Anko Food Machine Co., Ltd.
  • paratha
  • paratha
  • paratha

ANKO 's Paratha-productielijn - van individuele voedselmachine tot kant-en-klaar project

39 jaar. 110 landen van de voedselmachine - ANKO

LP-3001 voedselmachine voor het maken van Chinese Crêpe , chinees pannenkoek met lente uitjes , Pizza , Gevulde Paratha , croissant donut

stippel secties:
stippel Huidige pagina: 110 landen 39 jaar - ANKO voedselmachines helpen u bij de Frozen Food Market

ANKO 's Paratha-productielijn - van individuele voedselmachine tot kant-en-klaar project

30 oktober, 2017

ANKO verkoopt al 39 jaar wereldwijd voedselmachines door hoogwaardige voedselverwerkingsmachines en uitstekende klantenservice aan te bieden. De bekwame technologie en het flexibele ontwerp op maat hebben ANKO in staat gesteld om duurzame en rendabele voedselmachines te verkopen aan meer dan 110 landen.

Gebaseerd op 39 jaar ervaring met voedselmachines, is de voornamelijk verzamelde receptendatabase een meerwaarde deal voor klanten, samen met hun machine-inkoop. Later begon ANKO productielijnen te verkopen vanwege de marktbehoeften. Een van de turnkey-projecten was een paratha-productielijn voor een groot bedrijf in Zuid-Afrika, wat een leuke uitdaging was voor ANKO 's ingenieurs. Vanwege deze bestelling heeft ANKO kennis opgedaan van het turnkey projectontwerp, zoals hoe een voedselmachine kan worden aangepast om de voedselkwaliteit te verbeteren door rekening te houden met het weertemperatuureffect, het ontwerp van de bloemstrooi-methode en de rusttijd van het deeg, evenals de selectie van bloem.

De bekwame technologie en het flexibele ontwerp op maat hebben ANKO in staat gesteld om duurzame en rendabele voedselmachines te verkopen aan meer dan 110 landen.

paratha, rotli, Chapati
Paratha (ook bekend als een rotli of Chapati )

ANKO ontving een bestelling voor een paratha (ook bekend als een rotli of Chapati ) productielijn uit Zuid-Afrika een paar jaar geleden. De klant was een van de toonaangevende industriële huizen in Tanzania, en hun grootschalige activiteiten waren slechts oogluikend. Variërend van een productieplant van suiker, meel, mineraalwater, ijs, koekjes, vruchtensap en levensmiddelenadditieven tot plastic verpakkingen en transportdiensten, noem maar op! Na de bestelling ging alles goed. Wanneer de klant de container had ontvangen; ANKO 's ingenieurs vlogen ook na 23 uur op weg voor installatie.

Paratha (ook bekend als een rotli of Chapati ) is een van de meest populaire ongezuurde flatbreads in Zuid-Azië en de ingrediënten zijn eenvoudig: meel, boter, zout en water. Het vereist bloem kneden, rollen, deegvellen en rusten en boter aanbrengen. Het doel van ANKO is om een ​​zelfgemaakte machine te gebruiken om het handgemaakte proces te simuleren voor het maken van parathas. 100% smaak zoals huisgemaakt.

ANKO behandelde machine-installatie van de klant snel en efficiënt; elektrische bedrading, machinebediening en controle van machinedelen. ANKO 's diensten stopten niet direct na de inspectie; het maken van voedsel was de volgende stap. ANKO stelde tarwemeel voor dat 11% tot 12% eiwit bevat voor het verkrijgen van de juiste textuur van paratha. De klant bracht ze naar een van de planten om de juiste bloem te plukken. Zonder ANKO pakte de ingenieur van ANKO een handvol meel en kneedde het in de palm om zijn kleverigheid te observeren. Uiteindelijk werd de juiste soort meel geplukt. " ANKO nodigt voedingsprofessionals consequent uit voor training van het personeel om hun kennis van voedsel te vergroten, wat zeer nuttig is voor een situatie als deze." ANKO 's ingenieur teruggeroepen. Als gevolg hiervan werd de juiste soort meel gevonden voor massaproductie.

LP-3001 Automatische Laagjes en gevulde Paratha Productielijn
ANKO LP-3001 Automatische Laagjes en gevulde Paratha Productielijn

Aanpassing van de voedselmachine van de uitstroomsectie voor bladboter

Vermoedelijk zou een dikke boterblok worden gewikkeld in een deeghuid gevolgd door kneden. In Tanzania lag de temperatuur echter boven de 35 graden, toen de boter uit de botermenger kwam en binnen een half uur in vloeistof veranderde. De boter was vloeibaar en kwam snel naar buiten, waardoor de onzekerheid van de voedselkwaliteit toenam. Daarom heeft ANKO de uitstroomvorm van de ANKO aangepast om de doorstroming te vertragen. Ook was een metalen spatel uitgerust om de boter gelijkmatig te verspreiden.

