Anko Food Machine Co, Ltd.
  • Creveți de creveți care sunt fabricate de echipamentul de prelucrare a alimentelor de la ANKO
  • Creveți de creveți care sunt fabricate de echipamentul de prelucrare a alimentelor de la ANKO
  • Creveți de creveți care sunt fabricate de echipamentul de prelucrare a alimentelor de la ANKO

Echipamentul de procesare a alimentelor de la ANKO ajută un vânzător de pantofi să înceapă o afacere alimentară

ANKO oferă recomandări pentru mașini alimentare și studiu de piață pentru un bun început

ANKO nu doar vinde mașini alimentare - Pregătirea rețetelor pentru masina alimentară de găluște de creveți, biscuiți Siomai & Crystal

punctat secţiuni:
punctat Pagina curentă: Echipamentul de procesare a alimentelor al ANKO ajută pe un vânzător de pantofi să înceapă o afacere alimentară

Echipamentul ANKO prelucrare a alimentelor îi ajută pe vânzătorul de pantofi să înceapă o afacere alimentară - nu doar un furnizor de mașini alimentare, ANKO oferă, de asemenea, o rețetă alimentară,

28 septembrie 2017
Delicious Cake Joint Stock Company

Dacă vindeți găluște lucrate manual, cumpărarea unei mașini de fabricat găluște pentru a crește productivitatea este destul de ușoară. Dar dacă sunteți un producător de încălțăminte care dorește să vândă alimente congelate, ar fi un pas mare, deoarece nu există nicio asemănare între două industrii. Cu toate acestea, proprietarul companiei DELICIOUS DELICIOUS CAKE JOINT STOCK COMPANY (Delicious) din Vietnam trebuia să facă acest lucru. Motivul era simplu; a fost pentru a îmbunătăți rentabilitatea cu o afacere nouă. Delicious are mai mult de o sută de angajați localizați în fiecare provincie din Vietnam; toți angajații lucrează cu Delicious de zeci de ani, iar proprietarul se simte responsabil pentru viața lor. Magazinele și personalul erau deja acolo, dar ce să vândă era singura preocupare. Știind că ANKO vinde mașini alimentare de peste 39 de ani în 110 de țări, Delicious a decis să încerce.ANKO proiectează mașini alimentare adecvate bazate pe:
dimensiunea plantei, rețeta, costul așteptat și rentabilitatea atunci când doresc să crească productivitatea

Comunicarea a început din nefericire din cauza barierei lingvistice, dar a fost posibilă. Proprietarul a cerut aproximativ zece mașini de ANKO pe site-ul ANKO și a zburat în Taiwan cu angajații săi și cu un traducător. "În general, majoritatea clienților noștri știu despre alimente și ANKO proiectează o mașină adecvată pentru alimente pe baza mărimii plantelor, a rețetei, a costului așteptat și a revenirii atunci când doresc să crească productivitatea. Cu toate acestea, Delicious nu a avut nicio cunoaștere despre alimente, să nu mai vorbim de mașini alimentare ", a reamintit inginerul ANKO . "Cu toate acestea, intenția de a-și păstra angajații a fost inspirată. În general, nu este vorba doar de o afacere, ci și de a ajuta sute de familii".

ANKO oferă recomandări pentru mașini alimentare și studiu de piață pentru un bun început

Masina de fabricat siomai HSM-600 de la ANKO

Intrigant, Vietnamul este de fapt unul dintre cei mai importanți exportatori de creveți, găluștele de creveți lucrate manual sunt servite în mod normal, dar rareori înghețate. Din acest motiv, ANKO recomandat mașinile de creveți pentru creveți pentru piața locală, plus două mașini de vânzare cele mai bine vândute pentru a începe - mașină de fabricat siomai (HSM-600) și mașină de gătit cu cristal (HLT-660B).

ANKO spera să aleagă echipamente alimentare care să fie ușor de curățat și menținute, astfel încât clientul să poată începe fără probleme, chiar și cu cunoștințele lor limitate. În plus, mașinile selectate sunt capabile să producă mai multe alimente dacă doresc să vândă ceva mai târziu. De exemplu, cremă de gătit creveți nu face doar găluște, vă permite să faceți alimente legate de ambalaj, cum ar fi găluște regulate, găluște prajit, samosa, Har gow și ravioli. Siomai face masina poate fi, de asemenea, utilizat pentru a face fructe de mare și orez siomai. Chao Zhou găluște poate fi făcută de mașină de cristal găluște.

HSM-600 Siomai de luare a mașinii
Mașină de fabricat Siomai, HSM-600
HSM-600 Siomai de luare a mașinii
mărimea 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Electricitate 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 faze, 3,25 kW
Capacitate 5.000-6.000 buc / oră
Grosimea produsului 0.4-0.5mm
Greutatea produsului 14-28g
Dimensiunea produsului Dia. 25-35mm; Inaltime: 25-29mm
Greutate netă 700 kg

ANKO nu doar vinde mașini alimentare - Pregătirea rețetelor pentru masina alimentară de găluște de creveți, Siomai și găluște de cristal

La o nouă fabrică de 107.000 de metri pătrați, o echipă de ingineri ANKO se pregăteau să lanseze mașinile de hârtie cu rețete pregătite pentru Delicious. Rețeta este unul dintre factorii importanți care ar putea decide succesul unei afaceri.

Mașină de gătit cu cristal ANKO HLT-660B
Mașină de gătit cu cristale ANKO , HLT-660B

ANKO , de peste 39 de ani, a colectat baza de date pentru rețete alimentare le-a permis să furnizeze rețete ori de câte ori clienții au nevoie de îndrumare sau pentru testarea mașinilor alimentare. Accesul rapid la rețete la nivel mondial a devenit un avantaj pentru ANKO în industria mașinilor alimentare. La urma urmei, cunoașterea aprofundată a ingredientelor ar putea ajuta inginerii să proiecteze mașini alimentare cu texturi și arome așteptate. Nu puteți ști despre o mașină alimentară, dar nu despre ingredientele alimentare, ele sunt corelative.

