Anko Food Machine Co., Ltd.
  • Garnalen dumpling die is gemaakt door ANKO 's voedselverwerkingsapparatuur
  • Garnalen dumpling die is gemaakt door ANKO 's voedselverwerkingsapparatuur
  • Garnalen dumpling die is gemaakt door ANKO 's voedselverwerkingsapparatuur

ANKO 's voedselverwerkende apparatuur helpt een schoenverkoper met het starten van een levensmiddelenbedrijf

ANKO levert aanbevelingen voor voedselmachines en marktonderzoek voor een goede start

ANKO verkoopt niet alleen machines voor voedingsmiddelen - recept voorbereiding voor voedselmachine van Garnalen dumpling , Siomai en dumpling met gluten-vrij deeg

stippel secties:
stippel Huidige pagina: ANKO 's voedselverwerkende apparatuur ondersteunt een schoenverkoper om een ​​levensmiddelenbedrijf te starten

ANKO 's voedselverwerkende apparatuur helpt een schoenenverkoper om een ​​levensmiddelenbedrijf op te zetten - niet alleen een leverancier van voedselmachines, ANKO biedt ook een voedselrecept en geweldige after-services.

28 september, 2017
Delicious Cake Joint Stock Company

Als je handgemaakte dumplings verkoopt, is het kopen van een Dumpling om de productiviteit te verhogen vrij eenvoudig. Maar als je een schoenmaker bent die bevroren voedsel wil verkopen, zou het een hele grote stap zijn, omdat er geen overeenkomst is tussen twee industrieën. De eigenaar van DELICIOUS DELICIOUS Cake JOINT STOCK COMPANY (Delicious) uit Vietnam moest het echter mogelijk maken. Het motief was eenvoudig; het was om de winstgevendheid te verbeteren met een nieuw bedrijf. Delicious heeft meer dan honderd medewerkers in elke provincie in Vietnam; alle medewerkers werken al tientallen jaren met Delicious en de eigenaar voelt zich verantwoordelijk voor zijn brood. De winkels en het personeel waren er al, maar wat te verkopen was de enige zorg. Wetend dat ANKO al meer dan 39 jaar ANKO verkoopt aan 110 landen, besloot Delicious het eens te proberen.ANKO ontwerpt geschikte voedselmachines op basis van:
de plantgrootte, het recept, de verwachte kosten en het rendement wanneer ze de productiviteit willen verhogen

De communicatie begon ongemakkelijk vanwege de taalbarrière, maar het was goed te doen. De eigenaar vroeg ongeveer tien voedselmachines op ANKO 's website en vloog met zijn werknemers en een vertaler naar Taiwan. "Over het algemeen weten de meeste van onze klanten over het eten en ANKO ontwerpt een geschikte voedselmachine op basis van de plantgrootte, het recept, de verwachte kosten en het rendement wanneer ze de productiviteit willen verhogen., Maar Delicious had geen kennis over voedsel, laat staan ​​voedselmachines ", herinnerde ANKO 's ingenieur zich. "De intentie om zijn werknemers te behouden was echter inspirerend: het gaat niet alleen om een ​​bedrijf, maar ook om het helpen van honderden gezinnen."

ANKO levert aanbevelingen voor voedselmachines en marktonderzoek voor een goede start

ANKO 's HSM-600 siomai makende machine

Het is intrigerend dat Vietnam in feite een van de grootste garnalenexporteurs is; handgemaakte garnalenknoedels worden normaal geserveerd, maar zijn zelden ingevroren. Daarom raadde ANKO Garnalen dumpling voor de lokale markt aan, plus twee andere bestverkochte voedselmachines om aan de slag te gaan - siomai-makingmachine (HSM-600) en een dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine (HLT-660B).

ANKO hoopt ANKO te kunnen kiezen die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is, zodat de klant zelfs bij beperkte kennis soepel kan beginnen. Bovendien zijn de geselecteerde machines in staat om meerdere voedingsmiddelen te maken als ze later iets anders willen verkopen. Bijvoorbeeld, Garnalen dumpling makende machine maakt niet alleen knoedels, het staat je toe om voedsel dat aan het verpakken is te maken, zoals gewone dumplings, gefrituurde knoedels, samosa, Har gow en Ravioli . Siomai-making machine kan ook worden gebruikt voor het maken van zeevruchten en rijst siomai. Chao Zhou Dumpling kan worden gemaakt door dumpling met gluten-vrij deeg machine.

HSM-600 Siomai-maakmachine
Siomai-maakmachine, HSM-600
HSM-600 Siomai-maakmachine
Grootte 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Phase, 3,25 kW
Capaciteit 5.000-6.000 stks / uur
Dikte van het product 0.4-0.5mm
Gewicht van het product 14-28g
Grootte van het product Dia. 25-35mm; Lengte: 25-29mm
Netto gewicht 700kg

ANKO verkoopt niet alleen machines voor voedingsmiddelen - recept voorbereiding voor voedselmachine van Garnalen dumpling , Siomai en dumpling met gluten-vrij deeg

In een nieuw gebouwde 107.000 vierkante meter fabriek, maakte een team van ANKO 's ingenieurs zich klaar om de voedselmachines te starten met bereide recepten voor Delicious. Het recept is een van de belangrijke factoren die het succes van een bedrijf kunnen bepalen.

