Anko Food Machine Co, Ltd
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai
  • Shumai, Siomai, Siumai, Shaomai, Shu-Mai

Siomai Machine / Siomai Making Machine - Καινοτόμος σχεδιασμός για την αγορά τροφίμων σας

ANKO προσαρμόζεται για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της μηχανής παραγωγής Siomai

Shumai. Siomai. Siumai. Shaomai. Μηχανή κατασκευής Shu-Mai. Μηχανή κατασκευής Siomai

διάσπαρτος Ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: Siomai Machine / Siomai Making Machine - Καινοτόμος σχεδιασμός για την αγορά τροφίμων σας

Ο πλοίαρχος Siomai χρησιμοποιεί την ANKO Siomai Κάνοντας μηχανές για τις 700 δικαιόχρησης τους

Ο κύριος Siomai είναι μια επιχείρηση franchising για τα τρόφιμα που αναπτύχθηκε από την Masterrific Foods στις Φιλιππίνες. Το κάρρο siomai βρίσκεται σε διάφορες περιοχές, όπως σχολεία, γήπεδα τροφίμων, παραδοσιακές αγορές κλπ. Το 2008, ο Master Siomai είχε 45 Master Siomai franchise και με 2 έως 4 από αυτούς που άνοιξαν κάθε εβδομάδα, ο Master Siomai σύντομα έγινε ένας από τους μεγαλύτερους franchise εταιρείες στις Φιλιππίνες. Μέχρι το 2012, ο κύριος Siomai είχε ήδη πάνω από 700 franchises που πωλούν νόστιμο siomais στις Φιλιππίνες, και πρέπει να κάνουν 120, 000 siomais κάθε μέρα. Πώς μπορεί ο Δάσκαλος Siomai να συμβαδίσει με τη γρήγορη ανάπτυξη και να είναι ακόμα σε θέση να παραδώσει τον μεγάλο όγκο του siomai;

Κύριε Siomai

Στην αρχή, ο κύριος Siomai είχε 40-50 ανθρώπους που έκανε το siomai με το χέρι, αλλά αργά το ποσό της παραγωγής δεν μπορούσε να συμβαδίσει με τη ζήτηση και η ασυνέπεια της ποιότητας siomai έγινε μια ανησυχία. Το 2008, ο κύριος Siomai συναντήθηκε με την ANKO σε μια εμπορική έκθεση και αγόρασε μια μηχανή κατασκευής siomai, HSM-600 , για να το δοκιμάσει. Δύο μήνες αργότερα, ο κύριος Siomai αγόρασε μια άλλη μηχανή κατασκευής siomai λόγω της μεγάλης ικανοποίησης. Ο πλοίαρχος Siomai είχε τις μηχανές παρασκευής siomai 24 ώρες την ημέρα για να κάνει 120.000 siomais, και αργότερα, να μειώσει το κόστος εργασίας και να αυξήσει την ποιότητα siomai, αποφάσισαν να αγοράσουν περισσότερα μηχανήματα. Ταυτόχρονα, πρότειναν επίσης μια ιαπωνική απαίτηση μηχανής παραγωγής siomai. Η ιαπωνική siomai ονομάζεται επίσης siomai φύκια. αναπτύχθηκε από τον κύριο Siomai για την παροχή δυναμικών επιλογών του siomais. Μήνες αργότερα, η ANKO ανέπτυξε μια μηχάνημα παρασκευής siomai με θαλασσινά και η ιαπωνική siomai έγινε επίσης δημοφιλές φαγητό στις Φιλιππίνες.

