Anko Food Machine Co., Ltd.
  • paratha
  • paratha
  • paratha

ANKO Paratha produktionslinje - Fra individuel madmaskine til nøglefærdigt projekt

39 år. 110 Lande Food Machine - ANKO

LP-3001 madmaskine til fremstilling af kinesisk crepe, grøn skalletpai, pizza base, fyldt paratha, croissantdoughnut

prikket Sektioner:
prikket Nuværende side: 110 lande 39 år - ANKO Food Machines hjælper dig med at nå markedet for frossen mad

ANKO Paratha produktionslinje - Fra individuel madmaskine til nøglefærdigt projekt

30. oktober, 2017

I de sidste 39 år har ANKO solgt fødevaremaskiner verden over ved at levere højkvalitetsmaterielforarbejdningsmaskiner og fremragende kundeservice. Den dygtige teknologi og fleksible brugerdefinerede design har gjort det muligt for ANKO at sælge langvarige og omkostningseffektive fødevaremaskiner til over 110 lande.

Baseret på 39 års erfaring med madmaskiner har den primært indsamlede opskriftdatabase været en værditilvækstaftale for kunder sammen med deres maskinindkøb. Senere begyndte ANKO at sælge produktionslinjer på grund af markedets behov. En af de nøglefærdige projekter var en paratha produktionslinje til et stort firma i Sydafrika, hvilket var en sjov udfordring for ANKO ingeniører. På grund af denne ordre har ANKO fået kendskab til nøglefærdige projektdesign, som f.eks. Hvordan en fødevaremaskine kan modificeres for at forbedre fødevarekvaliteten ved at tage hensyn til vejtemperatureffekten, udformningen af ​​melstrygningsmetoden og dejenes hvileperiode samt udvælgelse af mel.

Den dygtige teknologi og fleksible brugerdefinerede design har gjort det muligt for ANKO at sælge langvarige og omkostningseffektive fødevaremaskiner til over 110 lande.

paratha, rotli, chapati
Paratha (også kendt som en rotli eller chapati)

ANKO modtog en ordre for en paratha (også kendt som en rotli eller chapati) produktionslinje fra Sydafrika for nogle år siden. Klienten var en af ​​de førende industrihuse i Tanzania, og deres storskala forretning var bare øjenåbning. Spænder fra produktionsanlæg af sukker, mel, mineralvand, is, kiks, frugtjuice og tilsætningsstof til plastemballage og transporttjenester, du hedder det! Efter ordren gik alt godt. Når klienten havde modtaget beholderen; ANKO ingeniører fløj også over til installation efter 23 timers rejse.

Paratha er også en af ​​de mest populære usyrede flatbreads i Sydasien, og ingredienserne er enkle: mel, smør, salt og vand. Det kræver mel æltning, rulning, dejbeklædning og hvile samt smørpåføring. Ved hjælp af en maskine til at simulere håndlavet proces til fremstilling af parathas, er 100% smag som hjemmelavet ANKO mål.

ANKO håndterede klients maskininstallation hurtigt og effektivt; elektriske ledninger, maskindrift og maskindelskontrol. ANKO tjenester stoppede ikke lige efter inspektionen; madlavning var det næste skridt. ANKO foreslog hvedemel, der indeholder 11% til 12% protein for at få den rigtige tekstur af paratha. Klienten tog dem til en af ​​planterne for at vælge det rigtige mel. ANKO tog ANKO ingeniør bare en håndfuld mel, æltede den i håndfladen for at observere sin klæbeevne. Til sidst blev den rigtige slags mel plukket. " ANKO opfordrer konsekvent madprofessorer til personaleuddannelse til at forbedre deres madkundskaber, hvilket er meget nyttigt for en situation som dette." ANKO ingeniør mindede om. Som følge heraf blev den rigtige slags mel fundet for masseproduktion.

LP-3001 Automatisk lag og fyldt Paratha produktionslinje
ANKO LP-3001 Automatisk lag og fyldt Paratha produktionslinje

Fødevareautomatisering Tilpasning af udløbsafsnit til arksmeddeling

Formentlig vil en tyk blok af smør blive pakket ind i en dejhud efterfulgt af æltning. Temperaturen var imidlertid over 35 grader i Tanzania, da smørret kom ud fra smørblanderen, blev det til væske inden for en halv time. Smørret var løbende og kom hurtigt ud, hvilket øgede usikkerheden om fødevarekvaliteten. På grund af det har ANKO ændret smørblanders udstrømningsform for at bremse strømmen. Derudover var en metalspatel udstyret til at sprede smørret jævnt.