ANKO HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine
ANKO dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine, HLT-660B

ANKO 's meer dan 39 jaar geleden verzamelde gegevensbank van het voedselrecept heeft hen toegelaten om recepten te verstrekken wanneer de cliënten begeleiding of voor de test van de voedselmachine nodig hebben. De snelle toegang tot wereldwijde recepten is een voordeel voor ANKO in de voedingsmiddelenindustrie geworden. Immers, diepgaande kennis van ingrediënten zou ingenieurs kunnen helpen bij het ontwerpen van voedselmachines met verwachte texturen en smaken. U kunt niet over een voedselmachine maar niet over de voedselingrediënten weten, zij zijn correlatief.

De eigenaar van Delicious probeerde een paar gerechten gemaakt van de gekozen voedselmachines. Garnalen dumpling maken machine op een dag, siomai machine de volgende. Soms vond het personeel het leuk, maar de eigenaar had een andere mening, of andersom. De ene keer wilde de eigenaar pinda-poeder toevoegen om de smaak een beetje te veranderen voor de voedselmarkt in Vietnam. ANKO heeft het recept aangepast en de machine opnieuw ontworpen met een extra sprinklerfunctie.

De dag dat de voedselmachines in Vietnam werden geleverd, arriveerden de ingenieurs van ANKO ook in de fabriek voor installatie. Delicious bereidde het recept volgens ANKO 's input. De voedselmachines waren opgezet met behendige handen en alle voedselmachines waren in een mum van tijd operationeel. Echter, de Garnalen dumpling smaakte enigszins en het team dacht dat het het zetmeel was. In het algemeen is zetmeel een stuk moeilijker te manipuleren dan meel; zetmeelverstijfseling kan optreden vanwege waterverwarmingstemperatuur, weer, waterhoeveelheid of zetmeelmodificatie, hetgeen betekent dat aanpassing dient te worden uitgevoerd op basis van waar het zetmeel wordt verkregen. Dikke schilferige huid zorgt voor Dumpling vouwen, maar is te deegachtig om op te kauwen. Aan de andere kant, dunne Dumpling huid is sappig, maar toch, het is een uitdaging voor een machine om te gaan met een dergelijke zachte huid. De sleutel is om dumplings te maken met perfecte zachtheid, en discrete wijziging van ingrediënten is de enige oplossing om een ​​duurzame voedingsindustrie op te bouwen.

Dus het probleem met het gebak is opgelost. ANKO gebruikte het lokale zetmeel om de juiste hoeveelheid water en tarwegluten voor de klant in te zetten en liet hen zien hoe het eruit ziet na de aanpassing om ervoor te zorgen dat alle stappen worden gevolgd.

ANKO HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine
HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine
HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine
Grootte 1.510 (H) x 500 (W) x 1.050 (D) mm
Elektriciteit 220/380 V, 50/60 Hz, Single / 3 Phase
Capaciteit 2.500-6.500 stks / uur
productgewicht 5-40g / pc
Machine gewicht 300kg

Garnalen dumpling met ANKO speciaal recept voor goede verkoop

  • kristallen dumplings
  • dimsum, Dim Sum
  • siomai

Het zou ideaal zijn om een ​​hele garnaal in elke Garnalen dumpling maar het is niet waarschijnlijk dat dit gebeurt omdat het gemaakt is met een voedselmachine. U kunt er echter voor zorgen dat elke hap van Garnalen dumpling vol sappige garnalen zit. Ten eerste is er een receptaanpassing om de dichtheid van garnalen in de pasta te verhogen. Ten tweede, herontwerp bladen van de mixer om te veranderen hoe de garnaal wordt gesneden. Wanneer de garnaal gelijkmatig wordt gemengd, heeft elke Dumpling bijna een gelijke hoeveelheid garnalen.

Het is meer dan een jaar geleden en de verkoop van diepvriesproducten in Delicious is in een stevig tempo gegroeid. Met concurrerende voedselproductiemogelijkheden ( Garnalen dumpling 480.000 / maand, siomai 980.000 / maand, dumpling met gluten-vrij deeg 640.000 / maand, let op: machines werken 8 uur per dag), kon Delicious goed voor zijn werknemers zorgen met het nieuwe bedrijfsmodel.

Extra voedselmachines gekocht door Delicious.
ANKO 's Multifunctionele groentensnijmachine ACD-800
ACD-800 Multifunctionele groentensnijmachine
ACD-800 Multifunctionele groentensnijmachine
Grootte 1070 (H) x 1100 (B) x 490 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, Single / 3 Phase, met inverterbesturing
Capaciteit Leaf vagetable: 200-800 kg / uur, Root vegetable: 200-600 kg / uur
product specificaties
Slicin 4 mm / 12 mm
Snijden / in blokjes zetten 8x8mm / 10x10mm / 12x12mm / 20x20mm
Ronde draad 4mm
Streep 8mm
Draad 2.5mm / 3mm / 5mm
ANKO 's AF-589-transportfriteuseANKO 's YL-22 hydro-extractor
AF-589-transportfriteuse en YL-22 hydro-extractor
AF-589-transportfriteuse
Grootte 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3-fase, 12 kW
YL-22 hydro-extractor
Dia. van innerlijke vat 22 ", 1250 RPM
Elektriciteit 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, Single / 3 Phase
Capaciteit 30L

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde producten


English | 日本語 | Français | ไทย | Ελληνικά | Italiano | Dansk | Português | Русский | Deutsch | العربية | हिन्दी | Việt | Español | فارسی | Türkçe | Nederlands | Filipino | Polska | česky | Indonesia | Română | 한국어 | українська | Close