Anko Food Machine Co, Ltd
  • paratha
  • paratha
  • paratha

Γραμμή παραγωγής Paratha της ANKO - Από το μεμονωμένο μηχάνημα τροφίμων μέχρι το έργο "κλειδί στο χέρι"

39 χρόνια. 110 χώρες της μηχανής τροφίμων - ANKO

LP-3001 Τροφίμων μηχάνημα για την παραγωγή Κινεζική κρέπα, πράσινο πίτα scallion, βάση πίτσα, γεμιστό paratha, κρουασάν donut

διάσπαρτος Ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: 110 χώρες 39 χρόνια - τα μηχανήματα τροφίμων ANKO βοηθούν να φτάσετε στην αγορά κατεψυγμένων τροφίμων

Γραμμή παραγωγής Paratha της ANKO - Από το μεμονωμένο μηχάνημα τροφίμων μέχρι το έργο "κλειδί στο χέρι"

30 Οκτωβρίου 2017

Για τα τελευταία 39 χρόνια, η ANKO πωλεί μηχανήματα τροφίμων παγκοσμίως παρέχοντας υψηλής ποιότητας μηχανήματα επεξεργασίας τροφίμων και άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης πελατών. Η εξειδικευμένη τεχνολογία και η ευέλικτη σχεδίαση έδωσαν τη δυνατότητα στην ANKO να πουλήσει μηχανήματα διατροφής μακράς διάρκειας και οικονομικά αποδοτικά σε περισσότερες από 110 χώρες.

Με βάση τα 39 χρόνια εμπειρίας της μηχανής τροφίμων, η βασικά συλλεγμένη βάση δεδομένων συνταγών ήταν μια προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μαζί με την αγορά μηχανών τους. Αργότερα, η ANKO άρχισε να πωλεί γραμμές παραγωγής λόγω των αναγκών της αγοράς. Ένα από τα έργα με το κλειδί στο χέρι ήταν μια γραμμή παραγωγής paratha για μια μεγάλη εταιρεία στη Νότια Αφρική, η οποία ήταν μια διασκεδαστική πρόκληση για τους μηχανικούς της ANKO . Εξαιτίας αυτής της σειράς, η ANKO έχει αποκτήσει γνώση του σχεδιασμού έργων με το κλειδί στο χέρι, όπως το πώς μπορεί να τροποποιηθεί μια μηχανή τροφίμων για να βελτιώσει την ποιότητα των τροφίμων, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση της θερμοκρασίας του καιρού, το σχεδιασμό της μεθόδου ψεκασμού αλεύρων και την περίοδο ανάπαυσης της ζύμης. επιλογή αλεύρου.

Η εξειδικευμένη τεχνολογία και η ευέλικτη σχεδίαση έδωσαν τη δυνατότητα στην ANKO να πουλήσει μηχανήματα διατροφής μακράς διάρκειας και οικονομικά αποδοτικά σε περισσότερες από 110 χώρες.

paratha, rotli, chapati
Το Paratha (επίσης γνωστό ως rotli ή chapati)

ANKO έλαβε εντολή για μια γραμμή παραγωγής paratha (γνωστή και ως rotli ή chapati) από τη Νότιο Αφρική πριν από λίγα χρόνια. Ο πελάτης ήταν ένας από τους κορυφαίους βιομηχανικούς οίκους στην Τανζανία και η δουλειά τους σε μεγάλη κλίμακα ήταν απλά μάτι-άνοιγμα. Από το εργοστάσιο παραγωγής ζάχαρης, αλεύρου, μεταλλικού νερού, παγωτού, μπισκότων, χυμών φρούτων και προσθέτων τροφίμων σε πλαστικές συσκευασίες και υπηρεσίες μεταφοράς, το ονομάζετε! Μετά την παραγγελία, όλα πήγαν καλά. Όταν ο πελάτης έλαβε το δοχείο. Οι μηχανικοί της ANKO πέρασαν επίσης για εγκατάσταση μετά από 23 ώρες ταξίδι.

Ο Paratha (γνωστός και ως rotli ή chapati) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αζυμωμένα flatbreads στη Νότια Ασία και τα συστατικά είναι απλά: αλεύρι, βούτυρο, αλάτι και νερό. Απαιτεί ζύμωμα αλεύρων, κύλιση, φύλλο ζύμης και ανάπαυση καθώς και εφαρμογή βουτύρου. Χρησιμοποιώντας μια μηχανή τροφίμων για να προσομοιώσετε χειροποίητη διαδικασία για την παρασκευή parathas γεύση 100% σαν σπιτική είναι ο στόχος της ANKO .

