Anko Food Machine Co, Ltd.
 • ANKO 20 de milioane de dolari de preparare a hranei uzinei de mașini
 • ANKO 20 de milioane de dolari de preparare a hranei uzinei de mașini
 • ANKO 20 de milioane de dolari de preparare a hranei uzinei de mașini

ANKO Mutare mare pentru investiții de înaltă calitate Food Machine Aprovizionare

O mai bună Echipament pentru produse alimentare de luare a pieței alimentare dvs.

CNC 5 Axis Mill. Echipa de proiectare a crescut. De mare de producție. Cost rezonabil

punctat secţiuni:
punctat Pagina curentă: ANKO Mutare mare pentru investiții de înaltă calitate Food Machine Aprovizionare

ANKO 20 de milioane de dolari de preparare a hranei uzinei de mașini

ANKO plantelor mașină de fabricare a produselor alimentare de 20 de milioane de dolari s
ANKO plantelor mașină de fabricare a produselor alimentare de 20 de milioane de dolari s

În cazul în care obiectivul ANKO este acela de a urmări recunoașterea mondială a mașinilor lor alimentare, atunci ele sunt mai aproape de atingerea scopurilor lor. După mai mult de 30 de ani de aprovizionare cu alimente mașină, ANKO a decis să facă un pas mai departe, un pas mare, pentru a deveni una dintre cele mai bune din industria utilajelor de preparare a hranei. Le -a luat 5 ani și 20 de milioane de dolari, dar în cele din urmă, ANKO a fost construit noua uzinei.

A fost un mare wow!

De ce ar fi o companie de alimente mașină investi 20 de milioane de dolari în noua lor de plante? "Pentru a extinde si de a imbunatati productia noastra si capacitatea de organizare, am decis să se mute. Odată ce decizia a fost luată, am început să căutăm teren. Este o mare schimbare, dar noi știm că trebuie să fie făcut în scopul de a crește." a declarat Richard Ouyang, directorul general al ANKO .

Cinci ani mai târziu, ANKO sa mutat, de la initial peste 20.000 la 107.000 de picioare pătrate. ANKO a aratat un aspect complet nou și se simt pentru clienții lor. De îndată ce mișcarea a fost decontată, ANKO a început să recruteze talente. Noua schimbare, noi obiective, ANKO are o mulțime de planuri.

  ANKO obiectiv este de a crea mașini de alimentare cu un design inovator. Asta inseamna ca constatare ingineri, care se pot dezvolta mașini de alimente cu un design unic și în cele din urmă atrag cumpărători la nivel mondial. În termen de un an, ANKO ar dori să mărească capacitatea de producție a acestora prin:
 • Triplând capacitatea de producție mașină de alimente;
 • Creșterii numărului de personal total de la 60 până la 150 de persoane;
 • Creșterea gradului de membru al echipei BR până la 35 de persoane;
 • La nivel mondial de brevete obtinerea inclusiv Rusia, țările din Orientul Mijlociu, SUA, Japonia și mai mult;
 • Implementarea sistemului japonez 5S (deja de pornire);
 • Achiziționarea unui CNC 5 Axis Mill (sosit în noiembrie);
 • De cumpărare și de inventar echipele adăugate.
Centrul de date și server Cameră
 • cameră cu servere
 • centru de date
ANKO e camera de date & server room

ANKO se extinde și există o mulțime de informații pentru a asigura, astfel încât viteza de internet trebuie să fie stabil. Design-ul de rețea de fibră optică joacă un rol crucial în fiabilitatea sistemului. La ANKO , brand nou până la data de software, hardware și pune la cale au fost puse în aplicare pentru a proteja toate investițiile, este pur și simplu uimitor.

Știi că puteți începe să vândă siomai în țara dumneavoastră? Știi că e un mare potențial pentru a vinde produse alimentare din alte tari? ANKO a fost de vânzare mașini de fabricare a produselor alimentare de peste 30 de ani , în mai mult de 106 de țări. cunoștințe de alimente și utilaje alimentare clădire / experiența lor de proiectare colectate sunt toate salvate la centrul de date. Nou construit centrul de date de mari dimensiuni este creat pentru a avea acces oricând. Toate informațiile clienților lor, ingrediente alimentare, precum și desene sau modele, acestea sunt stocate în centrul de date.