ANKO είναι ένας προμηθευτής εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων που έχει παράγει ποιοτικές μηχανές παρασκευής siomai για περισσότερα από 30 χρόνια. Η ισχυρή ομάδα R & D της ANKO σχεδιάζει καινοτόμο εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων για να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες εστιατορίων ή τις εταιρείες επεξεργασίας τροφίμων να εκτελούν αποτελεσματικές εργασίες. ANKO σχεδιασμός των έργων " turn-key " της ANKO βοήθησε τους πελάτες να δημιουργήσουν αποτελεσματικές γραμμές παραγωγής και τελικά να καταστήσουν την επιχείρησή τους κερδοφόρα. ANKO υλικό ανοξείδωτου χάλυβα ANKO εισάγεται από την Ιαπωνία για να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα κάθε μηχανής, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων είναι χτισμένος για να διαρκεί για πάντα.

Ως αποτέλεσμα, η εφαρμογή της μηχανής κατασκευής siomai επέτρεψε στον Master Siomai να επεκτείνει τις δραστηριότητές του όχι μόνο στη Μανίλα αλλά και στα νότια των Φιλιππίνων. ANKO πρόσφατα έχει τελειώσει την ανάπτυξη 100% αυτόματης ιαπωνικής μηχανής παραγωγής siomai για να αναβαθμίσει την παραγωγική ικανότητα του Master Siomai, η οποία επιτρέπει στον Master Siomai να επεκτείνει γρήγορα τις επιχειρήσεις franchising.

Σύνολο λύσεων για το μηχάνημα Siomai

Λογότυπο Master Siomai

Ο κύριος Siomai είναι μια επιχείρηση για τα τρόφιμα που αναπτύχθηκε από την Masterrific Foods. Ο προμηθευτής μηχανών παραγωγής τους siomai, ANKO , είναι ένας εμπειρογνώμονας της μηχανής τροφίμων της Ταϊβάν, ο οποίος παρέχει υψηλή παραγωγική ικανότητα και μηχανές σε λογικές τιμές με βάση την 30ετή εμπειρία τους.

  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
  • siomai, shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai
Siomai - ένα παραδοσιακό κινέζικο ζυμαρικό που σερβίρεται σε αχνό άθροισμα

Το 2008, η ANKO συναντήθηκε με το αφεντικό του κύριου Siomai, κ. Ernilito, ο οποίος είχε έντονη επιθυμία για μηχανή κατασκευής shumai (shu-mai). Ως εκ τούτου, το HSM-600 αγοράστηκε από τη Masterrific και άρχισε η συνεργασία τους. Το επόμενο έτος το 2009, λόγω της αυξανόμενης δραστηριότητας του Siomai Master Maestro, αγοράστηκαν περισσότερες μηχανές παραγωγής siomai. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της ANKO στις Φιλιππίνες, ο κ. Ernilito πρότεινε ένα σχέδιο σχετικά με την πρόθεσή τους να μετατρέψουν τη χειροποίητη σειρά παραγωγής τους siomai σε ένα αυτόματο. Για να έχετε ένα siomai τυλιγμένο με ένα στρώμα φύκια, τεχνικά, υπάρχουν μερικές δυσκολίες που πρέπει να ξεπεραστούν. Πρώτα απ 'όλα, σε αντίθεση με το συνηθισμένο περιτύλιγμα αλεύρων, τα φύκια είναι πολύ ελαφριά και τραγανή και αυτό καθιστά εξαιρετικά δύσκολο για το μηχάνημα να το χρησιμοποιήσει ως επικάλυψη. Δεύτερον, συνήθως τα φύκια είναι κατάλληλα για φαγητό, ενώ είναι τραγανά, αλλά το στάδιο ατμού το κάνει απαλό. Ωστόσο, αφού δοκιμάσει το χειροποίητο φύλλο Siomai του Siomai siomai, το γλυκό, χυμώδες γέμισμα με ζελέ υφή, με θαλασσινό άρωμα ωκεανού, τα νόστιμα φύκια siomai έπεισαν τον ANKO να βρει μια λύση. Επιπλέον, η ANKO συνειδητοποίησε τις δυνατότητές της στη διεθνή αγορά και, μετά από εκτιμήσεις, η ANKO πήρε την αποστολή και άρχισε να αναπτύσσει έναν κατασκευαστή siomai που απαιτεί περιτύλιγμα φυκιών.

