Anko Food Machine Co, Ltd
  • Γαρίδα γαρίδας που παρασκευάζεται από τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων ANKO
  • Γαρίδα γαρίδας που παρασκευάζεται από τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων ANKO
  • Γαρίδα γαρίδας που παρασκευάζεται από τον εξοπλισμό επεξεργασίας τροφίμων ANKO

Εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων της ANKO Βοηθά έναν πωλητή παπουτσιών να ξεκινήσει μια επιχείρηση τροφίμων

ANKO Παρέχει Σύσταση Μηχανής Τροφίμων και Μελέτη Αγοράς για μια Καλή Εκκίνηση

ANKO δεν απλώς πωλεί μηχανήματα τροφίμων - προετοιμασία συνταγή για μηχάνημα τροφίμων της γαρίδας νταμάρα, Siomai & κρύσταλλο

διάσπαρτος Ενότητες:
διάσπαρτος Τρέχουσα σελίδα: Ο εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων της ANKO Βοηθά έναν πωλητή παπουτσιών να ξεκινήσει μια επιχείρηση τροφίμων

ANKO εξοπλισμός επεξεργασίας τροφίμων της ANKO βοηθά έναν πωλητή παπουτσιών να ξεκινήσει μια επιχείρηση τροφίμων - όχι μόνο ένας προμηθευτής μηχανής τροφίμων, η ANKO παρέχει επίσης συνταγή τροφής, μαζί με μεγάλες μετά υπηρεσίες

28 Σεπτεμβρίου 2017
Delicious Cake Joint Stock Company

Αν πουλάτε χειροποίητα ζυμαρικά, αγοράζοντας μια μηχανή παραγωγής ζυμαρικών για να αυξήσετε την παραγωγικότητα είναι αρκετά εύκολη. Αλλά αν είστε υποδηματοποιός που θέλει να πουλήσει κατεψυγμένα τρόφιμα, θα ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα δεδομένου ότι δεν υπάρχει ομοιότητα μεταξύ δύο βιομηχανιών. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης της DELICIOUS DELICIOUS CAKE JOINT STOCK COMPANY (Delicious) από το Βιετνάμ χρειάστηκε να το κάνει να συμβεί. Το κίνητρο ήταν απλό. ήταν να βελτιωθεί η κερδοφορία με μια νέα επιχείρηση. Το Delicious διαθέτει περισσότερα από εκατό άτομα σε κάθε επαρχία του Βιετνάμ. όλοι οι εργαζόμενοι εργάζονται με το Delicious εδώ και δεκαετίες και ο ιδιοκτήτης αισθάνεται υπεύθυνος για τη ζωή τους. Τα καταστήματα και το προσωπικό ήταν ήδη εκεί, αλλά αυτό που πωλούσε ήταν το μόνο μέλημα. Γνωρίζοντας ότι η ANKO έχει πουλά μηχανήματα για πάνω από 39 χρόνια σε 110 χώρες, η Delicious αποφάσισε να την δοκιμάσει.ANKO σχεδιάζει κατάλληλες μηχανές τροφίμων με βάση:
το μέγεθος του φυτού, τη συνταγή, το αναμενόμενο κόστος και την απόδοση όταν επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα

Η επικοινωνία άρχισε αδέξια λόγω του γλωσσικού φραγμού, αλλά ήταν εφικτή. Ο ιδιοκτήτης ρώτησε περίπου δέκα μηχανές για φαγητό στην ιστοσελίδα της ANKO και έφτασε στην Ταϊβάν με τους υπαλλήλους του και μεταφραστή. "Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι από τους πελάτες μας γνωρίζουν τα τρόφιμα και η ANKO σχεδιάζει μια κατάλληλη μηχανή τροφίμων με βάση το μέγεθος της εγκατάστασης, τη συνταγή, το αναμενόμενο κόστος και την απόδοση όταν επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα. τρόφιμα, πόσο μάλλον τα μηχανήματα για φαγητό », υπενθύμισε ο μηχανικός της ANKO . "Εντούτοις, η πρόθεση να διατηρηθούν οι υπάλληλοί της ήταν εμπνευσμένη. Συνολικά, δεν είναι μόνο μια επιχείρηση, αλλά και η βοήθεια εκατοντάδων οικογενειών".