Mediu mai bun. o mai bună eficiență
One - stop de producție pentru aparatul de preparare a hranei

Pentru a controla calitatea fiecărui dispozitiv de fabricare a produselor alimentare, ANKO este de 100% implicat în fiecare parte de proiectare și de fabricație - de la achiziționarea de materii, prototipuri, producție pentru transport maritim. Cu o creștere de 25% a numărului de ingineri CD, o sală de mucegai în curs de dezvoltare , care face 800 la 900 de matrițe pe an și o moară cu axe CNC 5, ANKO este dedicat furnizarea de producție one - stop.

 • ANKO oferă un loc de muncă , care este mare și luminos pentru angajați pentru a lucra confortabil și în condiții de siguranță
 • 10 metri de mare cameră de depozitare pentru piese alimentare mașină și accesorii
Aria de producție, care este situată în clădirea B
Două camioane containere de 40 de subsol

Ceea ce este important pentru un cumpărător? Nici o amânare! La ANKO , există o zonă mare de transport maritim , care permite două camioane de containere de 40 de picioare pentru a încărca echipamente de prelucrare a produselor alimentare, în același timp, ceea ce arată capacitatea lor de mare mașină de încărcare. ANKO vă garantează un proces de lucru fără probleme pentru a asigura aparatul este livrat la timp.

Design EHEDG pentru mașină produse alimentare

1 st furnizor în Asia, ANKO a devenit membru al EHEDG și a început să proiecteze mașini de alimentare pe baza regulilor EHEDG. Aceasta înseamnă că mașina lor este conceput inclusiv manipularea alimentelor în condiții de igienă, procesarea de preparare și ambalarea alimentelor.

Nu Nu,
mașina noastră alimentară
Nu va deveni mai scumpe!

"Mulți oameni ar putea avea preocupări cu privire la prețul mașinilor noastre, din cauza cheltuielilor mari,. De fapt, noul nostru de implementare a producției și a sistemului de management ne-a permis să folosească mai puțin timp, dar pentru a crea un profit mai mare, este un câștig-câștig pentru toată lumea." Spune Richard.

Mașină de mâncare mai bună pentru tine - ANKO

 • digital signage în ANKO hol larg deschis 's
 • digital signage în ANKO hol larg deschis 's
 • digital signage în ANKO hol larg deschis 's
 • digital signage în ANKO hol larg deschis 's
"Welcome" digital signage la ANKO lobby larg deschis 's

De îndată ce ați mers pe jos în, lobby-ul larg deschis și un digital signage cu numele vizitatorului și steagul țării sunt afișate pentru a stabili dvs. de bun venit cald.

La etajul 1, există diverse săli de întâlnire, iar fiecare cameră este numit după o floare și pictura este atârnat pe perete. Din nou, numele clientului este afișat în afara camerei. ( ANKO pregătește chiar și o cameră de rugăciune pentru vizitatorii religioase!) In interiorul sala de ședințe, caligrafie chineză pe perete este foarte artistic.

Studiile alimentare mașină

Înainte de a sosi clienții, comunicarea se realizează prin intermediul email-uri pentru a avea o înțelegere de bază a nevoilor - produsele alimentare pe care clienții doresc să facă și ingredientele. Prin urmare, în timp ce întâlnirile sunt deținute la etajul 1, între timp, există personal pregătește ingrediente și se pregătește pentru a demonstra echipamentul de prelucrare a produselor alimentare pe etajul 2.

Etajul al 2 - lea este împărțit în două secțiuni - mașini pentru fabricarea produselor alimentare de dimensiuni mici și mijlocii și utilaje alimentare mari sau a unei linii de producție. În cameră, puteți vedea matrite dinamice (matrite de numere, forme de animale, dimensiuni și forme displace la modă) afișate lângă aparat. "Acestea sunt atuurile noastre valoroase, care sunt proiectate de către echipa noastră de inginerie.", A declarat Richard Ouyang.

In camera de demonstrație, există mai multe mașini de diferite tipuri care stau acolo de așteptare pentru studiile. Fără cabluri așezat pe podea, design-ul tavan înalt lasă suficient spațiu pentru oameni. Fiecare mașină de fabricare a produselor alimentare are propriul său cablu de alimentare standard european pentru a satisface cerințele de putere mai multe țări. aranjament de sârmă bine conceput sa, curăția și luminozitatea locului oferi o experiență complet confortabilă pentru vizitatorii lor.

