Anko Food Machine Co., Ltd.
  • Garnalen dumpling , gemaakt door ANKO 's voedselverwerkingsapparatuur
  • Garnalen dumpling , gemaakt door ANKO 's voedselverwerkingsapparatuur
  • Garnalen dumpling , gemaakt door ANKO 's voedselverwerkingsapparatuur

ANKO 's voedselverwerkende apparatuur helpt een schoenverkoper met het starten van een levensmiddelenbedrijf

ANKO biedt Food Machine-aanbeveling en marktstudie voor een goede start

ANKO verkoopt niet alleen machines - recept voorbereiding voor voedselmachine van Garnalen dumpling , Siomai en dumpling met gluten-vrij deeg

stippel secties:
stippel Huidige pagina: ANKO 's voedselverwerkende apparatuur helpt een schoenverkoper met het starten van een levensmiddelenbedrijf

ANKO 's voedselverwerkende apparatuur helpt een schoenenverkoper om een ​​levensmiddelenbedrijf te starten - niet alleen een leverancier van voedselleveranciers, ANKO biedt ook een voedselrecept en geweldige after-services.

28 september, 2017
Delicious Cake Joint Stock Company

Als je handgemaakte dumplings verkoopt, is het kopen van een Dumpling om de productiviteit te verhogen vrij eenvoudig. Maar als je een schoenmaker bent die bevroren voedsel wil verkopen, zou het een hele grote stap zijn, want er is geen overeenkomst tussen twee industrieën. De eigenaar van DELICIOUS DELICIOUS Cake JOINT STOCK COMPANY (Delicious) uit Vietnam moest het echter waarmaken. Het motief was eenvoudig; het was om de winstgevendheid te verbeteren met een nieuw bedrijf. Delicious heeft meer dan honderd medewerkers in elke provincie in Vietnam; alle medewerkers werken al tientallen jaren met Delicious en de eigenaar voelt zich verantwoordelijk voor zijn brood. De winkels en het personeel waren er al, maar wat te verkopen was de enige zorg. Wetend dat ANKO al meer dan 39 jaar voedselautomaten verkoopt aan 110 landen, besloot Delicious om het eens te proberen.ANKO ontwerpt geschikte voedselmachines op basis van:
de plantgrootte, het recept, de verwachte kosten en het rendement wanneer ze de productiviteit willen verhogen

De communicatie begon ongemakkelijk vanwege de taalbarrière, maar het was goed te doen. De eigenaar vroeg ongeveer tien voedselmachines op ANKO 's website en vloog naar Taiwan met zijn werknemers en een vertaler. "Over het algemeen weten de meeste van onze klanten van het eten en ANKO ontwerpt een geschikte voedselmachine op basis van de plantgrootte, het recept, de verwachte kosten en het rendement wanneer ze de productiviteit willen verhogen., Maar Delicious had geen kennis over voedsel, laat staan ​​voedselmachines ", herinnerde ANKO 's ingenieur zich. "De intentie om zijn werknemers te behouden was echter inspirerend: het gaat niet alleen om een ​​bedrijf, maar ook om het helpen van honderden gezinnen."

ANKO biedt Food Machine-aanbeveling en marktstudie voor een goede start

ANKO 's HSM-600 siomai makende machine

Het is intrigerend dat Vietnam in feite een van de grootste garnalenexporteurs is; handgemaakte garnalenknoedels worden normaal gesproken geserveerd, maar zijn zelden ingevroren. Om die reden raadde ANKO Garnalen dumpling voor de lokale markt aan, plus twee andere best verkochte voedselmachines om aan de slag te gaan - siomai-makingmachine (HSM-600) en een dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine (HLT-660B).

ANKO hoopt ANKO te kunnen kiezen die gemakkelijk te reinigen en te onderhouden is, zodat de klant een soepele start kan hebben, zelfs met hun beperkte kennis. Bovendien zijn de geselecteerde machines in staat om meerdere voedingsmiddelen te maken als ze later iets anders willen verkopen. Bijvoorbeeld, Garnalen dumpling makende machine maakt niet alleen knoedels, het staat je toe om voedsel dat aan het verpakken is te maken, zoals gewone dumplings, gefrituurde knoedels, samosa, Har gow en Ravioli . De Siomai-maakmachine kan ook worden gebruikt voor het maken van zeevruchten en rijstsiomai. Chao Zhou Dumpling kan worden gemaakt door dumpling met gluten-vrij deeg machine.

HSM-600 Siomai-maakmachine
Siomai-maakmachine, HSM-600
HSM-600 Siomai-maakmachine
Grootte 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Phase, 3,25 kW
Capaciteit 5.000-6.000 stks / uur
Dikte van het product 0.4-0.5mm
Gewicht van het product 14-28g
Grootte van het product Dia. 25-35mm; Lengte: 25-29mm
Netto gewicht 700kg

ANKO verkoopt niet alleen machines - recept voorbereiding voor voedsel machine van Garnalen dumpling , Siomai en dumpling met gluten-vrij deeg

In een nieuw gebouwde 107.000 vierkante meter fabriek, maakte een team van ANKO 's ingenieurs zich klaar om de voedselmachines te starten met bereide recepten voor Delicious. Het recept is een van de belangrijke factoren die het succes van een bedrijf kunnen bepalen.

ANKO HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine
ANKO dumpling met gluten-vrij deeg bolmachine, HLT-660B

ANKO 's meer dan 39 jaar verzamelde voedselreceptendatabase heeft hen in staat gesteld om recepten te bieden wanneer klanten begeleiding nodig hebben of voor de test van de voedselmachine. De snelle toegang tot wereldwijde recepten is een voordeel voor ANKO in de voedingsmiddelenindustrie geworden. Immers, diepgaande kennis van ingrediënten kan ingenieurs helpen bij het ontwerpen van voedselmachines met verwachte texturen en smaken. U kunt niet over een voedselmachine maar niet over de voedselingrediënten weten, zij zijn correlatief.

