Anko Food Machine Co., Ltd.
  • Rejer Dumpling, som er lavet af ANKO Food Processing Equipment
  • Rejer Dumpling, som er lavet af ANKO Food Processing Equipment
  • Rejer Dumpling, som er lavet af ANKO Food Processing Equipment

ANKO fødevareforarbejdningsudstyr hjælper en skoforhandler til at starte en fødevarevirksomhed

ANKO leverer Food Machine Recommendation og Market Study for en god start

ANKO sælger ikke kun madmaskiner - Opskrifter til madlavning Maskine af rejer Dumpling, Siomai & Crystal Dumpling

prikket Sektioner:
prikket Nuværende side: ANKO fødevareforarbejdningsudstyr hjælper en skoforhandler til at starte en fødevarevirksomhed

ANKO udstyr til fødevareforarbejdning hjælper en skoforhandler til at starte en fødevarevirksomhed - ikke kun en fødevareleverandør, ANKO giver også ANKO sammen med gode eftertjenester

28. september, 2017
Delicious Cake Joint Stock Company

Hvis du sælger håndlavede dumplings, er det ret nemt at købe en dumpling-maskine til at øge produktiviteten. Men hvis du er en skomager, der ønsker at sælge frossen mad, ville det være et stort skridt, da der ikke er nogen lighed mellem to brancher. Men ejeren af ​​DELICIOUS DELICIOUS CAKE JOINT STOCK COMPANY (Delicious) fra Vietnam havde brug for at få det til at ske. Motivet var simpelt; Det var at forbedre rentabiliteten med en ny virksomhed. Lækre har mere end et hundrede ansatte placeret i hver provins i Vietnam; Alle medarbejderne har arbejdet med Delicious i årtier, og ejeren føler sig ansvarlig for deres levevis. Butikkerne og personalet var allerede der, men det, der var at sælge, var den eneste bekymring. At vide, at ANKO har solgt fødevaremaskiner i over 39 år til 110 lande, besluttede Delicious at prøve.ANKO designer passende madmaskiner baseret på:
plantens størrelse, opskrift, forventet pris og retur, når de ønsker at øge produktiviteten

Kommunikationen startede akavet på grund af sprogbarrieren, men det var muligt. Ejeren spurgte om ti ANKO på ANKO hjemmeside og fløj til Taiwan med sine medarbejdere og en oversætter. "Generelt kender de fleste af vores kunder om maden, og ANKO designer en passende mad maskine baseret på plantens størrelse, opskrift, forventede omkostninger og tilbagevenden, når de ønsker at øge produktiviteten. Alligevel har Delicious ikke haft nogen viden om mad, endsige madmaskiner ", ANKO ingeniør. "Men hensigten om at bevare sine medarbejdere var inspirerende. Samlet set er det ikke bare en forretning, det handler også om at hjælpe hundredvis af familier."

ANKO leverer Food Machine Recommendation og Market Study for en god start

ANKO HSM-600 siomai-maskine

Trængende er Vietnam faktisk en af ​​de førende rejer eksportører, håndlavede rejer dumplings normalt serveres men sjældent frosne dem. Derfor anbefalede ANKO rejer dumpling making machine til det lokale marked plus to andre bedst sælgende madmaskiner til at komme i gang - siomai making machine (HSM-600) og krystal dumpling maskine (HLT-660B).

ANKO håbede at vælge fødevareudstyr, der er let at rengøre og vedligeholde, så klienten kunne få en glat start, selv med deres begrænsede viden. Desuden er de udvalgte maskiner i stand til at lave flere fødevarer, hvis de ønsker at sælge noget andet senere. For eksempel gør rejer dumpling gør maskinen ikke bare dumplings, det giver dig mulighed for at lave indpakning relaterede fødevarer såsom almindelige dumplings, stegte dumplings, samosa, Har gow og ravioli. Siomai-maskine kan også bruges til fremstilling af skaldyr og ris siomai. Chao Zhou dumpling kan laves af krystal dumpling maskine.

HSM-600 Siomai-maskine
Siomai-maskine, HSM-600
HSM-600 Siomai-maskine
Størrelse 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Elektricitet 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 fase, 3,25 kW
Kapacitet 5.000-6.000 stk / time
Produktets tykkelse 0.4-0.5mm
Produktets vægt 14-28g
Produktets størrelse Dia. 25-35mm; Højde: 25-29mm
Nettovægt 700 kg

ANKO sælger ikke kun fødevaremaskiner - Opskriftsforberedelse til mad Maskine af rejer Dumpling, Siomai og Crystal Dumpling

På et nybygget 107.000 kvadratmeter anlæg blev et team af ANKO ingeniører klar til at starte madmaskinerne med forberedte opskrifter til Delicious. Opskriften er en af ​​de vigtige faktorer, der kan bestemme en virksomheds succes.

ANKO HLT-660B krystal dumpling maskine
ANKO Crystal Dumpling Machine, HLT-660B

ANKO over 39 år er opsamlet madreceptdatabase har givet dem mulighed for at give opskrifter, når kunderne har brug for vejledning eller til madmaskintest. Den hurtige adgang til verdensomspændende opskrifter er blevet en fordel for ANKO i fødevareindustrien. Når alt kommer til alt, kan en dybdegående viden om ingredienser hjælpe ingeniører med at designe madmaskiner med forventede teksturer og smag. Du kan ikke vide om en madmaskine, men ikke fødevareingredienserne, de er korrelative.