ANKO Παρέχει Σύσταση Μηχανής Τροφίμων και Μελέτη Αγοράς για μια Καλή Εκκίνηση

ANKO μηχανή κατασκευής HSM-600 siomai της ANKO

Συγκεκριμένα, το Βιετνάμ είναι στην πραγματικότητα ένας από τους κορυφαίους εξαγωγείς γαρίδας, χειροποίητα ζυμαρικά γαρίδας σερβίρονται κανονικά αλλά σπάνια κατεψυγμένα. Για το λόγο αυτό, η ANKO συνέστησε τη μηχανή παραγωγής γαρίδας για την τοπική αγορά, καθώς και δύο άλλες μηχανές τροφίμων που ξεκίνησαν για να ξεκινήσετε - τη μηχανή παρασκευής siomai (HSM-600) και τη μηχανή κοπής κρυστάλλων (HLT-660B).

ANKO ελπίζει να επιλέξει εξοπλισμό τροφίμων που είναι εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί έτσι ώστε ο πελάτης να έχει μια ομαλή εκκίνηση, ακόμη και με τις περιορισμένες γνώσεις τους. Επιπλέον, τα επιλεγμένα μηχανήματα είναι ικανά να παράγουν πολλά τρόφιμα αν επιθυμούν να πουλήσουν κάτι άλλο αργότερα. Για παράδειγμα, η μηχανή παραγωγής ζυμαρικών γαρίδας δεν κάνει μόνο ζυμαρικά, σας επιτρέπει να κάνετε τρόφιμα που σχετίζονται με το περιτύλιγμα, όπως τα κανονικά ζυμαρικά, τα τηγανητά ζυμαρικά, το samosa, το Har gow και το ravioli. Η μηχανή παραγωγής Siomai μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή θαλασσινών και ρύζι siomai. Chao Zhou ζυμαρικά μπορεί να γίνει από τη μηχανή κρύσταλλο dumpling.

Μηχανή κατασκευής HSM-600 Siomai
Μηχανή κατασκευής Siomai, HSM-600
Μηχανή κατασκευής HSM-600 Siomai
Μέγεθος 1660 (Η) χ 1650 (Μ) χ 740 (ϋ) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 φάσεις, 3,25 kW
Χωρητικότητα 5.000-6.000 τεμάχια / ώρα
Πάχος προϊόντος 0.4-0.5mm
Βάρος του προϊόντος 14-28g
Μέγεθος προϊόντος Dia. 25-35mm Ύψος: 25-29mm
Καθαρό βάρος 700kg

ANKO δεν απλώς πωλεί μηχανήματα τροφίμων - προετοιμασία συνταγή για μηχάνημα τροφίμων της ζαχαροπλαστικής γαρίφαλο, Siomai και κρύσταλλο

Σε ένα νεόκτιστο εργοστάσιο των 107.000 τετραγωνικών ποδιών, μια ομάδα μηχανικών της ANKO προετοιμαζόταν να ξεκινήσει τις μηχανές τροφίμων με προετοιμασμένες συνταγές για το Delicious. Η συνταγή είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να αποφασίσουν την επιτυχία μιας επιχείρησης.

