, ci și în sudul Filipinelor. ANKO recent tocmai a terminat în curs de dezvoltare mașină automată de 100% japoneză siomai pentru a face upgrade capacitatea de producție a Maestrului Siomai, care permite Maestrului Siomai să își extindă afacerea franchising rapid.

Soluții complete pentru mașina dvs. Siomai

Sigla Master Siomai

Maestrul Siomai este o afacere de coș de alimente dezvoltată de Masterrific Foods. Furnizorul de mașini pentru fabricarea siomai, ANKO , este un expert în industria alimentară taiwanez care oferă capacități de producție ridicate și mașini la prețuri rezonabile pe baza celor 30 de ani de experiență.

  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - o găluște tradițională chineză servită în sumă dim

În 2008, ANKO sa întâlnit cu șeful Masterului Siomai, domnul Ernilito, care a avut o dorință puternică pentru o mașină de fabricat shumai (shu-mai). Prin urmare, HSM-600 a fost achiziționat de Masterrific, iar cooperarea lor a început. În anul următor, în 2009, datorită creșterii afacerii lui Siomai a lui Master Siomai, au fost achiziționate mai multe mașini de fabricat siomai. În timpul vizitei ANKO în Filipine, domnul Ernilito a propus un proiect privind intenția lor de a transforma linia de producție siomai manuală de alge marine într-una automată. Pentru a avea un siomai învelit cu un strat de alge marine, din punct de vedere tehnic, există câteva dificultăți care trebuie depășite. În primul rând, spre deosebire de ambalajul de făină obișnuit, algele marine sunt foarte ușoare și crocante, ceea ce face extrem de greu pentru mașină să o folosească ca pe un strat de acoperire. În al doilea rând, de obicei, algele marine sunt potrivite pentru al mânca în timp ce sunt crocante, dar stadiul de aburire îl face moale. Cu toate acestea, dupa ce a savurat siomai-ul de mana al maestrului Siomai, dulce, suculenta plina cu o textura dezgustata, cu aroma oceanelor de alge marine, siomai-ul delicios de alge, a convins ANKO sa vina cu o solutie. În plus, ANKO și-a realizat potențialul pe piața internațională, iar după evaluări, ANKO preluat misiunea și a început să dezvolte un producător de siomai care necesită un înveliș de alge marine.

Provocările producătorului Siomai al iaurtului / siomai

Chiar dacă ANKO folosit mașina HSM-600 siomai ca bază pentru a efectua personalizarea, au modificat încă mai mult de 50% din aceasta, în special pe secțiunea de ambalare a algelor. Înainte ca o învelitoare de alge să înceapă să se înfășoare, trebuie să se răspândească cu apă pentru ao înmuia. Prin urmare, cantitatea de apă și perioada de oprire înainte de etapa următoare sunt esențiale, deoarece, fără un calcul corect al acestor factori, algele marine pot fi prea moi sau prea greu pentru umplutură.

După o interacțiune intensă între departamentele de inginerie și de producție și numeroase modificări, mașina de fabricat siomai din alge marine a fost fabricată la timp. Dl. Ernilito a zburat în Taiwan și a efectuat personal o evaluare a mașinii de fabricat siomai de alge marine. Când masina siomai a sosit în Filipine și a început să proceseze, rata de înfrângere a crescut până la 30%, ceea ce nu a fost în concordanță cu rezultatele testelor efectuate în Taiwan. ANKO efectuat o investigație aprofundată și a constatat că grosimea algele a fost motivul; în consecință, s-au făcut mai multe ajustări, până când performanța mașinii shumai cu alge marine a fost acceptabilă.

Mașină shumai automată semi-automată NSM-400Aduceți alge marine manualUmplereFormarelivrarea

Până în prezent, Maestrul Siomai a achiziționat două mașini de fabricat siomai din alge marine (NSM-400) și intenționează să achiziționeze încă unul în 2010. În plus, mașina de fabricat siomai de alge marine al ANKO este vândută și în Europa, SUA, Japonia și Coreea. Experiența ANKO și neîncetatul proces de proiectare a unei mașini de fabricare a unei mașini de prelucrat siomai bine plătite.

* Siomai (shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, shui mei, shao mai sau siew mai) este un gatit traditional chinezesc servit in dim sum. Există două soiuri regionale de shumai în China, o versiune cantoneză și o versiune din regiunea Jiangnan, împreună cu multe alte variații din alte țări.

Alimentare Siomai linia de producție Line

Algele siomai Alimentarea liniei de productie: introducerea algele manuale, pulverizare, umplere, formare, livrare

ARTICOLE SECȚIUNI

CATEGORIE PRODUS


TRIMITEȚI O ANSAMBLU
întrebați acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP , trebuie doar să dați clic pe "Live Help Desk", specialiștii noștri vor fi în curând online cu dvs.
ACȚIUNE

Căutați produse asemănătoare


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close