Ejeren af ​​Delicious forsøgte et par retter lavet af de valgte madmaskiner. Rejer dumpling gør maskinen en dag, siomai maskine den næste. Nogle gange kunne personalet lide det, men ejeren havde en anden mening eller omvendt. Én gang ønskede ejeren at tilføje jordnødspulver for at ændre smagen lidt for fødevaremarkedet i Vietnam. ANKO ændrede opskriften og redesignede maskinen med en ekstra sprinklerfunktion.

Den dag, hvor fødevaremaskinerne blev leveret i Vietnam, ankom ANKO ingeniører også på fabrikken til installation. Lækre forberedte opskriften i henhold til ANKO input. Fødevareautomaterne blev opstillet med deftede hænder, og alle fødevaremaskinerne kørte på ingen tid. Rejer dumpling smagte dog lidt og teamet regnede med, at det var stivelsen. Stivelse er generelt meget sværere at manipulere end mel; stivelsesgelatinering kan forekomme på grund af vandopvarmningstemperatur, vejr, vandmængde eller stivelsesændring, hvilket betyder, at indstillingen skal foretages baseret på hvor stivelsen er opnået. Tykt wienerhud giver mulighed for dumpling foldning, men er for doughy at tygge. På den anden side er tynd dumpling hud saftig, men det er udfordrende for en maskine at håndtere sådan blød hud. Nøglen er at skabe dumplings med perfekt ømhed, og diskret ingrediens modifikation er den eneste løsning til at opbygge en langvarig fødevarevirksomhed.

Så blev kageproblemet løst. ANKO brugte det lokale stivelse til at distribuere den korrekte mængde vand og hvedegluten til klienten og viste dem, hvordan det ser ud efter justeringen for at sikre, at alle trin følges.

ANKO HLT-660B krystal dumpling maskine
HLT-660B Crystal Dumpling Machine
HLT-660B Crystal Dumpling Machine
Størrelse 1.510 (H) x 500 (W) x 1.050 (D) mm
Elektricitet 220/380 V, 50/60 Hz, Single / 3-fase
Kapacitet 2.500-6.500 stk / time
Produktvægt 5-40g / pc
Maskinvægt 300 kg

Rejer Dumpling Food Machine med ANKO Special Recipe for Good Sales

  • krystal dumplings
  • dimsum, dim sum
  • siomai

Det ville være ideelt at have en hel reje i hver rejepumpe, men det er ikke sandsynligt, at det sker siden det er lavet med en mad maskine. Du kan dog sikre, at hver bid af rejer dumpling er fuld af saftige rejer. For det første er der en opskriftændring for at øge tætheden af ​​rejer i pastaen. For det andet redesigner blades i mixeren for at ændre, hvordan rejerne skæres. Når rejerne er jævnt blandet, har hver dumpling næsten lige så mange rejer.

Det har været over et år, og Delicious 'frosset mad salg har vokset i et solidt tempo. Med konkurrencedygtige fødevareproduktionskapacitet (rejepumpe 480.000 / måned, siomai 980.000 / måned, krystal dumpling 640.000 / month, note: maskiner opererer 8 timer pr. Dag), var Delicious i stand til at tage godt af sine medarbejdere med den nye forretningsmodel.

Yderligere madmaskiner købt af Delicious.
ANKO ACD-800 multifunktionsgrønsagsmaskine
ACD-800 multifunktionsgrønsagsmaskine
ACD-800 multifunktionsgrønsagsmaskine
Størrelse 1070 (H) x 1100 (W) x 490 (D) mm
Elektricitet 220/380/415 V, 50/60 Hz, Single / 3-fase, med inverterstyring
Kapacitet Leaf vagetable: 200-800 kg / time, rødgrøntsager: 200-600 kg / time
Produkt Specifikationer
Slicin 4mm / 12mm
Dicing / Cubing 8x8mm / 10x10mm / 12x12mm / 20x20mm
Round Thread 4mm
Stribe 8mm
Tråd 2,5 mm / 3 mm / 5 mm
ANKO AF-589 transportør fritagerANKO YL-22 hydroekstraktor
AF-589 transportør fritureapparat og YL-22 hydroekstraktor
AF-589 transportør fritager
Størrelse 1660 (H) x 1650 (W) x 740 (D) mm
Elektricitet 220/380/415 V, 50/60 Hz, 3 fase, 12 kW
YL-22 hydroekstraktor
Dia. af Inner Barrel 22 ", 1250 omdr./min
Elektricitet 220/380 / 415V, 50 / 60Hz, Single / 3-fase
Kapacitet 30L

PRODUKTKATEGORI


SEND EN UNDERSØGELSE
spørg nu
READY-eSUPPORT
For Live Help , skal du blot klikke på "Live Help Desk". Vores specialister vil snart være med dig online.
DEL

Søg relaterede produkter


English | 日本語 | Français | ไทย | Ελληνικά | Italiano | Dansk | Português | Русский | Deutsch | العربية | हिन्दी | Việt | Español | فارسی | Türkçe | Nederlands | Filipino | Polska | česky | Indonesia | Română | 한국어 | українська | Close