ANKO HLT-660B μηχανή κοπής κρύσταλλο
ANKO Crystal Μαντηλάκι, HLT-660B

ANKO , πάνω από 39 χρόνια, συνέλεξε τη βάση συνταγών τροφίμων που τους επέτρεψε να παράσχουν συνταγές όποτε οι πελάτες χρειάζονται καθοδήγηση ή για δοκιμή μηχανών τροφίμων. Η γρήγορη πρόσβαση σε παγκόσμιες συνταγές έχει γίνει ένα πλεονέκτημα για την ANKO στη βιομηχανία μηχανών τροφίμων. Μετά από όλα, έχοντας σε βάθος γνώση των συστατικών θα μπορούσε να βοηθήσει τους μηχανικούς να σχεδιάσουν τα μηχανήματα τροφίμων με τις αναμενόμενες υφές και γεύσεις. Δεν μπορείτε να ξέρετε για μια μηχανή τροφίμων, αλλά όχι τα συστατικά τροφίμων, είναι συσχετιστικά.

Ο ιδιοκτήτης του Delicious προσπάθησε μερικά πιάτα από τις επιλεγμένες μηχανές τροφίμων. Γαρίδα γαρίδες κάνοντας μηχανή μια μέρα, siomai μηχανή την επόμενη. Μερικές φορές το προσωπικό του άρεσε, αλλά ο ιδιοκτήτης είχε διαφορετική άποψη ή αντίστροφα. Μια φορά, ο ιδιοκτήτης επιθυμούσε να προσθέσει σκόνη φυστικιών για να αλλάξει τη γεύση λίγο για την αγορά τροφίμων στο Βιετνάμ. ANKO τροποποίησε τη συνταγή και ξανασχεδίασε το μηχάνημα με πρόσθετη λειτουργία ψεκαστήρα.

Την ημέρα που οι μηχανές τροφίμων παραδόθηκαν στο Βιετνάμ, οι μηχανικοί της ANKO έφθασαν επίσης στο εργοστάσιο για εγκατάσταση. Delicious προετοιμάσει τη συνταγή σύμφωνα με την είσοδο ANKO . Τα μηχανήματα για τα τρόφιμα δημιουργήθηκαν με χειραγωγημένα χέρια και όλες οι μηχανές τροφίμων έφτασαν σε λειτουργία χωρίς καθυστέρηση. Ωστόσο, η ζύμη της γαρίδας δοκιμάστηκε ελαφρώς και η ομάδα έκρινε ότι ήταν το άμυλο. Γενικά, το άμυλο είναι πολύ πιο δύσκολο να χειριστεί παρά το αλεύρι. η ζελατινοποίηση αμύλου μπορεί να συμβεί λόγω θερμοκρασίας θέρμανσης νερού, καιρού, ποσότητας νερού ή τροποποίησης αμύλου, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να γίνει προσαρμογή με βάση το πού λαμβάνεται το άμυλο. Το παχύ δέρμα ζαχαροπλαστικής επιτρέπει την αναδίπλωση του ζυμαρικού, αλλά είναι πάρα πολύ δύσοσμα να μασάει. Από την άλλη μεριά, το λεπτό δέρμα με ζυμαρικά είναι ζουμερό, ωστόσο, είναι πρόκληση για μια μηχανή να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο μαλακό δέρμα. Το κλειδί είναι η δημιουργία ζυμαρικών με τέλεια τρυφερότητα και η διακριτική τροποποίηση συστατικών είναι η μόνη λύση για την οικοδόμηση μιας μακράς διαρκείας επιχείρησης τροφίμων.

Έτσι, το θέμα φύλλο ζύμης λυθεί. ANKO χρησιμοποίησε το τοπικό άμυλο για να αναπτύξει τη σωστή ποσότητα νερού και γλουτένης σίτου για τον πελάτη και τους έδειξε τι μοιάζει μετά τη ρύθμιση για να διασφαλίσει ότι ακολουθούν όλα τα βήματα.