De eigenaar van Delicious probeerde een paar gerechten gemaakt van de gekozen voedselmachines. Garnalen dumpling maken machine een dag, siomai machine de volgende. Soms vond het personeel het leuk, maar de eigenaar had een andere mening, of andersom. De ene keer wilde de eigenaar pinda-poeder toevoegen om de smaak een beetje te veranderen voor de voedselmarkt in Vietnam. ANKO heeft het recept aangepast en de machine opnieuw ontworpen met een extra sprinklerfunctie.

De dag dat de voedselmachines in Vietnam werden geleverd, arriveerden de ingenieurs van ANKO ook in de fabriek voor installatie. Delicious bereidde het recept volgens ANKO 's input. De voedselmachines waren opgezet met behendige handen en alle voedselmachines waren in een mum van tijd up and running. Echter, de Garnalen dumpling smaakte enigszins en het team dacht dat het het zetmeel was. In het algemeen is zetmeel een stuk moeilijker te manipuleren dan meel; zetmeelverstijfseling kan optreden vanwege waterverwarmingstemperatuur, weer, waterhoeveelheid of zetmeelmodificatie, hetgeen betekent dat aanpassing moet worden gemaakt op basis van waar het zetmeel is verkregen. Dikke schilferige huid zorgt voor Dumpling vouwen, maar is te deegachtig om te kauwen. Aan de andere kant, dunne Dumpling huid is sappig, maar toch, het is een uitdaging voor een machine om te gaan met een dergelijke zachte huid. De sleutel is om dumplings te maken met perfecte zachtheid, en discrete wijziging van ingrediënten is de enige oplossing om een ​​duurzame voedingsindustrie op te bouwen.

Dus het probleem met het gebak is opgelost. ANKO gebruikte het lokale zetmeel om de juiste hoeveelheid water en tarwegluten voor de klant in te zetten en liet hen zien hoe het eruit ziet na de aanpassing om ervoor te zorgen dat alle stappen worden gevolgd.

ANKO HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg knoedelmachine
HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg Machine
HLT-660B dumpling met gluten-vrij deeg Machine
Grootte 1.510 (H) x 500 (B) x 1.050 (D) mm
Elektriciteit 220/380 V, 50/60 Hz, Single / 3 Phase
Capaciteit 2.500-6.500 stks / uur
productgewicht 5-40g / pc
Machine gewicht 300kg

Garnalen dumpling met ANKO speciaal recept voor goede verkoop

  • kristallen bollen
  • dimsum, Dim Sum
  • siomai

Het zou ideaal zijn om een ​​hele garnaal in elke Garnalen dumpling maar het is niet waarschijnlijk dat dit gebeurt omdat het gemaakt is met een voedselmachine. U kunt er echter voor zorgen dat elke hap van Garnalen dumpling vol sappige garnalen zit. Ten eerste is er een receptaanpassing om de dichtheid van garnalen in de pasta te verhogen. Ten tweede, herontwerp bladen van de mixer om te veranderen hoe de garnaal wordt gesneden. Wanneer de garnaal gelijkmatig wordt gemengd, heeft elke Dumpling bijna een gelijke hoeveelheid garnalen.

Het is meer dan een jaar geleden en de verkoop van diepvriesproducten in Delicious is in een stevig tempo gegroeid. Met concurrerende voedselproductiemogelijkheden ( Garnalen dumpling 480.000 / maand, siomai 980.000 / maand, dumpling met gluten-vrij deeg 640.000 / maand, opmerking: machines werken 8 uur per dag), kon Delicious goed voor zijn werknemers zorgen met het nieuwe bedrijfsmodel.

Extra voedselmachines gekocht door Delicious.
ANKO 's Multifunctionele groentensnijmachine ACD-800
Multifunctionele Multifunctionele groentensnijmachine ACD-800
Multifunctionele Multifunctionele groentensnijmachine ACD-800
Grootte 1070 (H) x 1100 (B) x 490 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, Single / 3 Phase, met inverterbesturing
Capaciteit Leaf vagetable: 200-800 kg / uur, Root vegetable: 200-600 kg / uur
product specificaties
Slicin 4 mm / 12 mm
Snijden / in blokjes zetten 8x8mm / 10x10mm / 12x12mm / 20x20mm
Ronde draad 4mm
Streep 8mm
Draad 2.5mm / 3mm / 5mm
ANKO 's AF-589-transportfriteuseANKO 's YL-22 hydro-extractor
AF-589-transportfriteuse en YL-22 hydro-extractor
AF-589 transportfriteuse
Grootte 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Elektriciteit 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 Fase, 12 kW
YL-22 hydro-extractor
Dia. van innerlijke vat 22 ", 1250 RPM
Elektriciteit 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, Single / 3 Phase
Capaciteit 30L

PRODUCT CATEGORIE


STUUR EEN ONDERZOEK
Informeer nu
READY-eSUPPORT
Klik voor LIVE HELP op "Live Help Desk", onze specialisten zijn binnenkort online.
DELEN

Zoek gerelateerde producten


English | 日本語 | Français | ไทย | Ελληνικά | Italiano | Dansk | Português | Русский | Deutsch | العربية | हिन्दी | Việt | Español | فارسی | Türkçe | Nederlands | Filipino | Polska | česky | Indonesia | Română | 한국어 | українська | Close