Οι προκλήσεις της μηχανής παραγωγής Siomai / Siomai

Παρόλο που η ANKO χρησιμοποίησε τη μηχανή παραγωγής HSOM-600 siomai ως βάση για την πραγματοποίηση προσαρμογής, άλλαξε ακόμα περισσότερο από το 50%, ειδικά στο τμήμα περιτυλίγματος με φύκια. Πριν αρχίσει να περιτυλίσσεται ένα περιτύλιγμα φυκιών, πρέπει να το απλώσετε με νερό για να το μαλακώσετε. Ως εκ τούτου, η ποσότητα νερού και η περίοδος διακοπής πριν από το επόμενο βήμα είναι κρίσιμες, διότι χωρίς σωστό υπολογισμό των παραγόντων αυτών, τα φύκια μπορεί να είναι είτε πολύ μαλακά ή πολύ σκληρά για γέμιση.

Μετά από έντονη αλληλεπίδραση μεταξύ των τμημάτων μηχανικής και κατασκευής και πολυάριθμων τροποποιήσεων, κατασκευάστηκε το μηχάνημα παρασκευής φύτρων siomai . Ο κ. Ernilito πέταξε στην Ταϊβάν και προσωπικά διεξήγαγε αξιολόγηση της μηχανής παρασκευής Siomai φύκια. Όταν το μηχάνημα siomai έφτασε στις Φιλιππίνες και άρχισε να επεξεργάζεται, ο ρυθμός της ήττας αυξήθηκε στο 30%, πράγμα που ήταν ασυμβίβαστο με τα αποτελέσματα των δοκιμών στην Ταϊβάν. ANKO διεξήγαγε εμπεριστατωμένη έρευνα και διαπίστωσε ότι το πάχος των φυκιών ήταν ο λόγος. κατά συνέπεια, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες προσαρμογές, μέχρις ότου η απόδοση του μηχανήματος των φυκιών από τα φύκια ήταν αποδεκτή.

Ημιαυτόματη μηχανή shumai φύκια NSM-400Βάζοντας φύκια με το χέριΠλήρωσηΔημιουργίαΠαράδοση

Μέχρι στιγμής, η Master Siomai έχει προμηθευτεί δύο μηχανές παρασκευής siomai φύτρων (NSM-400) και σχεδιάζει να αγοράσει ένα ακόμη προϊόν το 2010. Επιπλέον, η καινοτόμος μηχανή παρασκευής siomai των φύλλων της ANKO πωλείται επίσης στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, την Ιαπωνία και την Κορέα. Η εμπειρία της ANKO και η αδιαλλαξία στο σχεδιασμό ενός καλού μηχανήματος κατασκευής siomai ξεπληρώθηκε.

* Το Siomai (shumai, shu-mai, siumai, shaomai, shu-mai, shui mei, shao mai ή siew mai) είναι ένα παραδοσιακό κινέζικο ζυμαρικό που σερβίρεται σε αχνό άθροισμα. Υπάρχουν δύο περιφερειακές ποικιλίες shumai στην Κίνα, μια καντονέζικη έκδοση και μια έκδοση από την περιοχή Jiangnan, μαζί με πολλές άλλες παραλλαγές σε άλλες χώρες.

Σχεδιασμός γραμμής παραγωγής φυκιών Siomai

Σχεδιασμός Γραμμής Παραγωγής φυκιών siomai: τοποθέτηση θαλάσσιων φύλλων με το χέρι, ψεκασμό, πλήρωση, διαμόρφωση, παράδοση

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Ρωτήστε τώρα
READY-eSUPPORT
Για το LIVE HELP , απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk", οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας online σύντομα.
ΜΕΡΙΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | हिन्दी | česky | ไทย | Polska | Română | Indonesia | Dansk | Español | Việt | 日本語 | Türkçe | Nederlands | Filipino | العربية | Ελληνικά | فارسی | Italiano | українська | Deutsch | Português | Français | 한국어 | Русский | Close