ANKO HLT-660B μηχανή κοπής κρύσταλλο
HLT-660B Κρυσταλλομηχανή
HLT-660B Κρυσταλλομηχανή
Μέγεθος 1,510 (Η) χ 500 (Μ) χ 1,050 (ϋ) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380 V, 50/60 Hz, μονή / 3 φάση
Χωρητικότητα 2.500-6.500 τεμάχια / ώρα
Βάρος προϊόντος 5-40 g / pc
Βάρος μηχανής 300kg

Μηχανή Τροφίμων για Γαρίδες Γαρίδας με ειδική συνταγή ANKO για καλές πωλήσεις

  • κρυσταλλικά ζυμαρικά
  • dimsum, dim sum
  • siomai

Θα ήταν ιδανικό να έχουμε μια ολόκληρη γαρίδα σε κάθε ζυμαρικά γαρίδας, αλλά δεν είναι πιθανό να συμβεί αφού έχει κατασκευαστεί με μια μηχανή φαγητού. Ωστόσο, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι κάθε μπουκιά της γαρίδας είναι γεμάτη ζουμερά γαρίδες. Πρώτα απ 'όλα, υπάρχει μια αλλαγή συνταγής για να αυξηθεί η πυκνότητα της γαρίδας στον πολτό. Δεύτερον, επανασχεδιάστε τις λεπίδες του μίκτη για να αλλάξετε τον τρόπο κοπής της γαρίδας. Όταν οι γαρίδες είναι ομοιόμορφα αναμειγνύονται, κάθε ζυμαρικά έχει σχεδόν ίση ποσότητα γαρίδας.

Έχουν περάσει πάνω από ένα χρόνο και οι πωλήσεις κατεψυγμένων τροφίμων Delicious έχουν αυξηθεί με σταθερούς ρυθμούς. Με ανταγωνιστικές δυνατότητες παραγωγής τροφίμων (γαρίδα γαρίδας 480.000 / μήνα, siomai 980.000 / μήνα, κρυστάλλινο κουφέτα 640.000 / μήνα, σημείωση: οι μηχανές λειτουργούν 8 ώρες την ημέρα), η Delicious ήταν σε θέση να φροντίσει καλά τους υπαλλήλους της με το νέο επιχειρηματικό μοντέλο.

Πρόσθετα μηχανήματα τροφίμων που αγοράζονται από την Delicious.
ANKO μηχανή πολλαπλών χρήσεων λαχανικών ACD-800 της ANKO
ACD-800 πολλαπλών χρήσεων λαχανικών
ACD-800 πολλαπλών χρήσεων λαχανικών
Μέγεθος 1070 (Η) χ 1100 (Μ) χ 490 (ϋ) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380/415 V, 50/60 Hz, Single / 3 Phase, με έλεγχο μετατροπέα
Χωρητικότητα Φυλλοβόλο φύλλο: 200-800 kg / ώρα, Ρίζα λαχανικών: 200-600 kg / ώρα
Προδιαγραφές προϊόντων
Slicin 4mm / 12mm
Dicing / Cubing 8x8mm / 10x10mm / 12x12mm / 20x20mm
Round Thread 4mm
Ταινία 8mm
Νήμα 2,5mm / 3mm / 5mm
ANKO φριτέζα μεταφορέα AF-589 της ANKOANKO YL-22 υδροσυλλέκτης
Τη φριτέζα μεταφορέα AF-589 και τον υδροσυλλέκτη YL-22
AF-589 φριτέζα
Μέγεθος 1660 (Η) χ 1650 (Μ) χ 740 (ϋ) mm
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 φάσεις, 12 kW
YL-22 υδροσυλλέκτης
Dia. του εσωτερικού βαρελιού 22 ", 1250 σ.α.λ.
Ηλεκτρική ενέργεια 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, μονή / 3 φάση
Χωρητικότητα 30L

ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΘΡΩΝ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ


ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ
Ρωτήστε τώρα
READY-eSUPPORT
Για το LIVE HELP , απλά κάντε κλικ στο "Live Help Desk", οι ειδικοί μας θα είναι μαζί σας online σύντομα.
ΜΕΡΙΔΙΟ

Αναζήτηση Σχετικά Προϊόντα


English | 日本語 | Français | ไทย | Ελληνικά | Italiano | Dansk | Português | Русский | Deutsch | العربية | हिन्दी | Việt | Español | فارسی | Türkçe | Nederlands | Filipino | Polska | česky | Indonesia | Română | 한국어 | українська | Close