Anko Food Machine Co, Ltd
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Μηχανή Siomai / Machine Making Siomai - Καινοτόμος σχεδιασμός για την αγορά τροφίμων σας

ANKO προσαρμόζεται για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μηχανής παραγωγής Siomai

Shumai. Siomai. Siumai. Shaomai. Μηχανή κατασκευής Shu-Mai. Μηχανή κατασκευής Siomai

διάσπαρτος Ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: Siomai Machine / Siomai Making Machine - Καινοτόμος σχεδιασμός για την αγορά τροφίμων σας

Ο Δάσκαλος Siomai χρησιμοποιεί την ANKO Siomai Making Machines για τις 700 δικαιόχολες

Ο κύριος Siomai είναι μια επιχείρηση franchising για τα τρόφιμα που αναπτύχθηκε από την Masterrific Foods στις Φιλιππίνες. Το κάρρο siomai βρίσκεται σε διάφορες περιοχές, όπως σχολεία, γήπεδα τροφίμων, παραδοσιακές αγορές κλπ. Το 2008, ο Master Siomai είχε 45 Master Siomai franchise και με 2 έως 4 από αυτούς που ανοίγουν κάθε εβδομάδα, ο Master Siomai σύντομα έγινε ένας από τους μεγαλύτερους franchise εταιρείες στις Φιλιππίνες. Μέχρι το 2012, ο κύριος Siomai είχε ήδη πάνω από 700 franchises που πωλούν νόστιμο siomais στις Φιλιππίνες και πρέπει να κάνουν 120, 000 siomais κάθε μέρα. Πώς μπορεί ο Δάσκαλος Siomai να συμβαδίσει με την ταχεία ανάπτυξη και να είναι ακόμα σε θέση να παραδώσει τον μεγάλο όγκο του siomai;

Μάστορ Σιόμαϊ

Στην αρχή, ο κύριος Siomai είχε 40-50 ανθρώπους που έκανε το siomai με το χέρι, αλλά αργά το ποσό της παραγωγής δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τη ζήτηση και η ασυνέπεια της ποιότητας siomai έγινε ανησυχία. Το 2008, ο κύριος Siomai συναντήθηκε με την ANKO σε μια εμπορική έκθεση και αγόρασε μια μηχανή κατασκευής siomai, HSM-600 , για να το δοκιμάσει. Δύο μήνες αργότερα, ο κύριος Siomai αγόρασε μια άλλη μηχανή κατασκευής siomai λόγω της μεγάλης ικανοποίησης. Ο πλοίαρχος Siomai είχε τις μηχανές παραγωγής siomai 24 ώρες την ημέρα για να κάνει 120.000 siomais, και αργότερα, να μειώσει το κόστος εργασίας και να αυξήσει την ποιότητα siomai, αποφάσισαν να αγοράσουν περισσότερα μηχανήματα. Ταυτόχρονα, πρότειναν επίσης μια ιαπωνική απαίτηση μηχανής λήψης Siomai. Η ιαπωνική siomai ονομάζεται επίσης siomai φύκια. αναπτύχθηκε από τον κύριο Siomai για την παροχή δυναμικών επιλογών του siomais. Μήνες αργότερα, η ANKO ανέπτυξε ένα ημι-αυτόματο μηχάνημα παρασκευής siomai από φύκια και το ιαπωνικό siomai έγινε επίσης δημοφιλές φαγητό στις Φιλιππίνες.

ANKO είναι ένας προμηθευτής εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων που έχει παράσχει ποιοτικές μηχανές παρασκευής siomai για περισσότερα από 30 χρόνια. Η ισχυρή ομάδα R & D της ANKO σχεδιάζει καινοτόμο εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορίων ή τις εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων να εκτελούν αποτελεσματικές εργασίες. ANKO σχεδιασμός των έργων " turn-key " της ANKO βοήθησε τους πελάτες να δημιουργήσουν αποτελεσματικές γραμμές παραγωγής και τελικά να καταστήσουν τις επιχειρήσεις τους κερδοφόρες. ANKO υλικό ανοξείδωτου χάλυβα ANKO εισάγεται από την Ιαπωνία για να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα κάθε μηχανής, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων είναι χτισμένος για να διαρκεί για πάντα.

Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή της μηχανής παρασκευής siomai επέτρεψε στον Master Siomai να επεκτείνει τις δραστηριότητές του όχι μόνο στη Μανίλα αλλά και στα νότια των Φιλιππίνων. ANKO πρόσφατα μόλις ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της αυτόματης μηχανής παρασκευής 100% ιαπωνικής siomai για την αναβάθμιση της παραγωγικής ικανότητας του Master Siomai, η οποία επιτρέπει στον Master Siomai να επεκτείνει γρήγορα τις επιχειρήσεις franchising.

Σύνολο λύσεων για τη μηχανή σας Siomai

Λογότυπο Master Siomai

Ο κύριος Siomai είναι μια επιχείρηση καλαθιών τροφίμων που αναπτύχθηκε από την Masterrific Foods. Ο προμηθευτής μηχανών παραγωγής τους siomai, ANKO , είναι ένας εμπειρογνώμονας της μηχανής τροφίμων της Ταϊβάν, ο οποίος παρέχει υψηλή παραγωγική ικανότητα και μηχανές σε λογικές τιμές με βάση την 30ετή εμπειρία τους.