Proprietarul Delicious a încercat câteva feluri de mâncare din mașinile alese pentru alimente. Creveți de creveți făcând o mașină într-o zi, mașină siomai următoarea. Uneori personalul îi plăcea, dar proprietarul avea o opinie diferită sau invers. Odată, proprietarul a dorit să adauge pudră de arahide pentru a schimba aroma un pic pentru piața produselor alimentare din Vietnam. ANKO modificat rețeta și a reproiectat mașina cu o funcție suplimentară de aspersoare.

În ziua în care mașinile alimentare au fost livrate în Vietnam, inginerii ANKO au sosit, de asemenea, la fabrica pentru instalare. Delicios pregătit rețeta în funcție de contribuția ANKO . Mașinile de hrănire au fost înființate cu mâini abile, și toate mașinile de hrănire au fost în funcțiune în cel mai scurt timp. Cu toate acestea, găluște de creveți gustat ușor și echipa a imaginat că a fost amidon. În general, amidonul este mult mai greu de manipulat decât făina; ameliorarea gelatinizării poate avea loc din cauza temperaturii de încălzire a apei, a vremii, a cantității de apă sau a modificării amidonului, ceea ce înseamnă că ajustarea ar trebui făcută pe baza locului în care se obține amidonul. Pielea groasă de patiserie permite plierea gălucilor, dar este prea dulce pentru a mesteca. Pe de altă parte, pielea gălbuie subțire este suculentă, totuși, este o provocare pentru o mașină să se ocupe de o astfel de piele moale. Cheia este de a crea găluște cu sensibilitate perfectă, iar modificarea discretă a ingredientelor este singura soluție pentru a construi o afacere alimentară de lungă durată.

Deci, problema foaie de patiserie a fost rezolvată. ANKO folosit amidonul local pentru a pune la dispoziția clientului cantitatea corectă de apă și gluten de grâu și le-a arătat cum arată după ajustare pentru a se asigura că toți pașii sunt urmăriți.

Mașină de gătit cu cristal ANKO HLT-660B
Mașină de gătit cu cristale HLT-660B
Mașină de gătit cu cristale HLT-660B
mărimea 1,510 (H) x 500 (W) x 1,050 (D) mm
Electricitate 220/380 V, 50/60 Hz, Single / 3 faze
Capacitate 2.500-6.500 buc / oră
greutatea produsului 5-40g / buc
Greutatea mașinii 300 kg

Creveți de aluat crevete cu rețetă specială ANKO pentru vânzări bune

  • cârnați de cristal
  • dimsum, sumă dim
  • siomai

Ar fi ideal să aveți un creveți întregi în fiecare găluște de creveți, dar nu este posibil să se întâmple deoarece este făcut cu o mașină alimentară. Cu toate acestea, puteți asigura că fiecare mușcătură de găluște de creveți este plină de creveți suculent. În primul rând, există o modificare a rețetă pentru a crește densitatea de creveți în pastă. În al doilea rând, remodelați lamele mixerului pentru a schimba modul în care creveții sunt tăiați. Când creveții sunt amestecați în mod egal, fiecare găluște are aproape o cantitate egală de creveți.

A trecut peste un an, iar vânzările de produse congelate "delicioase" au crescut într-un ritm solid. Cu capacități competitive de producție alimentară (găluște de creveți 480.000 / lună, siomai 980.000 / lună, găluște de cristal 640.000 / lună, mașină funcționează 8 ore pe zi), Delicious a reușit să aibă grijă de angajații săi cu noul model de afaceri.

Mașini suplimentare pentru alimente achiziționate de Delicious.
Mașina de tăiat lemne multifuncțională ACD-800 de la ANKO
ACD-800 mașină de tăiat lemne multifuncționale
ACD-800 mașină de tăiat lemne multifuncționale
mărimea 1070 (H) x 1100 (W) x 490 (D) mm
Electricitate 220/380/415 V, 50/60 Hz, Single / 3 faze, cu control invertor
Capacitate Leaf vagibil: 200-800 kg / oră, Legume rădăcinoase: 200-600 kg / oră
specificațiile produsului
Slicin 4mm / 12mm
Decolorare / Cubare 8x8mm / 10x10mm / 12x12mm / 20x20mm
Subiect rotund 4mm
Dunga 8mm
Fir 2,5 mm / 3 mm / 5 mm
Friteuza conveyer AF ANKOANKO hidraulic YL-22 de la ANKO
AF-589 și aparatul de extracție hidraulică YL-22
AF-589 friteuza conveyer
mărimea 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Electricitate 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 faze, 12 kW
YL-22 extractor hidraulic
Dia. de butoi interior 22 ", 1250 RPM
Electricitate 220/380 / 415V, 50/60 Hz, fază unică / 3
Capacitate 30L

ARTICOLE SECȚIUNI

CATEGORIE PRODUS


TRIMITEȚI O ANSAMBLU
întrebați acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP , trebuie doar să dați clic pe "Live Help Desk", specialiștii noștri vor fi în curând online cu dvs.
ACȚIUNE

Căutați produse asemănătoare


English | 日本語 | Français | ไทย | Ελληνικά | Italiano | Dansk | Português | Русский | Deutsch | العربية | हिन्दी | Việt | Español | فارسی | Türkçe | Nederlands | Filipino | Polska | česky | Indonesia | Română | 한국어 | українська | Close