9 Step Food Processing-machine - koude lucht voor de consistentie van de deegkwaliteit en de manier waarop het ontwerp van de plant werd gewijzigd vanwege het proces voor deegrust

Paratha betekent deeglagen. Als het meelpoeder in de voedselverwerkingslijn wordt ingebracht, zijn er binnen vijftien minuten negen bewerkingsstappen, inclusief deegmeel mengen, kneden, persen, eerste keer deegplakken, boter inwikkeling, tweede maal deegvellen, vouwen, rollen van vellen, vormen en persen. Tijdens het proces moeten factoren die de kenmerken van het deeg zouden veranderen worden verwijderd, zoals kamertemperatuur, fermentatieperiode en meelsoort. Dus, de bloem is gekozen. En wat betreft de kamertemperatuur, correleert het met het resultaat van de gisting. Om het bloemrooster losser te maken, helpt het deeg in de koude temperatuur. ANKO stelde daarom een ​​kamer met airconditioning voor. De volgende dag richtte de klant een 21-gradenkamer met airconditioning in en werd de kwaliteit van eten verbeterd.

Werkstroom van LP-3001 Automatische Laagjes en gevulde Paratha Productielijn
Werkprocessen van LP-3001 Automatische Laagjes en gevulde Paratha Productielijn

Voor vergistingstijd was het nodig om vijfendertig minuten deeg uit te rusten in twaalf minuten binnen een straal van 12 meter. Uiteindelijk besloot ANKO een grotere transportband te bouwen om ruimte te sparen.

Tot dusver leek elk aspect correct te werken, vanaf het begin van de meelsproeier, de breedte van de botervulling en de meeldeeg tot de deegbalvormen.

LP-3001 Automatische Laagjes en gevulde Paratha Productielijn
Grootte 10.350 (L) * 7550 (B) * 1800 (H) mm ("L" -opstelling)
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Phase, 10 kw
Capaciteit (basis op 130 g / pc) 3.000 stks / uur
Capaciteit (basis op 90 g / pc) 3.500 stks / uur

ANKO voedseloplossingen voor het maken van deegballen om 19 mm Pizza

Tot nu toe werd een uitstroommond van een botermenger aangepast, een beboterde spatel uitgerust en een airconditioner geïnstalleerd. Deegballetjes werden gevormd en klaar om te worden afgevlakt tot vellen. De deegbal bleef echter stil na het pletten. De persmachine van roestvrij staal, PP-2 (automatische film- en persmachine), is een drukpersmachine die is ontworpen om 80 grams deegballen in vellen te maken.

PP-2 Automatisch filmen en persen van de machine
PP-2 Automatisch filmen en persen van de machine

Zoals u kunt zien, zijn er factoren die het element meel beïnvloeden; waar de tarwe vandaan komt, het oogstseizoen en het weer. Daarom is een aanpassing van de voedselmachine noodzakelijk om doelen te bereiken voor het maken van voedsel. Eerst probeerde ANKO 30 minuten deeg te laten rusten maar werkte niet. Verplaatst vervolgens de deegballen naar buiten waar de temperatuur 32 graden was. Het werkte!

een close-up van PP-2 automatische film- en persmachine
PP-2 Automatische film- en persmachine is in staat om deegvellen te produceren met nauwkeurige diameters en diktes.

Deze zelfde situatie deed ANKO denken aan wiens klant een ANKO was en vroeg om een Pizza die 19 mm Pizza groot formaat kan maken. "Geen grapje, de metalen plaat gebogen om deegballen plat te maken." ANKO technicus teruggeroepen. ANKO verhoogde dus de snelheid van de transporteur en verlaagde de snelheid van de rol met een kruislingse wals om de gewenste dikte van de deegplaat te verkrijgen. Een bloempoeder-strooi, twee deeg-rusttransporteurs (gebouwd lang om ruimte te besparen) plus rollen, 19 mm bloemdeeghuid werd gemaakt en de velhuid stopte tijdens het verwerken terug te lopen.

Op de vierde dag van de reis ontmoetten de ingenieurs van ANKO de baas en hij was verrukt van de voedselproductielijn en zijn productiemogelijkheden. Een jaar later kocht de klant een nieuwe paratha-productielijn om de stijgende verkoop aan te kunnen.

PP-2
Grootte 2900 (L) * 960 (B) * 1470 (H) mm
Transportband stapelen 1650 (L) * 670 (B) * 710 (H) mm
Elektriciteit 220V, 50 / 60Hz, eenfase, 120W
Druk op plaatformaat 235mm
Productdiameter Max. 200mm
Capaciteit 1.500 stks / uur
Luchtverbruik 480 l / min (@ 8 kg / cm³)
Machine gewicht 700 kg

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde producten


English | 日本語 | Indonesia | Français | Deutsch | Italiano | हिन्दी | Dansk | Ελληνικά | Việt | Polska | Русский | ไทย | Español | فارسی | Română | 한국어 | Filipino | česky | Português | العربية | українська | Nederlands | Türkçe | Close