  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - ένα παραδοσιακό κινέζικο ζυμαρικό που σερβίρεται σε αχνό άθροισμα

Το 2008, η ANKO συναντήθηκε με το αφεντικό του κυρίου Siomai, κ. Ernilito, ο οποίος είχε έντονη επιθυμία για μηχανή κατασκευής shumai (shu-mai). Ως εκ τούτου, το HSM-600 αγοράστηκε από την Masterrific και άρχισε η συνεργασία τους. Το επόμενο έτος το 2009, λόγω της αυξανόμενης δραστηριότητας του Siomai Master Maestro, αγοράστηκαν περισσότερες μηχανές παραγωγής siomai. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ANKO στις Φιλιππίνες, ο κ. Ernilito πρότεινε ένα έργο σχετικά με την πρόθεσή τους να μετατρέψουν τη χειροποίητη σειρά παραγωγής τους siomai σε ένα αυτόματο. Για να έχει ένα siomai τυλιγμένο με ένα στρώμα φύκια, τεχνικά, υπάρχουν μερικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Πρώτα απ 'όλα, σε αντίθεση με το συνηθισμένο περιτύλιγμα αλεύρων, τα φύκια είναι πολύ ελαφριά και τραγανή και αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο το μηχάνημα να το χρησιμοποιήσει ως επικάλυψη. Δεύτερον, συνήθως τα φύκια είναι κατάλληλα για φαγητό, ενώ είναι τραγανά, αλλά το στάδιο ατμού το κάνει απαλό. Ωστόσο, αφού δοκιμάσει το χειροποίητο φύλλο Siomai του Siomai siomai, τη γλυκιά, ζουμερή γέμιση με ζεστή υφή, με θαλασσινό άρωμα, τα νόστιμα φύκια siomai έπεισαν τον ANKO να βρει μια λύση. Επιπλέον, η ANKO συνειδητοποίησε τις δυνατότητές της στη διεθνή αγορά και, μετά από εκτιμήσεις, η ANKO πήρε την αποστολή και άρχισε να αναπτύσσει έναν κατασκευαστή siomai που απαιτεί περιτύλιγμα φυκιών.

Οι προκλήσεις του μηχανήματος Siomai των φυκιών Siomai

Παρόλο που η ANKO χρησιμοποίησε το μηχάνημα παραγωγής HSOM-600 siomai ως βάση για την πραγματοποίηση προσαρμογής, άλλαξε ακόμα περισσότερο από το 50%, ειδικά στο τμήμα wrapping φύκια. Πριν αρχίσει να περιτυλίσσεται ένα περιτύλιγμα φυκιών, πρέπει να εξαπλωθεί με νερό για να το μαλακώσει. Συνεπώς, η ποσότητα νερού που διαδίδεται και η περίοδος διακοπής πριν από το επόμενο βήμα είναι κρίσιμες επειδή, χωρίς σωστό υπολογισμό αυτών των παραγόντων, τα φύκια μπορεί να είναι είτε πολύ μαλακά ή πολύ σκληρά για γέμιση.

Μετά από έντονη αλληλεπίδραση μεταξύ των τμημάτων μηχανικής και κατασκευής και πολυάριθμων τροποποιήσεων, κατασκευάστηκε το μηχάνημα παρασκευής φύτρων siomai . Ο κ. Ernilito πέταξε στην Ταϊβάν και προσωπικά πραγματοποίησε αξιολόγηση της μηχανής παρασκευής siomai φύκια. Όταν το μηχάνημα siomai έφτασε στις Φιλιππίνες και άρχισε να επεξεργάζεται, το ποσοστό ήττας αυξήθηκε στο 30%, πράγμα που ήταν ασυμβίβαστο με τα αποτελέσματα των δοκιμών στην Ταϊβάν. ANKO διεξήγαγε εμπεριστατωμένη έρευνα και διαπίστωσε ότι το πάχος των φυκιών ήταν ο λόγος. Κατά συνέπεια, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες προσαρμογές, μέχρις ότου η απόδοση των μηχανών των φρυγανιών ήταν αποδεκτή.

Ημι-αυτόματη μηχανή shumai φύκια NSM-400Βάζοντας φύκια με το χέριΠλήρωσηΔημιουργίαΠαράδοση

Μέχρι στιγμής, η Master Siomai έχει προμηθεύσει δύο μηχανές παρασκευής siomai φύκια (NSM-400) και σχεδιάζει να αγοράσει ένα ακόμη προϊόν το 2010. Επιπλέον, η καινοτόμος μηχανή παρασκευής siomai φύκια της ANKO πωλείται επίσης στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κορέα. Η εμπειρία της ANKO και η αδιαλλαξία στο σχεδιασμό μιας καλής μηχανής κατασκευής siomai αποδίδεται.

* Το Siomai (shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, shui mei, shao mai ή siew mai) είναι ένα παραδοσιακό κινέζικο ζυμαρικό που σερβίρεται σε αχνό άθροισμα. Υπάρχουν δύο περιφερειακές ποικιλίες shumai στην Κίνα, μια καντονέζικη έκδοση και μια έκδοση από την περιοχή Jiangnan, μαζί με πολλές άλλες παραλλαγές σε άλλες χώρες.

Σχεδιασμός γραμμής παραγωγής φυκιών Siomai

Σχεδιασμός Γραμμής Παραγωγής φυκιών siomai: τοποθέτηση θαλάσσιων φύλλων με το χέρι, ψεκασμό, πλήρωση, διαμόρφωση, παράδοση

ΑΡΘΡΑ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ
Ρωτήστε τώρα
READY-eSUPPORT
Για το LIVE HELP , απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk", οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας online σύντομα.
ΜΕΡΙΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close