ANKO χειρίστηκε την εγκατάσταση της μηχανής πελάτη γρήγορα και αποτελεσματικά. την ηλεκτρική καλωδίωση, τη λειτουργία του μηχανήματος και τον έλεγχο του μηχανήματος. ANKO δεν έπαψαν αμέσως μετά την επιθεώρηση. η παρασκευή τροφίμων ήταν το επόμενο βήμα. ANKO πρότεινε αλεύρι σίτου που περιέχει πρωτεΐνη 11% έως 12% για να πάρει τη σωστή υφή του paratha. Ο πελάτης τους πήρε σε ένα από τα φυτά για να πάρει το σωστό αλεύρι. Χωρίς εξοπλισμό δοκιμής αλευριού, ο μηχανικός της ANKO αρπάχτηκε απλώς μια χούφτα αλεύρι, ζυμώντας την στην παλάμη για να παρατηρήσει την κολλητική της κατάσταση. Στο τέλος, πήραμε το σωστό είδος αλεύρου. "Η ANKO προσκαλεί με συνέπεια τους καθηγητές τροφίμων για την κατάρτιση του προσωπικού για να βελτιώσουν τις γνώσεις τους για τα τρόφιμα, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για μια τέτοια κατάσταση". ANKO μηχανικός της ANKO υπενθύμισε. Ως αποτέλεσμα, το κατάλληλο είδος αλεύρου βρέθηκε για μαζική παραγωγή.

Γραμμή Παραγωγής LP-3001 Αυτόματης Στρώσης & Παραγεμισμένης Paratha
ANKO LP-3001 Αυτόματη Layer & γεμισμένη γραμμή παραγωγής Paratha

Προσαρμογή της Μηχανής Τροφίμων του τμήματος εκροής για βουτύρου φύλλων

Υποτίθεται ότι ένα παχύ τεμάχιο βουτύρου θα τυλίγεται σε ένα δέρμα ζύμης που θα ακολουθείται από ζύμωμα. Ωστόσο, η θερμοκρασία ήταν πάνω από 35 μοίρες στην Τανζανία, όταν το βούτυρο βγήκε από το μείγμα βουτύρου, μετατράπηκε σε υγρό μέσα σε μισή ώρα. Το βούτυρο ήταν ριγμένο και βγήκε γρήγορα, γεγονός που αύξησε την αβεβαιότητα της ποιότητας των τροφίμων. Εξαιτίας αυτού, το σχήμα εκροής του αναμίκτη τροποποιημένου βουτύρου ANKO επιβραδύνει τη ροή. Επίσης, μια μεταλλική σπάτουλα ήταν εξοπλισμένη για να κατανείμει το βούτυρο ομοιόμορφα.

9 βαθμίδων Μηχανή επεξεργασίας τροφίμων - Ψυχρός αέρας για τη συνεκτικότητα ποιότητας ζύμης και τον τρόπο αλλαγής του σχεδιασμού των φυτών λόγω της διαδικασίας ανάπαυσης της ζύμης

Το Paratha σημαίνει στρώματα ζύμης. Όταν η σκόνη αλεύρου εισάγεται στη γραμμή επεξεργασίας τροφίμων, υπάρχουν εννέα στάδια επεξεργασίας μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, συμπεριλαμβανομένης της ανάμειξης αλεύρων ζύμης, ζύμωσης, πίεσης, πρώτης ύλης ζύμης, περιτυλίγματος βουτύρου, δεύτερης φύλλου ζύμης, διπλώματος, μορφοποίηση και συμπίεση. Κατά τη διαδικασία, πρέπει να αφαιρεθούν παράγοντες που θα μπορούσαν να μεταβάλουν τα χαρακτηριστικά της ζύμης, όπως η θερμοκρασία δωματίου, η περίοδος ζύμωσης και ο τύπος αλεύρου. Έτσι, το αλεύρι έχει επιλεγεί. Και όσον αφορά τη θερμοκρασία δωματίου, συσχετίζεται με το αποτέλεσμα ζύμωσης. Για να χαλαρώσετε το πλέγμα αλευριού, βοηθάει η ζύμη που βρίσκεται στη χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι, η ANKO πρότεινε ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο. Την επόμενη μέρα ο πελάτης δημιούργησε ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο 21 βαθμών και βελτιώθηκε η ποιότητα των τροφίμων.

Ροή εργασίας της γραμμής παραγωγής LP-3001 Automatic Layer & Stuffed Paratha
Διαδικασίες εργασίας της γραμμής παραγωγής LP-3001 Automatic Layer & Stuffed Paratha

Για το χρόνο ζύμωσης, έπρεπε να διεξάγεται ζύμη τριάντα πέντε λεπτών σε 12 λεπτά μέσα σε 12 μέτρα. Στο τέλος, η ANKO αποφάσισε να κατασκευάσει έναν ψηλότερο μεταφορέα για να εξοικονομήσει χώρο.

Μέχρι στιγμής, κάθε πτυχή φαινόταν να λειτουργεί σωστά, από την αρχή του ψεκαστήρα αλεύρων, το πλάτος του περιτυλίγματος του βουτύρου και η ζύμη του αλεύρου να διπλώνεται στις μορφές μπάλας ζύμης.