încrustare automate și mașini de formare, mașini siomai și mașini de luare aluat, sala de demonstratie este dotata cu toate tipurile de mașini, cu ingrediente ready-to-a făcut imediat ce introduceți.

sală de demonstrație la etajul 2
prepararea hranei și o sală de pregătire vă permite să încercați ingredientele și testați aparatul

În hol, există signages digitale cu alimente dinamice din diferite regiuni pentru referințe ale vizitatorilor. "Sunt atât de multe alimente din diferite țări, sperăm că aceste informații pot ajuta clienții noștri să creeze piețe diferite, cu idei noi.", Spune Richard.

Ingredientele pentru aparatul alimentar

E o cameră de depozitare a alimentelor, există ingrediente, locale sau din străinătate, pentru clienții pentru a face produse alimentare. "Făina poate fi variată în funcție de regiuni, la ANKO , vom găti cu ambele făinuri, a noastră și clienții", pentru a arăta diferențele " , spune Richard. "În plus, procesul de luare a produselor alimentare și o sală de pregătire este proiectat pentru întâlniri de calificare privind igiena produselor alimentare, și vă puteți abur, bucătar, se fierbe și se prăjește mâncare adâncă după ce se face de către mașinile de preparare a hranei.".

Green Building - responsabilitatea noastră de glob

Sistemul de colectare a apei, materiale de construcție de economisire a energiei și de design ușor și simplu de ciment, acestea sunt toate proiectate pentru a fi eficiente și, în același timp, să fie prietenos cu mediul.

ANKO e Mediu de lucru

Este un mediu de lucru liniștit și verde. Dacă te uiți în afara de peretele de sticlă, veți vedea un copac vechi de 80 de ani, în creștere cu prosperitate. Antichități, caligrafie și poeme chinezești sunt situate în locuri dinamice cu eleganță, și în același timp, mobilier de birou colorat oferă unele entuziasm pentru a se amesteca cu ea.

Pentru a lucra cu alții, ANKO are un centru audio-vizual , care poate găzdui mai mult de 50 de persoane, în cazul în care acestea comunică, să negocieze, să învețe și să învețe cu oameni din diferite țări, dar toate au aceleași interese - alimentare mașină.

ANKO filosofia de lucru s

ANKO prețuiește angajații lor, pentru fiecare departament, există o culoare pentru a reprezenta echipa. Iar culoarea este folosită pentru a aplica pe mobilier, de asemenea. Spatiu mare pentru zona de lucru, design de iluminat ecologic prietenos, scaune de birou personalizate, aranjamente de întâlnire în orice moment, terenuri de produse alimentare, baruri și camere pentru odihnă, toate reglarea este confortabil și relaxant.

"Este important să se definească valorile de bază din care le creăm cultura noastră, brand-ul nostru, și munca noastră. În general, sperăm că mediul nostru poate crea un mediu relaxant de lucru distractiv și pentru a genera mai multe idei și atingerea obiectivelor comune.", a declarat Robert Ouyang, presedintele ANKO .

 • Green Building - responsabilitatea noastră de glob
 • Green Building - responsabilitatea noastră de glob

Muncește din greu,
joaca dur!

ANKO petrecere de Halloween

Petreceri de Halloween, petreceri aniversare și activități sunt organizate în mod regulat la ANKO . Pentru a sărbători Halloween-ul în noua locație, toată lumea purta un costum de Halloween și pune pe machiaj înfiorător Halloween doar pentru distracție!

 • ANKO petrecere de Halloween
 • ANKO petrecere de Halloween

CATEGORIE PRODUS


Trimite - o anchetă
întreba acum
READY-eSUPPORT
Pentru LIVE HELP, doar faceți clic pe "Live Help Desk", specialistii nostri va fi cu tine on - line în scurt timp.
ACȚIUNE

Căutare Produse corelate


English | 日本語 | فارسی | українська | Türkçe | Français | ไทย | العربية | हिन्दी | česky | Italiano | Ελληνικά | Việt | Română | Indonesia | Nederlands | Português | Español | Filipino | Dansk | Deutsch | Polska | Русский | 한국어 | Close