9 Step Food Processing Machine - Kold luft til Dough Quality Consistency og Hvordan Plant Design blev ændret på grund af dejen hvileprocessen

Paratha betyder lag af dej. Når melpulveret indsættes i fødevareforarbejdningslinjen, er der ni behandlingstrin inden for femten minutter, herunder dejmelblanding, æltning, presning, førstegangsdejning, smørindpakning, anden gangsdugplader, foldning, arkvalsning, formning og presning. Under processen skal faktorer, der ændrer dejenes egenskaber, fjernes, såsom stuetemperatur, fermenteringstid og meltype. Så er melet blevet udvalgt. Og for rumtemperaturen korreleres det med fermenteringsresultatet. For at løsne mel gitter hjælper dej hvilende i den kolde temperatur. Således foreslog ANKO et klimatiseret værelse. Næste dag etablerede klienten et 21 graders airconditionerede værelse, og kvaliteten af ​​maden blev forbedret.

Arbejdsstrøm af LP-3001 automatisk lag og fyldt Paratha produktionslinje
Arbejdsprocesser for LP-3001 automatisk lag og fyldt Paratha produktionslinje

Til fermenteringstid var det påkrævet at gennemføre tredive og fem minutter dejen hviler om tolv minutter inden for 12 meter. I sidste ende besluttede ANKO at bygge en større transportør for at spare plads.

Hidtil syntes ethvert aspekt at fungere korrekt, fra begyndelsen af ​​melsprinkler, bredden af ​​smørindpakning og meldeg foldet til dejboldformerne.

LP-3001 Automatisk lag og fyldt Paratha produktionslinje
Størrelse 10.350 (L) * 7550 (W) * 1800 (H) mm ("L" arrangement)
Elektricitet 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Faser, 10 kw
Kapacitet (base på 130g / pc) 3.000 stk / time
Kapacitet (base på 90g / pc) 3.500 stk / time

ANKO Food Machine Solutions til dejboldpresser problemer for at gøre 19mm Pizza

Indtil nu var en udgangsmund af smørblander tilpasset, en smørret spatel var udstyret, og et klimaanlæg blev installeret. Dejkugler blev dannet og klar til at blive fladet i plader. Doughballen blev dog stadig efter squashing. Pressemaskinen i rustfrit stål, PP-2 (Automatisk film- og pressemaskine), er en trykpressemaskine, der er designet til at lave 80 gram dejboller i plader.

PP-2 Automatisk film- og pressemaskine
PP-2 Automatisk film- og pressemaskine

Som du kan se, er der faktorer, der påvirker elementet af mel; hvor hveden er fra, høstperioden og vejret. Derfor er modifikation af fødevaremaskine nødvendig for at opnå fødevarefremstillingsmål. For det første forsøgte ANKO 30 minutter dejen hviler men fungerede ikke. Derefter flyttede dejen bolde udenfor hvor temperaturen var 32 grader. Det virkede!

et nærbillede af PP-2 Automatisk film- og pressemaskine
PP-2 Automatisk film- og pressemaskine er i stand til at producere dejark med præcise diametre og tykkelser.

Den samme situation mindede om ANKO hvis klient var en pizza leverandør og anmodede om en pizza maskine, der er i stand til at gøre 19 mm stor størrelse pizza. "Ingen sjov, metalpladen bøjede forsøger at flade dejboller." ANKO ingeniør tilbagekaldt. Således øgede ANKO transportørens hastighed og sænket rullehastighed med en tværgående rulle for at opnå den ønskede tykkelse af dejark. Et mel pulver sprinkle, to dej hvilende transportører (bygget høje for at spare plads) plus ruller, 19mm mel dej hud blev lavet, og arkhuden stoppet aftagende under behandlingen.

På den fjerde dag af turen mødte ANKO ingeniører chefen, og han var begejstret for fødevareproduktionslinjen og dens produktionskapacitet. Et år senere købte klienten en anden paratha produktionslinje for at klare det stigende salg.

PP-2
Størrelse 2900 (L) * 960 (W) * 1470 (H) mm
Stacking Transportør 1650 (L) * 670 (W) * 710 (H) mm
Elektricitet 220V, 50 / 60Hz, enkeltfase, 120W
Tryk på Platestørrelse 235mm
Produktdiameter Maks. 200mm
Kapacitet 1.500 stk / time
Luftforbrug 480L / min (@ 8 kg / cm3)
Maskinvægt 700 kg

PRODUKTKATEGORI


SEND EN UNDERSØGELSE
spørg nu
READY-eSUPPORT
For Live Help , skal du blot klikke på "Live Help Desk". Vores specialister vil snart være med dig online.
DEL

Søg relaterede produkter


English | 日本語 | Indonesia | Français | Deutsch | Italiano | हिन्दी | Dansk | Ελληνικά | Việt | Polska | Русский | ไทย | Español | فارسی | Română | 한국어 | Filipino | česky | Português | العربية | українська | Nederlands | Türkçe | Close