Γραμμή Παραγωγής LP-3001 Αυτόματης Στρώσης & Παραγεμισμένης Paratha
Μέγεθος 10,350 (L) * 7550 (W) * 1800 (Η) mm (διάταξη "L")
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 φάσεις, 10 kw
Χωρητικότητα (βάση 130g / pc) 3.000 τεμάχια / ώρα
Χωρητικότητα (βάση 90g / pc) 3,500 τεμάχια / ώρα

ANKO Λύσεις μηχανήματος τροφίμων για ζύμη μπάλα πατώντας ζητήματα για να κάνει 19 χιλιοστά πίτσα

Μέχρι τώρα, προσαρμόστηκε ένα στόμιο εκροής του μίξερ βουτύρου, εξοπλίστηκε μια βουτυρωμένη σπάτουλα και εγκαταστάθηκε κλιματιστικό. Οι σφαίρες ζύμης σχηματίστηκαν και ήταν έτοιμες να πεπλατυσθούν σε φύλλα. Ωστόσο, η μπάλα της ζύμης παρέμεινε ακόμα μετά από κοπιασμό. Η μηχανή πίεσης από ανοξείδωτο χάλυβα, PP-2 (μηχανή αυτόματης μηχανής λήψης πίεσης και πρέσσας), είναι μια μηχανή πρέσας πίεσης, η οποία έχει σχεδιαστεί για να κατασκευάζει μπάλες ζύμης 80 γραμμαρίων σε φύλλα.

Αυτόματη μηχανή λήψης και πιεσοποίησης PP-2
Αυτόματη μηχανή λήψης και πιεσοποίησης PP-2

Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν το στοιχείο του αλεύρου. όπου είναι το σιτάρι, η εποχή της συγκομιδής και ο καιρός. Έτσι, η τροποποίηση της μηχανής τροφίμων είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων παραγωγής τροφίμων. Πρώτον, η ANKO προσπάθησε 30 λεπτά ζυμώντας ανάπαυση, αλλά δεν λειτούργησε. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε η μπάλες ζύμης έξω από όπου η θερμοκρασία ήταν 32 μοίρες. Δούλεψε!

ένα κοντινό πλάνο του μηχανήματος αυτόματης λήψης και εκτύπωσης PP-2
Η μηχανή αυτόματης μηχανής λήψης και πιεσοποίησης PP-2 μπορεί να παράγει φύλλα ζύμης με ακριβείς διαμέτρους και πάχη.

Η ίδια κατάσταση θυμίζει την ANKO οποίας ο πελάτης ήταν προμηθευτής πίτσας και ζήτησε μια μηχανή πίτσας ικανή να φτιάξει πίτσα μεγέθους 19 mm. "Δεν γελάτε, η μεταλλική πλάκα λυγίσει προσπαθώντας να ισοπεδώσουν τις μπάλες ζύμης." ANKO μηχανικός της ANKO υπενθύμισε. Έτσι, η ANKO αύξησε την ταχύτητα του μεταφορέα και μείωσε τον ρυθμό του κυλίνδρου με έναν εγκάρσιο κύλινδρο για να αποκτήσει το επιθυμητό πάχος φύλλου ζύμης. Μια πασπαλισμένη σκόνη αλευριού, δύο μεταφορείς αναπνοής ζύμης (χτισμένες ψηλά για να εξοικονομηθεί χώρος) συν κυλίνδρους, κατασκευάστηκε δέρμα ζύμης μήκους 19mm και το δέρμα του φύλλου σταμάτησε να υποχωρεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.

Την τέταρτη ημέρα του ταξιδιού, οι μηχανικοί της ANKO συναντήθηκαν με το αφεντικό και ενθουσιάστηκαν με τη γραμμή παραγωγής τροφίμων και τις δυνατότητες παραγωγής του. Ένα χρόνο αργότερα, ο πελάτης αγόρασε άλλη γραμμή παραγωγής paratha για να αντιμετωπίσει τις αυξανόμενες πωλήσεις.

ΡΡ-2
Μέγεθος 2900 (L) * 960 (W) * 1470 (Η) mm
Μεταφορέα στοιβασίας 1650 (L) * 670 (W) * 710 (Η) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 220V, 50 / 60Hz, μονοφασική, 120W
Πιέστε το μέγεθος της πλάκας 235mm
Διάμετρος προϊόντος Μέγιστη. 200mm
Χωρητικότητα 1.500 τεμάχια / ώρα
Κατανάλωση αέρα 480 L / min (@ 8 kg / cm3)
Βάρος μηχανής 700 κιλά

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Ρωτήστε τώρα
READY-eSUPPORT
Για το LIVE HELP , απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk", οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας online σύντομα.
ΜΕΡΙΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | 日本語 | Indonesia | Français | Deutsch | Italiano | हिन्दी | Dansk | Ελληνικά | Việt | Polska | Русский | ไทย | Español | فارسی | Română | 한국어 | Filipino | česky | Português | العربية | українська | Nederlands | Türkçe | Close